نرم افزار چراغ قوه رو گوشی من کار نکرد.روی گوشی شما کار میکنه.؟؟؟؟
Printable View
نرم افزار چراغ قوه رو گوشی من کار نکرد.روی گوشی شما کار میکنه.؟؟؟؟
آقا نرم افزارهاش رو از کجا گیر بیارم ؟
:41::46::13::31::8::5::20::2::21::27::10::18::11:هنوز امتحان نکردم !:19::19::19:نقل قول:
بچه ها اولین گزارش از مشکل پیدا کردن بلوتوث 5700هایی که زبون فارسی دارن در سایت پرشین تولز شده.بیچاره نمیدونه چیکار کنه!!من نمیدونم چرا 5700 هایی که زبون فارسی دارند ایقدر مشکل دارن.باور کنید تا این احظه که دارم این پست رو مینویسم هر چی مشکل بوده مربوط به 5700 هایی هست که زبون فارسی دارن.
خواهش میکنم هر کی مسوله این کلوپ رو مهم کنه
با تشکر
بچه ها واسمه من زبون فارسی داره ولی تا حالا من به مشکلی بر نخوردم حتی تا حالا هنگم نکرده یکی از رفیقامم اسم بلوتوثش ضحاک بود وقتی سرچ کردم اسمشو راحت نشون داد بابا تو رو خدا 1 اشکال این گوشی رو 10 تا نشون ندید
ولی من می گم چون شما فکر می کنین گوشیه قیمتش ارزونه واسمه همین می خواین به قول معروف بزنین تو سر مال و یه مطلب دیگه من تا حالا تنها مشکلی که از این گوشی دیدم اینه که دوربینش زیاد خوب تو شب جواب نمی ده
در ارتباط با چینی یا مجارستانی بودن این گوشی باید خدمتتون عرض کنم که هر کسی این گوشی رو تو یک ماه اخیر خریده نگران چینی بودنش نباشه چون سری اول بوده و خودتونم می دونین که سری اول هر چیزی که میاد اصله
فعلا...
بچه ها تا حالا دفترچه راهنمای گوشی رو نگاه کردید؟؟؟میدونید در مورد قسمت چرخان گوشی چی نوشته؟؟؟نوشته:وقتی میخواهید قشمت پایین گوشی رو بچرخونید مثلا از حالت تلفن به حالت موزیک برید نباید سریعا گوشی رو بچرخونید.یعنی اینکه ابتدا گوشی رو به ارومی در حالت دوربین قرار میدید.سپس در حرکت بعدی به ارومی بر روی حالت موزیک قرار میدید.من از این شیوه استفاده کردم وتا حالا هیچ مشکلی نداشتم.در ضمن قسمت چرخان این گوشی شبیه به در دوربین ان73 و ان70 هست که اگر رعایتشون نکنید خراب میشن.در مورد ریستارت این گوشی باز هم میگم این یه مزیته.چون در صورت هنگ کردن گوشی و ایجاد فشار بر روی سی پی یوی قوی این گوشی باتری زیادی مصرف خواهد شد که این ریستارت 7 ثانیه ای که خیلی سریع امجام میشه کار رو راحت میکنه.در ضمن سعی کنید گوشی رو خاموش نکنید چون تقریبا در هر سری خاموش و روشن کردن این گوشی 2 خط از باطریتون کم میشه.فراموش نکنید سی پی یوی این گوشی 2 برابر گوشیهای دیگه قدرت داره پس میزان مصرف باطریش بیشتره.ولی سیمبین 9.2 در حالت استندبای مصرف باتری رو به خوبی کنترل میکنه
ببخشید این گوشی بدون نصب نرم افزار روی کامپیوتر شناخته میشه ؟
منظورم اینه که usb mass storage هستش ؟
سلام دوستان
من یکی از طرفداران این گوشی هستم پس نگین که میخوام روش عیب بزارم .
من از یه موبایل فروش شنیدم که 5700 و 5300 و ... از این سری دوام خوبی ندارن و پس از مدتی مشکل پیدا میکنند ( از لحاظ فیزیکی ) .
خب حالا با توجه به اینکه من میخوام این گوشی رو بخرم یه راهنمایی بکنید و تگر واقعا اینطوری هست بگید . ( لطفا چون خودتون گوشی رو دارین تعصبی توضیح ندید و طرف حق رو بگیرید )
خیلی خیلی ممنون
سلام بچه ها واسه من که تهش یه خورده لق شده دوستانی که مثل ماله من قسمت چرخون گوشیشون لق شده بهم بگن بینم زیادن یا نه حالا کسی بلده چه جوری می شه درستش کرد ؟