والا توي سايت هاي معتبر فارسي مثل sakhtafzar.comوهفته نامه هاي تخصصيIT مثل عصر ارتباط و علم روز جنين خبري تا حالا منتشر نشدهنقل قول:
لطفا منبع رو حتما ذكر كنيد
Printable View
والا توي سايت هاي معتبر فارسي مثل sakhtafzar.comوهفته نامه هاي تخصصيIT مثل عصر ارتباط و علم روز جنين خبري تا حالا منتشر نشدهنقل قول:
خوب با پیوستن وارنر و به طبع اون نیو لاین به باشگاه آبی ها می شه تا حدودی نتیجه این مثلا نبرد فرمتهارو حدث زد البته دو کمپانی پارامونت که امسال بیشترین سود را داشت و یونیورسال که آرشیو ارزشمندی داره هنوز قرمزن ! تازه پشت اینا مایکروسافت هم هست ، ولی با این کار وارنر ، قرمزها حسابی به دست و پا زدن افتادن حتی کنفرانسشون رو هم بهم زدن ؟!؟
ای ول سونی!ترکونده!فقط اگه FirmWare هاش کرک میشد چی میشد...
sakhafzar.com چیکار داری. خیلی معتبره؟نقل قول:
والا توي سايت هاي معتبر فارسي مثل sakhtafzar.comوهفته نامه هاي تخصصيIT مثل عصر ارتباط و علم روز جنين خبري تا حالا منتشر نشده
خود مسئولین توشیبا ابراز تاسف کردن و گفتن که hd-dvd خیلی میتونست بهتر از این عمل کنه. یعنی اینکه خداحافظ تا فرمت بعدی
20 40 60 گیگ؟اگه میشه با قیمت
ممنون از همه
60=520
40=460
20=400
gheymat ha dar in hodood ast
به نظرتون با این قیمت هایی که بازی هاش دارن ازرش خریدن داره؟؟
کسی از هک بازی هاش خبر نداره؟ که میتونن این کارو بکنن یا نه؟ اگه میتونن تا چه قدره دیگه؟
بله ارزش خرید داره. تو میتونی یه بازی بگیری بعد یه پولی بدی عوضش کنی. در ضمن امسال ps3 غوغا میکنهنقل قول:
به نظرتون با این قیمت هایی که بازی هاش دارن ازرش خریدن داره؟؟
هیچی معلوم نیستنقل قول:
کسی از هک بازی هاش خبر نداره؟ که میتونن این کارو بکنن یا نه؟ اگه میتونن تا چه قدره دیگه؟
من با konami خیلی حال میکنم که برای ps میاد .اما بازی هایی که به سبک COD 4 هست هم خوشم میاد که شنیدم این نوع بازیها بیشتر برای x box میاد.و برای ps نمیاد. تو این گیر کردم.بازی مثل halo 3.نقل قول: