متشکرنقل قول:
منظور من بین بد و بدترین جا بین شهید باهنر و شهید گنجوی کرمان هستش نه استان دیگه
نظر شما بین این دو چیه؟!
Printable View
متشکرنقل قول:
منظور من بین بد و بدترین جا بین شهید باهنر و شهید گنجوی کرمان هستش نه استان دیگه
نظر شما بین این دو چیه؟!
قانون جدید میگه از زمان معافیت تحصیلی اخر یعنی اگر اخرین مدرک شما دیپلم باشه و شما هر چند سال که دانشگاه باشید مدرکی نگرفته باشید از دیپلم حساب میشه.یعنی برای شما در صورتی که مدرک دانشگاهی نگرفته باشید سالش حساب میشه.اگر 5 سال باشه .شما یک 3 سال میری یه جا قایم میشی.به امید خدا تا اون موقع همین قانون هستش .میتونی بخری.نقل قول:
سلام خسته نباشید
اقا من تو برگه تقسیمم زده مرکز اموزش پشتیبانی سرلشگر امانی نزاجا
رسته اداری پرسنلی
کد 72110 ( امور اداری)
کسی اطلاعاتی داره بده من؟
کسی که جواب نداد، خودمون رفتیم تجربه کردیم، اینجا مینویسم شاید به درد کسی بخوره.نقل قول:
مدارک مورد نیاز و مراحل کار تسویه حساب سربازان امریه:
1- نامه تسویه حساب از وزارت خونه یا سازمان مربوطه (واقع در تهران ) به ستاد نیروهای مسلح (برای ارتش واقع در لویزان - مینی سیتی )
توضیح: کارهای تسویه حساب رو داخل اداره یا سازمان استانی خودتون شروع می کنید، بعد از انجام امور تسویه و جمع کردن تعدادی امضا از همون اداره استان، اداره مذکور مکاتبه ای با وزارت خونه یا سازمانشون که داخل تهران هست انجام میده.
شما پس از تهیه مدارک بندهای 2 و 3 که در ادامه توضیح میدم، به وزارت خونه ی مورد نظر در تهران مراجعه میکنید تا اونها با عنایت به نامه قبلی، مکاتبه ای با ستاد نیروها داشته باشن و پرینتش رو جهت ارائه به ستاد برای شما بدن
2- رسید ابطال دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح.
توضیح: با تحویل دفترچه به یکی از دفاتر ساتا واقع در استان خودتون، رسیدی مبنی بر ابطال دفترچه توسط دفتر مذکور بهتون داده میشه
3- پرینت حساب بانکی
توضیح: با مراجعه به یکی از شعب بانک عامل مربوطه (در خصوص ارتش: بانک سپه ) پرینت گردش حسابتون رو از ابتدای افتتاح حساب تا روز ترخیص بگیرید تا مشخص بشه اضافه دریافتی نداشته باشید. (حتما تاریخش باید به روز باشه و قدیمی نباشه )
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
اقا من افتادم تیپ ۳۷۷ پیاده شهید سرلشکر پرویز حبرانی کسی میدونه چه جور جاییه ؟؟ کلا مکانش کجاست و کلا چه جوریه ؟؟
آدماش خوبن ؟
من لیسانس کامپیوترم کارم اونجا چی میشه ؟
مکانش لویزان هست زیر پل بابایی، در کل یگان خوبی هست. به صورت اختصار به مراپش معروفهنقل قول:
امروز برگ تقسیم رو گرفتیم
01 خیلی بد تقسیم کرده بود
هیچ لیسانسی ستوان سه نشد
10% کد خوردن
کردستان هم خیلی داشتیم
من هم افتادم
گروه 99 پدافند هوایی نزاجا - پرندک
درجه ستوان دوم رسته اداری
تقریبا روی نقشه پیداش کردم
چجور جاییه؟
مثل 02 پنجشنبه ها تعطیله؟
حاجی ساعتش عین جاهای اداری تا 2هه؟نقل قول:
پست واستادن اینا نداره ک؟
آره ساعتش ادارى هست ولى خب پادگان خيلى بزرگى هست معلوم نيست كجاش بيوفتى. پست داريننقل قول:
پذیرش سپاه برای سربازی گرفته کسی ؟ کارت فعال بسیج میخاد حتما ؟