بچه های تهران لطفا جواب بدن به من بگن سرعت شبانشون چقدره؟
چند هفته ای که سرعت خیلی افت کرده
الان من شبانه ام به زور به 1.30مگ میرسه!!!:n03:
مال شما هم اینقدر پایین!!!!!!!!!
Printable View
بچه های تهران لطفا جواب بدن به من بگن سرعت شبانشون چقدره؟
چند هفته ای که سرعت خیلی افت کرده
الان من شبانه ام به زور به 1.30مگ میرسه!!!:n03:
مال شما هم اینقدر پایین!!!!!!!!!
بفرما دیدی سرعت تک کانکشن از 4 مگ بیشتر شد :n09::n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز بدتر میشه دیروز که حتی روزانه اش به 2مگ هم نمیرسید. نوسان بین 100تا200کنقل قول:
شبانه اش دیگه چه انتظاری میشه داشت؟
متاسفانه پارس آنلاین الان وضعیت مناسبی نداره بعضیا هم واسه اینکه افراد جدید هجوم نیارند به ISPی که خودشون استفاده میکنند زود میگن پارس آنلاین بگیر.
والا بلا دارن سرتون شیره میمالند پارس آنلاین هم وضعش خوب نیست.
البته شما در مورد قیمت اینترنت تو انگلستان درست میگید. اما من گفتم با متوسط جهانی. وگرنه اگه بخوای مقایسه بکنی با کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس و فرانسه و کره که تو این زمینه پیشتازن، صد در صد ما خیلی عقبیم. تو همین انگلستان صدها شرکت بزرگ و کوچک مخابراتی وجود دارن که اینترنت ارائه میدن. (بعضیاشون خودشون شبکه تلفن اختصاصی خودشون رو هم دارن و سرویس اینترنت رو به همراه سرویس تلفن ارائه میدن،) یعنی انحصار به معنای واقعی وجود نداره. تو این شرایطه که اینترنت رو میتونن ارزون بدن.نقل قول:
اما در مورد مقایسه قیمتی که شما انجام دادید یه ملاحظه وجود داره. این که بگیم «الآن اینترنت 1مگابیت قیمتش A تومنه، پس اینترنت 20مگابیت قیمتش میشه 20A تومن»، اشکال داره. مثلاً صفحه تعرفههای آسیاتک رو اگه نگاه کنی میبینی که اینترنت 1مگابیت برنزی رو داره میده 46,900 تومن (بدون ارزش افزوده) و اینترنت 4مگابیت رو داره میده 87,900 تومن. یعنی با این که سرعت 4 برابر شده، اما قیمت کمتر از 2 برابر شده. با همین قیاس میشه انتظار داشت اگه سرعت اینترنت به طور متوسط تو کشور بره بالا به گونهای که اینترنت 20مگابیت به راحتی ارائه بشه، اون وقت افزایش قیمتش خیلی پایینتر خواهد بود.
در مورد این سرویسهایی که تو کشورهای دیگه میدن و مثلاً میگه 20مگابیت، اینا حداکثر 20مگابیتن. یعنی اگه شما فاصلهات تا مرکز مخابراتی زیر 1.5 کیلومتر باشه میتونی این سرعت رو بگیری و گرنه برای فواصل بالاتر از 2.5 کیلومتر که سرعت حتی ممکنه به زیر 8مگابیت هم افت کنه. ولی اونجا به همه با یه قیمت این سرویس رو میدن. یه چیز دیگه هم که درباره این قیمتگذاری تو انگلستان وجود داره هزینه اجاره خطه که جدای از هزینه اینترنته. یعنی شما 20 پوند برای سرویس اینترنت میدی. ولی حدود 14 تا 16 پوند هم بابت هزینه اجاره خط (Line Rental). این معادل هزینه آبونمان مخابرات تو ایرانه که هزینهاش 5هزار تومنه. ولی اونجا رقم قابل ملاحظهای میشه و ماهیانه هم باید پرداخت بشه.
یه نکته دیگه هم که وجود داره ممکنه دوستان فکر کنن وقتی اونجا سرویس ADSL مثلاً 20مگابیت میدن، دیگه ضریب اشتراک نداره مثل ایران که طبق مقررات 1 به 8 اه. اما واقعیت اینه که اصلاً این بحث ضریب اشتراک از کشورهای دیگه اومده. اون هم جزو ذات اینترنته و شرکتهای اونجا هم برای بهرهبرداری بهینه و افزایش درآمد خودشون از این روش استفاده میکنن. اونجا بهش میگن Contention Ratio یا نسبت مجادله. جالبه که شرکتی مثل BT تو انگلستان که یکی از بزرگترین شرکتهای مخابراتی این کشوره حتی ضریب اشتراک 1:50 هم داشته همین چند سال پیش. البته الآن نمیدونم چقدره. چون یه جایی خوندم که هر چی که پهنای باند بالاتر میره این بحث ضریب اشتراک کماهمیتتر میشه که البته طبیعی هم هست.
