سجاد جان دوست من سال قبل تو همین آزمون شرکت کرده بود و مهر ماه سر کلاس رفته بود ... حالا شاید امسال یه جور دیگه باشه ... والا کاراشون معلوم نیست اینا:13:نقل قول:
پس این حس ششم من درسته :31:... ماهی از خودته دوست جون ... شاد باشی:11:نقل قول:
Printable View
سجاد جان دوست من سال قبل تو همین آزمون شرکت کرده بود و مهر ماه سر کلاس رفته بود ... حالا شاید امسال یه جور دیگه باشه ... والا کاراشون معلوم نیست اینا:13:نقل قول:
پس این حس ششم من درسته :31:... ماهی از خودته دوست جون ... شاد باشی:11:نقل قول:
سلام دوستان
می بینم که بعد از دو هفته خیل کاربران به این تاپیک اومدن و واقعا به فکر فرو رفتم که ببینم این خیل کاربران بر فرض اینکه به دانشگاه برن و قبول هم بشن و تمومش کنن بره بعد از 2 سال یعنی کارشناسی گرفتن بعدش چی؟؟؟کجا می خواهید استخدام بشید؟؟؟آیا تو دانشگاه چیزی یاد گرفتید؟؟؟آیا حقوقی که می دن راضی کننده هست؟؟؟اگر نمی خواهید استخدام بشید آیا سرمایه ای دارید؟؟؟آیا کارت پایان خدمت دارید؟؟؟و خیلی آیاهای دیگه اینا نظر من هست یه خرده فکر کنید من نمی گم درس و دانشگاه و مدرک بد هست نه منظورم این نیست منظورم اینه که مدرک رو که گرفتید بعدش می خواهید چه کار کنید؟؟؟باید بیشتر از اینکه یه برنامه ریزی واسه خوندن کتابهای کنکور می کنید یه برنامه ریزی واسه بعدش بکنید و آینده رو ببینید و اون چیزی که از زندگیتون می خواهید
انشالله که همگی موفق باشن
با تشکر
بای
این ثبت نام فراگیر پیام نور که قرار بود از سیزدهم شروع بشه واقعا شروع شده؟
برم پست دفترچه رو بگیرم؟
الان رفتم تو سایت پیام نور چیزی اعلام نشده بودنقل قول:
با خواهشات فراوان نگار عزیزم:11:نقل قول:
راستی نگار جون از همین امروز شروع کن که فردا دیره :10:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من الان پشیمونم که دو سال اومدم دانشگاه و مدرک گرفتم چرا؟؟؟چون دو سال وقتم گرفته شد چون نزدیک 5 میلیون هزینه شد چون دو سال فرصت کاری از دست دادم
الان من دارم کار می کنم طوری که نیازی به مدرک نیست اصلا ربطی به تخصص و این چیزا هم نداره راحت ماهی 1 میلیون دارم حالا اگر از دو سال قبل شروع می کردم الان یه آپارتمون 50 متری داشتم ولی افسوس که رفتم دانشگاه
به هر حال موفق باشید
با تشکر
بای
دوستاني كه كارداني قبول شدن از چه كتابهايي استفاده كردن؟؟من هنوز نميدونم چه كتابي بخرم؟؟مدرسان شريف يا انديشه سازان يا ........انديشه سازان رو خيلي تعريفش رو شنيدم ولي گير نمياد. . من بيشتر درسهام خوبه غير از رياضي و فيزيك. چه كتابي بخرم كه رياضي و فيزيك رو خوب بزنم؟؟؟؟؟؟
ممنون
مدرسان خوبه ولی به شرطی که کلاسش هم برینقل قول:
کتاب مدرسان را طوری نوشتند که مکمل کلاس باشه البته کلاسش هم به درد نمیخوره
در صفحه قبل کتاب برای ریاضی معرفی کردم
من و بلایی ...نگو سجاد:21:نقل قول:
راستی کارت رو هم دیدم خیلی خوب بود اون طراحی انسان را می گم:20:
من به خاطر این کنکور چند وقتی هست دست به مایا نزدم:41:
نگار جون زیاد در بند اینکه چه کتابی بگیری نباش :20:نقل قول:
اول کتابای درسی را خوب بخون بعد سراغ این کمک آموزشی ها برو:8:
بازم من پیشنهاد می کنم واسه ریاضی و فیزیک کلاس بری:46:
بچه ها این سوال و جوابا تو سایت کارشناسی بود ممکنه بعضی از دوستان این سوالا را داشته باشن ... برای دانلود جزوات میتونید به منبع سر بزنید ... شاد باشید :11:
منبع :نقل قول:
در این پست قصد دارم به سوالات تکراری تعدادی از دوستان که تعداش کم هم نیست پاسخ بدهم. خدمت آن دوست معترضمون هم عرض کنم که بنده با خیال راحت منتظر ننشستم تا کسی ازم تشکر کنه ! اگر شما به پستهای قبلی و یا انجمن سایت مراجعه میکردید، متوجه میشدید که دیگر چیزی به عنوان تکمیل ظرفیت در دانشگاه آزاد وجود ندارد ...
لطفا زمان اعلام فرم تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد را اعلام نمایید.
باز هم میگم، دیگه کسی روی تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد حساب باز نکنه و فکرش رو بیشتر روی کنکور علمی کاربردی و یا دولتی 87 متمرکز کنه چون به گفته مسئولان این دانشگاه، تکمیل ظرفیتی وجود نخواهد داشت. درواقع ظرفیتهای خالی هم با توجه به انتخاب چهارم این دانشگاه پر شده.
در کنکور علمی کاربردی و همچنین سراسری سال 87 برای درس برنامه سازی از چه زبانی سوال طرح خواهد شد؟
در مورد درس برنامه سازی کنکور علمی کاربردی 86 فعلا جز خداوند کسی از جزئیاتش مطلع نیست! ولی با توجه به سوابق قبلی احتمال اینکه از دروس C# و Pascal سوال مطرح شود بسیار بیشتر از VB , C++ است. اما برای کنکور کاردانی به کارشناسی 86 ( دولتی ) حتما از دروس VB , C++ , C# سوال می آید.
آیا این درسته که دانشگاه پیام نور از سال آینده در مقطع کاردانی به کارشناسی دانشجو پذیرش میکند؟
بله، این خبر کاملا صحت داره. چند وقت پیش قائممقام دانشگاه پيام نور از پذيرش فراگير دانشجوي كارداني به كارشناسي در دانشگاه پيام نور از نیمه اول سال آینده خبر داد. جزئیات این خبر رو در پستهای آینده خواهید خواند.
اگر میشود در مورد دانشگاه علمی کاربردی من را راهنمایی کنید واینکه دانشگاه خوبی است یا نه؟ زیرا من می خواستم در این ازمون شرکت کنم و فقط انتخاب تهران مد نظرم است.
دانشگاه علمی کاربردی چه از نظر میزان شهریه و چه از نظر اعتبار مدرک، تفاوتی با موسسات غیرانتفاعی و غیر دولتی ندارد. البته نسبت به آزاد بسیار به صرفه تر است.
سلام ميشه منابع آزمون كارشناسي علمي كاربردي رو اعلام كنيد و بگيد وقتي امتحان توي اسفند هست پس جواب رو كي ميزنن وكلاس كي شروع ميشه؟
منابع رو قبلا اعلام کردیم، تنها تغییرش حذف سیستم عامل بود. نتایج هم دو الی سه ما بعد از تاریخ آزمون اعلام میشود و شروع کلاسها هم از اول مهر 87 خواهد بود
اگه امکانش هست جزوهای بیشتری از دروس کاردانی به کارشناسی برای دانلود در سایت قرار دهید.
چشم. حتما در پست آینده لینک دانلود جزوه "مفاهیم سیستم عامل" که توسط یکی از دانشجویان کامپیوتر ارسال شده را قرار میدهم.
کد:http://www.karshenasi.com/2008/02/post_43.html
:46:نقل قول:
راستی سجاد جان همون طوری که تو پست قبلی خوندی شروع کلاسای علمی کاربردی از مهر ماهه ... انشالا که همگی قبول شیم:8: