دوباره سلام من اصلا حواسم نیست ! فایل رو فایل هم نامش میشینه ! معذرت اون موقع گیج بودم نفهمیدم ! باشه من ایمیج رو دوباره میگیرم خبرت میکنم عزیز
Printable View
دوباره سلام من اصلا حواسم نیست ! فایل رو فایل هم نامش میشینه ! معذرت اون موقع گیج بودم نفهمیدم ! باشه من ایمیج رو دوباره میگیرم خبرت میکنم عزیز
امید جان دوباره سلام ! باز یک مشکل دیگه بیبن من بازی Black & White رو تهیه کردم میخوام نصب کنم بعد از چند ثانیه اولای نصب یا وقتی سی دی رو میذارم درایو سی دیم و سی دی رایترم محو میشه !!! و بازی از من درایو سیدی میخواد که ندارم ! باید بگم این مشکل فقط وقتیه که سی دی این بازی رو می خوام نصب کنم و مجبور میشم سیستمو ری استارت کنم ؟! مشکل چیه عزیز ؟
اونای قبلی هم هنوز تست نکردم .
همه جور آقایی
:blink: :blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
والا من که تاحالا این مدلیش رو ندیدم :blink:
ولی یه پیشنهاد شما ببین میتونی با یه برنامه از سیدی یک بازی ایمیج بگیری بعد با دائمون تولز سیدی یکی که ایمیج گرفتی را مونت کن و با درایو مجازی نصب کن ببین باز هم همین مشکل رو داری یا نه :)
مخلص تمام بازيكناي pc
بابا gun اخر بازيه البته تو سبك خودش
من يه جا گير كردم اگه كسي بلده يه كمكي هم به ما كنه
اونجا که باید هودو رو پیدا کرد موندم !
یعنی پیداش میکنم و بعد اونا من رو دستگیر میکنن و میندازن زندان, بعدش بازی قاطی میکنه و از بازي خارج ميشه سيستم pc منم اينه گرافيك geforce 64 mx 440 رم 256 مگ و cpu 2400 celeron جان هر كسي كه دوست دارين كمك كنيد با تشكر از تمام بروبچس
با اجازه آقا امید.نقل قول:
نوشته شده توسط HELLBOY 2005
عزیز اینجا محل این پست شما نیست من در همون جایی که تاپیک زدید جوابتونو دادم .
سلام دوباره امید جان این بازی ها منووووووووو کشتن . ترم تموم شده می خوایم یه نفسی بکشیم که نمیشه از اون بازی بلک و وایت که از خیرش گذشتمو بازی رو پس دادم . حالا بعد از یه ماه میخوام پرنس رو که گرفتم نصب کنم که بازم مثل اسپلینتر ازم سیدی کی قبول نمیکنه ! اون یکی رو که هنوز اونی که گفتی تست نکردم اما اینجا تاپیک مربوطه رو خوندم ویندوز رو دوباره نصب کردم ! درایوی که میخوام این بازی رو بریزمم Ntfs کردم که سر همین موضوع چون باره اولم بود نصف هارد دوس داشتنیم فرمت شد ! اما حالا باز میبینم سی دی کی ازم قبول نمیکنه ! اون کارای سیم درایور و اینا هم که انجام دادم ! یه کمک دیگه بکن که من از همه بیشتر اینجا زحمتت دادم و میدم .
سلا م امین جاننقل قول:
نوشته شده توسط piishii
والا شما اینجور که میگید تمام مراحل را درست دارید انجام میدهید ولی باز من مراحلی که باید انجام دهید را میگم.
اول بازی رو از روی سیدی یا dvd بر روی هارد میریزید که به شما ایمیج بازی را میدهد.
سپس نرم افزار daemon tools 4 را نصب میکنید تاکیید میکنم دائمون ورژن 4
بعد فایل ایمیج بازی را در دائمون مونت کرده و نصب اصلی بازی را انجام میدهید
بعد ازپایان نصب سیستم را خاموش کرده و کابل برق سیدی رام ها و dvd رام ها را قطع میکنید و سیستم را روشن میکنید.
از روی دسکتاپ بازی را اجرا میکنید صفحه check disk میاد و یه قسمت داره که سریال را وارد باید کنی سریال را وارد میکنی و check disk را میزنی و میره داخل بازی
نکته قابل توجه اینه که شما نباید هیچ درایو مجازی یا حقیقی دیگری به غیر درایو مجازی ساخته شده توسط دائمون تولز داشته باشید ;)
سلام بر شما بازس خورها
اقا من جدیدا بازی شاهزاده ایرانی سه رو گرفتم
که مال شرکت تکین هر کار کردم نصب نشد
تو راهنماش میگه که درایوت باید انتی اف اس باشه همین کارو کردم
اما نشد سی دی یکشو میزارم برای نصب تا یکجا میره بعد یکهویی از ستاپ میره بیرون و ناپدید میشه
شما بگید مشکل از کجاست
با تشکر
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Jeagar
دوست عزیز عضویت شما را در این فروم نبریک میگویم.
عزیز جان موقعی که داری از روی سیدی های بازی نصب میکنی ستاپ میپره بیرون ؟
هیچ ارور خاصی بهت نمیده ؟
اگر که موقع ستاپ از روی سیدی میپره بیرون احتمالا سیدی بازی مشکل داره ;)
نه سی دی بازی رو راحت کپی میکنم رو هارد راحت کپی می گیره
از رو هارد اجرا میکنم بازم همونطوری میشه