ممنون دوست عزيز كلي حال دادي ولي اي كاش اون سنگهارم رد ميكردي بدجور موندم توش.جون من نگي پس حس ماجراجوييت كجا رفته كه خدايي اين ديگه خيلي سخته.بازم ممنون.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ممنون دوست عزيز كلي حال دادي ولي اي كاش اون سنگهارم رد ميكردي بدجور موندم توش.جون من نگي پس حس ماجراجوييت كجا رفته كه خدايي اين ديگه خيلي سخته.بازم ممنون.نقل قول:
ببخشيد دوستان يه سئوال ( قبلا هم پرسيده بودم ولي مثل اينكه كسي جواب رو نميدونست )
اين آخر legend چي شد ؟ مادرش چه بلايي سرش اومده بود ؟
تو پست 39 گفتم كه!نقل قول:
راستي كسي هست كرك بازي رو به من بده؟
سلام من تو قسمتی که میخواد از سکو بپره می افتم تو چی کار کنم ممنون میشم؟
ببخشید من این بازی رو تازه خریدم به مشکل خوردم اون دایناسور بزرگه رو چه جوری می شه کشت
ببخشید عکسش یادم رفت:41:
نقل قول:سلامنقل قول:
شما باید به سمت دایناسور شلیک کنید تا خط قرمز سمت چپ پر بشه بعد دایناسور به سمت شما حمله میکنه
وقتی داره نزدیک میشه و به دو قدمی شما برسه حالت اسلوموشن پیش میاد. که شما باید کلیک راست موس رو نگه دارید و بعد 4 تا جهت رو نشون میده که تو اون لحظه شما باشید شیفت رو نگه داری و به یکی از جهت های که دوست داری حرکت کنی مثلا سمت راست .باید شیفت رو بگیری و جهت راست رو بزنی و تو همون حالت اسلوموشن جاخالی که دادی همزمان دو تا هدف از دو طرف به سر دایناسور نزدیک میشن که وقتی دوتا هدف به هم رسیدن هدف قرمز میشه و این موقع هست که شما باید شلیک کنید. در همون قسمت 3 تا دیوار خاردار هست که باید دایناسور رو در اون قسمت عصبانی کنید و وقتی حمله کرد باید شما پشت به اون دیوار باشید و وقتی تو حالت اسلو موشن جاخالی دادید به سرش شلیک کنید( وقتی دو تا هدف روی سرش Lock شد ) تا به خارها بخوره و سریعتر جونش بره. بیشتر سعی کن کنار دیوارهای خاردار انجام بدی این حرکت رو .انقدر باید این کار رو انجام بدی تا خونش به اخر برسه :46:
DVD مدرن بدون کرک هستنقل قول:
ماله من که کرک نداره :18: :13:
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید یا یه عکس از محلی که گیر کردید اینجا قرار بدید برای راهنمایی بیشتر :46:نقل قول:
سلام.دمت گرم بابا شما خیلی واردی.میشه به منم کمک کنی؟اینجا گیر کردم.پایین ترین دالونه(ِDamocies).دستگیرم دیگه کار نمیکن.جعبه رو هم از اون بالا اوردم بیرون ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم.تو کلید اخر(قرمز)گیر کردم.کمک!