بنابراین اگه من بخوام اینترنتهای نامحدود اونا رو با مال خودمون مقایسه کنم با اینترنتهای نامحدود مخابرات یا این سرویسهای برنزی آسیاتک مقایسه میکنم. با یه قیاس روی قیمتهای سرویسهای نامحدود برنزی آسیاتک و میزان افزایش قیمت بین هر دو سرعت متوالی، میتونم به جرأت پیشبینی کنم که اگه این شرکت بخواد یه اینترنت مثلاً 16مگابیت نامحدود برنزی (به شرط توسعه زیرساختها و گذر از دوره تثبیت اولیه) ارائه بده قیمت این سرویس نباید بالاتر از 200 هزار تومن باشه.
بازم تکرار میکنم:
به نظر من متوسط قیمت اینترنت تو ایران در مقایسه با متوسط قیمت اینترنت تو جهان بیشتر از 2 تا 3 برابر نیست. (اگر چه باز هم این خیلی زیاده. ولی شما این رو باید بذاری در کنار این نکته که الآن بحث حرمت شرعی اینترنت پرسرعت 3G و 4G تو کشور ما مطرحه،)
ببخشید پست شما رو ندیدم یه نرم افزار هست که باش میشه telnet رو بصورت batch file کد نویسی کرد اسمش TST10 هست یه سرچ کنی پیدا میشهنقل قول:
البته برای هر مودم ممکنه متفاوت باشه روش باید دستورات telnet مودم خودتون رو بلد باشید
مرکز رجایی اهواز
نقل قول:
اگر دو یا سه برابر بیشتر نباشه نسبت به میانگین دستمزد توی ایران زیاد هست اینو مطالعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:البته اگه بخوای فاصله دقیقتر رو گیر بیاری بهتره عدد Atten آپاستریمت رو تقسیم کنی بر 13.8. من چند جا امتحان کردم این فاصله رو خیلی دقیقتر میده. چون هر چی فرکانس بالاتر میره میزان میرایی در واحد طول کابل هم بیشتر میشه و یه عدد ثابت نیست. این 13.8 هم بیشتر برای فرکانسهای پایینه. یعنی وقتی ریت بالاتر از 1مگابیت نباشه. ولی برای کسایی که پروفایلشون روی 9مگ بسته شده عدد دقیقی نیست. برای همین بهتره که از روی عدد Atten آپاستریم که حداکثر روی 1مگابیت بسته میشه محاسبه کنی. من با فاصله خیابونی روی نقشه کنترل کردم برای خود من تقریباً یکی در اومد.نقل قول:
دوست عزیز. من در جواب یکی دیگه از دوستان که اونم حرفی مشابه شما زده بود عرض کردم که برای من و شمای استفاده کننده خوبه که مبنا سرانه درآمد باشه. اما در عالم واقع شرکت زیرساخت (یا هر شرکت دولتی یا خصوصی دیگه هم که باشه) وقتی که میخواد بره از مثلاً فجریه پهنای باند اینترنت STM بخره که شرکت فروشنده نمیآد بگه چون شما درآمد سرانه کشورتون پایینه پس من برای رضای خدا به شما اینترنت رو نصف قیمت میدم. این قیمتگذاریها جهانیه. ولی دولت باید داخل کشور به اینترنت سوبسید بده تا برای من و شمای مصرفکننده قیمت در قیاس با سرانه درآمد و در قیاس با سایر هزینهها منطقی و معقول باشه.نقل قول:
سلام
بچه ها یه کمکی میکنین لطفا !
من دیروز فرم تخلیه رو پر کردم، بعد هنوز تقاضا رو واسه مخابرات نفرستاده !
زنگ زدم، گفتن که یا امروز میره یا فردا !
کاری میشه کرد که بتونم همین امروز تقاضا رو ببرم تا به مخابرات بگم سریع تخلیه کنه ؟؟
میشه یکم راجع به شبانه ی پارس آنلاین توضیح بدین؟ با 128 سرعتش چقدره؟ محدودیت دانلود و قانون استفاده ی منصفانه نداره؟ ساکن خمینی شهر اصفهانم لطفا راهنماییم کنین الان صبانت دارم که قبل از قانون مسخره ی استفاده ی منصفانه میتونستم خوب دانلود کنم الان صفحه ام نمیتونم باز کنم. ارزش داره بیام پارس آنلاین؟
اون چیزی که تو اون ستون زده 6 هزار دلار، درآمد سالیانه است نه درآمد ماه. تو بخش توضیحات زده درآمد حداقل ماهیانه 248 دلار که در سال میشه همون حدود 6000 دلار.نقل قول: