آرام خانم شما تموم نکردی این بازی رو آخرش ؟
Printable View
آرام خانم شما تموم نکردی این بازی رو آخرش ؟
فعلا من رفتم تو بحرش
نهنقل قول:
بعد از اونكه همه زحمتهام به باد فنا رفتش توي ماموريت هاي شبكه گير كردم و همونجا موندم!!!
چقدر تا تهش مونده؟ شايد دوباره وسوسه شدم برم!
آخرین پچ:
v1.55کد:http://www.introversion.co.uk/uplink/test/UplinkPatch-1.55.exe
والا 1.55 رو من فک کنم خیلی وقت پیش گرفتما :D:D
خوب پس چرا در اختیار نذاشتی؟؟؟:31:
فک کردم قبلا کسی گذاشته باشتش یا خودم گذاشته بودمش مطمئن نیستم ولی حالا دیگه مطمئنم که هستش :D:D:D:D
اساتید در خواستی عاجزانه:
به من یاد بدید چطور مراکز نظامی رو هک کنم و موشک هسته ای شلیک کنم؟
خیلی مهمه!
بهترین راه برای پول در آوردن در این بازی اینه که ابتدا در مراحلی که باید بالانس یک حساب را بدست بیاوریم یک حساب با مقدار بالا رو نشون کنیم که البته نیازی نیست چون خود بازی در این مراحل یوزر و پسوورد رو حفظ میکنه و فقط کافیه که اسم بانک رو بلد باشیم بعد از این کار باید چندین مرحله دیگه جلو بریم و مانیتور و ------ و فایروال بای پس را بدست بیاریم بعد از آن قبل از هک بانک مورد نظر ابتدا یک حساب در بانکی که میخواهیم اون رو هک کنیم ایجاد میکنیم بعد از اون دوباره به اون بانک وصل میشیم و بای پسها رو فعال میکنیم و بعد به قسمت حساب کاربری میریم و بعد اون یوزر و پسوورد که نشون کردیم را روی آن کلیک میکنیم و بعد از وارد شدن وارد قسمت Transfer Money میشیم و بعد از وارد کردن IP بانکی که داریم هک میکنیم و شماره حسابی که در این بانک افتتاح کردیم حالا قبل از زدن دکمه انتقال برنامه Log Delete v4.0 رو انتخاب میکنیم بعد روی دکمه ترانسفر کلیک میکنیم و بعد سریع وارد قسمت ثبت گزارشات میشیم و گزارش انتقال پول رو پاک میکنیم بعد سریع Done را زده و وارد حساب خودمان میشیم بعد در حالی که هنوز برنامه Log Delete انتخابه وارد ثبت گزارشات حساب خودمون میشیم و گزارش دریافت پول رو پاک میکنیم و بعد سریع قطع ارتباط میکنیم و به Internic متصل شده و Log های اون رو پاک میکنیم همه این کارها باید در کمتر از 15 ثانیه انجام بشه ، توجه داشته باشید که باز کردن حساب در همان بانکی که قصد انتقال پول رو داریم به منظور سرعت دادن به کار است چون اگر کند عمل کنیم اونوقت گیم آور میشیم
یک نکته دیگه در مورد این بازی اینکه نقاطی که در نقشه انتخاب میکنید از Public Server و بانکها که اگر در بانکها ایجاد حساب کرده باشید ردیابی شما زمان بیشتری طول میکشد و شما فرصت کافی برای هک خواهید داشت همچنین نقاطی که به صورت مربعی که دور آنها یک خط است هم بسیار خوب است و اولین نقطه شما برای اتصال باید Internic باشد چون بعد از هر هک براحتی میتوانید به آن مراجعه کنید و ردپای خود رو پاک کنید
س من بدجور قسمت ایمیل زدن گیر کردم همون اولاش باید یه فایلی رو کپی کنیم بعد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنیم چه طوری هس کمککککککککککککککککک:n35: