اقا یه برنامه کم حجم بدین که صدای نت ها رو برام در آره . میخوام سه تار رو باهاش کوک کنم .
اقا یه برنامه کم حجم بدین که صدای نت ها رو برام در آره . میخوام سه تار رو باهاش کوک کنم .
سلام من 5 ماهه که گیتار کار میکنم و تصمیم دارم ادامه بدمش.6 سال پیش گیتارمو(Gonzales BC100) خریدم و 3 ماه باهاش پاپ کار کردم و دیگه کار نکردم تا الان.الان میخوام یه گیتار تا سقف 250000 بخرم.میشه راهنمایی کنین لطفا ؟
نقل قول:
دوست خوب من:10:
متاسفانه شما با یک جمله کلیت پست های من رو زیر سوال بردید ، در صورتی که اختلاف نظر شما با من فقط در مورد قیمت یک سازه!
شما اگر یک کمی در تصمیمات دوست خوبمون دقت میکردین متوجه عدم وجود تصمیمی جدی برای یک ساز میشدید و اگر شما هم جای من بودید توصیه ای اینچنین رو دور از دسترس نمیدیدید:20:
من هم به این موضوع اعتقاد دارم که یک ساز خوب یک صدای خوب رو به همراه داره و طبیعتا قیمتی مضاعف ، اما باید منطقی بود.
هرجایی و هر موقعی نمیشه یک ساز اعلا خرید.
باور کنید من کسانی رو دیدم که مجنون وار عاشق یک ساز میشن ، و با قدرت خرید میکنند و کمتر از 6 ماه این پروسه ی عشق و عشق بازی تموم میشه
دیدم کسی رو که 7 میلیون تومان پول پیانو داد و الان فقط جنبه ی یک میز رو براش داره .
یا مثلا یکی از دوستانم ویولن رو دست من دید گفت منم علاقه دارم ، بهش گفتم ساز خوب بگیر ، رفت حدود 1.5 میلیون تومان پول ساز داد
اما الان فقط روی دیوار خاک میخوره
به همین علت من یا توصیه ی ساز به کسی نمیکنم یا میگم از ساز های مشقی شروع کنه ، البته بهتره که هر کسی هر سازی رو نزد اساتید اون ساز حتی شده برای یک بار تجربه کنه ، اینطوری بهتر میتونه انتخاب کنه:46:
امیدوارم گفتار من شما رو دلخور نکرده باشه:20:
موفق باشید
یا علی:11:
من چند ساليه كه يك ارگ ياماها a3 دارم
خيلي هم باحاش حال مي كنم
چند تا هم مجلس خودموني باهاش رفتم
خيلي خوب جواب ميده
اما الآن چند وقتيه كه فروختمش و تو فكر يه مدل بالاترم
اگه كسي سراغ داره خبرم كنه
يه ويولن هم دارم كه چند ساليه به نواختن اون هم مشغولم
در كنار اين ساز ها هم كمي سه تار ميزنم
من موسيقيو ياد گرفتم تا در مواقعي كه دلم ميگيره يا نميگيره واسه خودم بزنم
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/152225228/Keyboard_Piano_v4.0.rar
خواستم یه ایمیج از برنامه بذارم .. ولی ظاهراtinypic واسم ف.ی.ل.ت.ر.ه
سلام دوستان
آیا با 500 هزار تومان می توان یک پیانو برقی سالم و ترتمیز خریداری نمود؟؟؟ از کجا؟
با احترام
کاویان
سلامنقل قول:
نه من که دلخور نشده بودم .
ولی از این دلخور هستم که من این همه با تفصیل به همه این موضوعات پرداختم و شما باز اومدید همون موضوعات که کاملا جواب و راه حل براشون گفتم رو مطرح میکنید ...
مشخصه شما پست های من رو کامل و با دقت نخونده بودید .
من دقیقا به همین موضوع مورد اشاره شما هم پرداخته بودم و راه حل هم پیشنهاد دادم .
کاملا تمام اینها رو روشن کردم .
ولی شما دوباره اومدید همون موضوع رو مطرح کردید .
گفتم که اگر مشکل بودجه هست بهترین کار خریدن یک فلوت مرغوب دست دوم هست (به شرط تست )
گیر آوردنش هم دیگه خیلی سخت و غیر ممکن نیست . خودم چندین مورد تا حالا دیده ام ...
تعجب میکنم که شما این همه توضیحات من رو نادیده گرفته اید .
من دقیقا پاسخ این موضوعی که مطرح کرده اید رو به تفصیل و در چند پست بهش جواب داده ام .
شما اصلا اینها رو مطالعه نکرده اید و باز دوباره همون موضوعی که من کاملا بهش جواب داده ام رو مطرح کرده اید .
من اسم این فلوت های ارزان قیمت چینی رو جنس "تقلبی" میذارم .
به دلیل اینکه علاوه بر کیفیت بسیار پایین در اجرای نتها هم دچار مشکل و نقص هستند .
و ضمنا گفتم برای سلامتی شخص هم ضرر دارند .
جنس تقلبی با جنس ارزان کیفیت پایین فرق داره .
باز هم میگویم از نظر من خریدن فلوت کلید دار چینی (فلوت تقلبی) اشتباه و ضرر محض هست .
----------------------
اتفاقا با خرید یک فلوت مرغوب دست دوم شخص کمترین هزینه را پرداخت میکند و در ضمن اگر به قول شما دلسرد
شد و چند وقت بعد خواست بفروشد کمترین ضرر ممکن را کرده است .
(نه جنس نو و گرانقیمت بوده که کلی از قیمتش بیفتد و نه جنس چینی که هیچ کس زیر بار خریدنش نرود)
اتفاقا اگر خریدارفلوت چینی تصمیم به فروش فلوتش بگیرد دیگر کسی حاضر به خرید چنین فلوتی نخواهد بود . و دیگر پولی برگشت پذیر نیست .
این مطلب رو در پستهام کاملا روشن کرده ام .
و ضمنا این تاپیک یک بخش مهمش در مورد قیمت و بازار هست و اصلا یک مقوله فرعی نیست .
بودجه خریدار تعیین کننده خیلی پارامتر ها خواهد بود .
پس این یک مساله فرعی نیست که نوشتید مورد اختلافی من و شما صرفا قیمت بوده ...
من تمامی اینها را در پستهام به تفصیل نوشته و توضیح داده ام ولی شما دوباره همان موضوعاتی که کاملا روشن کرده بودم رو مطرح میکنید ...!
لطفا زین پس نوشته هایی که کاربران روشون وقت صرف کرده اند رو با دقت بیشتر بخوانید .
با درود فراوان
قيمت ويلون سل رو مي خواستم (بهترين مارك تا مارك هاي متوسط و پايين ) و قيمت دسته دوم اين ساز رو هم مي خواستم
و قيمت دوبل پدال باس درام(Double Pedal Bass Drum) رو هم مي خواستم بهترين مارك و مارك هاي ديگه
دوبل پدال باس درام : 2 پدالي كه براي يك باس درام استفاده مي كنند
نقل قول:
دوست عزیز سلام:20:
امیدوارم کدورتی از من در دل شما نباشه
من هم به نوعی خواستم تا الان به دوستانمون کمک کنم ، اگر سوء تفاهمی پیش اومده به حتم از علم کم من هستش .
من متاسفانه از قیمت ها اطلاعات کلی دارم و دلم نمیخواد این موضوع باعث اختلاف بین من و دیگران بشه.:10:
موفق باشید
یا علی:11:
كسي ميدونه قيمت ويولون بيژن مرتضوي چنده؟