آقا اساتید بیاین کمک! من گارمین رو همرا با فایل صداش نصب کردم و اون نقشه ای هم که اول تاپیک با نام نقشه ی جاده های ایران و نقشه ی کامل تهران و اصفهان و....گذاشتن رو ریختم الان GPS رو فعال کردم اول که شهر خودم کرمانشاهو آورد خیلی جالب بود که اسم تمومه دهات کوره های اطراف کرمانشاهو آورده بود ولی اسم خود کرمانشاه تو نقشه نبود....بعد برای سنجیدن کیفیت نقشه زوم کردم رو تهران ولی جالب بود اسم تهران هم نبود و من از طریق شهریار و کرج تو نقشه ی ایران پیداش کردم!! بعدشم الان که رو نقشه ی تهرانم اسم خیابونا گنگه و به نظرم نقشه یه جوریه و فقط از حالت فول زومش خوشم اومد که رستوران ها و پمپ بنزینها رو آورده...در ضمن چرا مثل نوکیا قابلیت سرچ کردن اسم خیابونا رو نداره...مشکل یکی که میاد تهران و بلد نیست اینه که اصلا نمیدونه مثلا صادقیه کجاس و باید یه امکان سرچ واسش میذاشتن که طرف به دردسر نیوفته...مثل OVI نوکیا که واقعا تهرانش عالیه! ...یکی از دوستان میتونه لطف کنه یه روشی بگه که من مطمئن بشم نقشه ای که من ریختم در حال حاضر بهترین نقشه ی تهران واسه گارمینه!؟؟ یا مثلا یه اسکرین شات از گارمین خودش در حال زوم رو میدون ونک بزاره؟؟ممنون