سلام ، در گوشی سامسونگ s5560 هیچ چیزی اجرا نمی شه مخصوصا ویدیو لطفا راهنمایی کنید؟
Printable View
سلام ، در گوشی سامسونگ s5560 هیچ چیزی اجرا نمی شه مخصوصا ویدیو لطفا راهنمایی کنید؟
سلام ، در گوشی سامسونگ s5560 هیچ چیزی اجرا نمی شه مخصوصا ویدیو لطفا راهنمایی کنید؟:47::26::33::8::sq_25:
سلام دوستان من قبلا نرم افزار همراه بانک ملت داشتم و استفاده میکردم ولی اشتباه ی که کردم برنامه پاک کردم ،الان میخوام نصب کنم نصب نمیشه نه ارور میده نه چیزی روش میزنی هیچ کاری انجام نمیده برنامه رو هم دوباره از سایت بانک دانلود کردم بازهم همانطور هست مدل گوشی سامسونگ GT5233a ممنون اگر میشه راهنمایم کنید.
با سلام من یک گوشی گالکسی ایس پلاس دارم ولی رمز گوشی را فراموش کردم لطفا بنده را راهنمایی فرمایید . با تشکر
سلام دوست عزیز من یه گلکسی مدل-i9080- دارم تمام قسمتش فارسی نمیشه البته دفترچه ام تماما خارجییه. متشکرم
سلام ببخشیدمن گوشی گلاسی اس دوز دوسیم کارته دارم پیامهای پیش نویس نمیدونم کجامیره خواستم راهنمایی کنیدممنون میشوم
دوستان یک عدد galaxy young هستش که نه توی گوشی نه تو سیمکارتش اسمس نیست ولی اسمس نمیگیره چون مینویسه مسیج مموری فول
چه تدبیر کنیم؟
کمک فوری :41:سلام من جدیدا گوشی GT-M8910 سامسونگ رو خریدم الان میخوام براش قفل رستگاه بذارم اما اول میگه رمز رو وارد کن در صورتی که این گوشی نو نو وخودم هم اصلا ر.ش رمز نذاشتم با 00000000 هم باز نمیشه من هم خوابگاهی هستم و میترسم یه وقت گوشیم رو جایی جا بذارم رو... سریعا کمکم کنید
کمک فوری :41:سلام من جدیدا گوشی GT-M8910 سامسونگ رو خریدم الان میخوام براش قفل رستگاه بذارم اما اول میگه رمز رو وارد کن در صورتی که این گوشی نو نو وخودم هم اصلا ر.ش رمز نذاشتم با 00000000 هم باز نمیشه من هم خوابگاهی هستم و میترسم یه وقت گوشیم رو جایی جا بذارم رو... سریعا کمکم کنید
سلام بچه ها چرا آپدیت ایران گلکسی s iii نیومده هنوز؟ منظورم 4.1.2:n13: