مرسی از راهنمایت
Printable View
مرسی از راهنمایت
سلام برنامه 1 ساعته اینجا گیر کرده چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم هنگيده بيچاره. بايد دو دقيقه اي رد شه . نميدونما حالا يهو نكشيش بتركه من مسئوليت قبول نميكنما :46:نقل قول:
دوستان یه خبر بد :
من گوشی W810 دوستم رو هم هک کرده بودم و روش همین آکوستیک رو گذاشته بودم . گویا با بچه های دانشگاه داشتن به یه ترانه ی خفن گیتار برقی (به گفته خودش) گوش میدادن که خواستن زیاد فاز بده صداشو تا اومده بده آخر اسپیکر گوشی گفته پارت و یه مدتی قطع شده . حالا ازش صدا میاد ولی وقتی صداشو تا آخر میدیم اسپیکر گوشی جز جز میکنه ---> یعنی اسپیکر گوشی پاره شده .
من به شخصه هم W810 رو با مال اون و هم K750 هم رو فکر کنم یه 1 سالی میشه هک کردم و صداشو تا آخر دادم ولی تا حالا واسه هیچ کدومش هیچ چی نشده و تا حالا هم تو هیچ فروم ایرانی و خارجی اینو نخوندم که اسپیکر پاره بشه آقا اینم یه رکورد از ما . (البته شوخی بود)
بالاخره خواستم اینو اینجا نوشته باشم که احتمال همچین کارایی هم هست همون طور که گوشی دوست من اسپیکرش الان داره جز جز میکنه و باید عوض کنیم .
اینم یه تجربه تا حالا .
سلام من طبق این آموزش ها یک گوشی سریال اصلی رو هک کردم ولی حالا پیغام:
insert correct simcard
رو میده تر خدا کمک کنید چون برای دوستم بوده........
ببین رفیق اگه با far manager انجام دادی و این ارور رو میده گوشی دوستت سریال اصلی نبوده و سریال چنج بوده .نقل قول:
باید بدی بیرون واست با باکس دوباره سریالش رو عوض کنن که حدودا بین 5 تا 10 تومان واست آب می خوره .
ولی اگه با phone xs هک کردی نباید هم چین مشکلی پیش بیاد . :41: .
یه بار باتری در بیار سیم کارت هم همین طور بعد از 2 دقیقه جا بزن ببین درست میشه .
نه بابا :18: . بگو دقیقآ کدوم آکوستیک رو upload کردی توش ؟؟؟ کدوم ورژن ؟؟ توی پوشه آکوستیک چند تا فایلنقل قول:
بود ؟؟؟
بچه ها چرا كسي يه مطلب مفيد نمي گزاره
همش حرفاي تكراري
نقل قول:
این پیغامه ماله اینه که گوشی رجیستر اصلی نبوده....شاید برچسب الکی بهش زدن به اسم رجیستر اصلی *#06# رو که میزنی باید با شماره زیره باطری یکی باشه و 2 رقم اضافه داشته باشه..یه تاپیک مرجع نکات مصطفی خان قشنگ در مردش توضیح داده...شما باید قبلش مطمئن میشدی..ببر گوشی بیرون برات رجیستر کنن ...حداکثر 7 تومن میگیرن برات فلش و رجیستر میکنن...شما باید از ++xs روش brute forcing .....استفاده کنی ...خطری نداره..
نقل قول:
هرز چند گاهی صفحه اول تاپیک رو نگاه کنید ....چیزای جدید رو میزارم اونجا..