[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
دوست عزیز.نقل قول:
فاصله مستقیماً با نویز ارتباطی نداره. نویز به کیفیت تجهیزات (شامل دستگاههای داخل مخابرات، کابلکشیها، اتصالات و ...) استفاده شده بین شما و مرکز مخابراتی مرتبطه. البته هر چی فاصله شما بیشتر باشه پتانسیل افتادن نویز روی خط شما بیشتر میشه.
بعدش. اینی که گفتی «تا دم در وضعیت خط در حد عالیه» اگه منظورت اینه که وقتی از دم در تست میگیری SNRات عدد بالاتری رو نشون میده، پس تو کابلکشی تلفن داخل خونه مشکل داری که باید اونو درستش کنی. اما اگه از دم در خونه هم وضعیتت همینیه که تو خونه داری، کار چندانی نمیتونی بکنی.
دوستان لطفا کمک کنید
بنده سرویس 512 ماهیانه 5 گیگ رو از پارس آنلاین گرفتم تو روز بیشتر از 200 نمیشه سرعت idm توی شب هم حول و حوش 60 یعنی هم از شاتل و هم از آسیاتک افتضاح تره حالا مشکل اینجاست با توجه به صحبت برخی از دوستان من رفتم یک ساله گرفتم حالا موندم چیکار کنم پشتیبانی نفهمشم با کمال پررویی میگه شب ها سرعت همین حدوده ولی تو طول روز بیشتر میشه
به نظرتون اگر سرویس رو به 2 مگ ارتقا بدم تفاوتی حس میکنم؟
صد در صد فرق میکنه نباید زیر 250 بیاد چه روز چه شب :n16:نقل قول:
دوستان سایت پارس انلاین برای من اخرین سرعتی که قابل خرید هست رو 2 مگ زده . این یعنی خطم روی دو مگ بسته شده دیگه ؟؟؟؟؟؟ حال اگه بخوام سرعت بالاتر بگیرم باید چی کار کنم ؟ باید خطم رو 9 مگ ببندن ؟
اینترنت من دو روزه داغون شده همش قطع میشه !
شبا هم که کلا قطع میشه !
دیشب از 12 تا 4 که بیدار بودم قطع بود حالا نمیدونم دیگه کی وصل شده ! پریشب هم همینجور !
به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه آره به دلیل یه سری مشکلات تو پهنای باند اینجوری شده ! میگم کی درست میشه میگه معلوم نیست !
کرمان هستم من
کسی این جوری نشده نتش ؟
---------------------------------------
بابا گور بابای دانلود شبانو پینگو این چیزا وصل باشه اونا رو نخواستیم دیگه :n03:
داداش میگن سالی که نکوست از بهارش پیداستنقل قول:
با توجه به اینکه سرعت شما 60 هست یعنی تقریبا سرعت اسمی رو بتون میده قانونا نمیتونید شکایتی داشته باشید
پارس آنلاین فعلا وضعیتش زیاد جالب نیست البته شاید بعدا خوب بشه ولی فعلا افتضاح شده واسه خود من شبانه بیشتر اوقات 50-70 هست ( 1 مگ دارم )
اگه تازه سرویس گرفتید شکایت بزنید 195 بگید ناراضی هستید و اگه امکان درست شدنش نیست و نمیتونن رضایت شما رو جلب کنن باید پولتون رو پس بدن
نقل قول:
به من هم میگن پهنای باند کمه و معلوم نیست کی درست بشه من که ماه دیگه میرم یه شرکت دیگه
تازه دو روزه سرویس رو گرفتم
به نظرتون شکایت اثر داره؟ وقتی اینا طبق قانون خودشون عمل میکنن؟
وقتی من آسیا تک بودم شبانه حداقل 1 گیگ و نیم می گرفتم
دوست عزیز. متأسفانه برخی از دوستانی که تو این تاپیک وضعیت اینترنتشون رو میگن و ازش تعریف میکنن، اطلاعات کامل نمیدن. واسه همین برای امثال شما غلطانداز شده. تا جایی که من اینجا دیدم، دوستانی که از شهر قم اینترنت پارسآنلاین گرفتن (فرقی هم نمیکنه 512 یا 2مگ) مشکل خیلی زیادی داشتن. ظاهراً پارسآنلاین تو اونجا با محدودیت شدید پهنای باند مواجه و نمیتونه سرویس خوبی ارائه کنه. به هر حال شما برای ارتقا هم عجله نکن. یه پرسوجویی اینجا انجام بده ببین بقیه کسایی که اینترنت پارسآنلاین از قم دارن وضعیتشون چطوره.نقل قول:
کیفیت اینترنت پارسآنلاین (یا هر شرکت دیگهای) شهر به شهر و مرکز مخابراتی به مرکز مخابراتی متفاوته.
بنابراین، حتماً با پرسوجو اقدام به هر تغییری تو سرویستون کنین.
والا یه بنده خدا داره میگه شبی چند گیگ دانلود میکنم فامیلمون هم داره خیلی ام راضیه حالا من موندم چه گلی به سرم بریزمنقل قول: