ممنون جناب moosoola. دوتا سوال دیگم مونده هنوز:
من اگه بدم سریالش رو اصلی کنند بعدا فریم ویر رو آپدیت کنم رجیستر نمیپره؟
من همه ی دکمه های بغل رو امتحان کردم هیچ کدوم ignore یا busy نمیکنند.
Printable View
ممنون جناب moosoola. دوتا سوال دیگم مونده هنوز:
من اگه بدم سریالش رو اصلی کنند بعدا فریم ویر رو آپدیت کنم رجیستر نمیپره؟
من همه ی دکمه های بغل رو امتحان کردم هیچ کدوم ignore یا busy نمیکنند.
1.ال 7 كجا موتو آ1200 كجانقل قول:
2. چرا گوشي ظريفيه
3.دربش از شيشست و اگه بخوره زمين در جا ميشكنه
4. محافظ تا الان كه من واسش پيدا نكردم
5
بله تقريبا با كمي مشكل ميشه از اون بدو ن قلم هم استفاده كرد
نقل قول:
سلام دوست عزيز
در خصوص ignore يا busy تماس ها بايد اين كار رو بكني . برو قسمت شماره گيري گوشيت در پايين اين قسمت سمت چپ يك منو هست يك بار قلم رو روي اون بزن حالا اخرين گزينه كه همون گزينه setup هستش رو انتخاب كن حالا شما وارد قسمت تنظيمات تماس گوشي ميشين كه از اينجا مي تونيد عمل دايورت تماسها يا انتظار مكالمه رو فعال كنيد در پايين همين صفحه 3 تا گزينه هستش كه بترتيب اوليش گزينه flip answer
هستش كه فقط همين گزينه تيك خورده اگه يك بار با قلم روش بزني تيك ميره و ديگه با باز كردن در گوشي تماس برقرار نميشه و شما به راحتي ميتوني تماس رو رد كني. اميدوارم توضيحاتم كامل بوده باشه
در خصوص اس ام اس فارسي هم بايد بگم كه اگه به پست هاي قبلي يك سر بزني كا ملا توضيح داده شده فكر كنم پست 110 بود و لي اينو ميتونم بگم كه اس ام اس هاي فارسي رو هم ميتوني بخوني ولي به شرطي كه برنامه aplly font رو تو گوشيتون نصب كني ولي كلمه ها بصوري جدا جدا نوشته ميشن و از سمت چپ به راست بايد بخونين.
موفق باشيد راستي كسي جواب ما رو نداد در مورد افزايش صدا.
دوست عزيز براي دريافت ۀsms هاي فارسي يه سر به صفحه 29 و پست 288 بزن.
واقعا ممنونم جناب mplmn.فقط جواب یک سوالم رو نگرفتم.
اینکه اگه من بدم گوشیم رو سریال اصلی کنند و بعد فریم ویر رو آپدیت کنم , مشکلی برای سریال و رجیستر بودن گوشی پیش نمیاد؟
نقل قول:
دوست عزيز شرمنده در اين خصوص من نمي تونم كمكتون كنم چون نمي خوام بعدا شرمنده شما بشم وبهتره اين سوال شما رو دوستاني كه واقعا تجربه اين كار رو داشتن پاسخ بدن هرچند كه فكر نكنم وقتي براي جواب دادن به اين سوالات داشته باشند.حالا چراشو واقعا من هم نمي دونم :41:
البته شايد فقط يك تصور از من باشه ولي فكر كنم بعضي از دوستان اين كلوپ رو جايي براي كل گذاشتن با هم گذاشتن و فريمور هاي عجيب و غريب رو معرفي مي كنن و بعضي از مبتدي ها ( مثل خودم ) دو چار سر در گمي كردن و بيشتر مي خوان روي همو كم كنن و اطلاعات خودشونو به رخ هم بكشن.
البته به دوستان بر نخوره و شايد من دارم اشتباه فكر مي كنم.
حق با شماست...
یه سوال دیگه برام پیش اومده.
من میخوام یه متنی رو با دست خط خودم save کنم.همچین کاری امکان پذیر هست؟
سلام برو بچ من 2روزی هست که a1200 خریدم همون روز اول با برنامه applyfont فونت فارسیا نصب کردم .ولی از جپ به راسته.
نقل قول:
نه هيچ مشكلي پيش نمياد..مخابرات بيخيال سريال ها شده ... از يه ماه تا حالا من 6 يا 7 تا گوشي سريال جنچ رو آپديت كردم و به راحتي هم دارن كار ميكنن... خيالت راحت برو باهاتيم
توي photo editorميتوني اين كارو انجام بدي.نقل قول:
من میخوام یه متنی رو با دست خط خودم save کنم.همچین کاری امکان پذیر هست؟