آقا یکی بیاد لصفا جواب منو بده ..............سپاسنقل قول:
Printable View
آقا یکی بیاد لصفا جواب منو بده ..............سپاسنقل قول:
برای Game از Shatel بگیرم 1MB esho !?
Ping & Time out !?
Download هم دارم ولی نه به اندازه Game
!?
این رو توی یه وبلاگ خوندم اگر واقعا درست باشه عین کلاهبرداریه
طرح یک سال اشتراک رایگان؟؟؟؟؟
سرویس 128 با 2.5 گیگ ترافیک برای کل سال!!! و بدون شبانه رایگان!!
اینم عکس از پشتیبانی شاتل:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه رو بخونید جالبه
نقل قول:
این رو توی یه وبلاگ خوندم اگر واقعا درست باشه عین کلاهبرداریه
طرح یک سال اشتراک رایگان؟؟؟؟؟
سرویس 128 با 2.5 گیگ ترافیک برای کل سال!!! و بدون شبانه رایگان!!
این سرویس اکو ال جی هستش (روی سایت شاتل نیست ) که به صورت رایگان به کسایی که اون موقع تلویزیون و سینما خانوادگی همزمان میخریدن میدادن که تی وی شون رو آپدیت کنن
بر اساس عقل سلیم یه همچین سرویسی رو نمیفروشن . مگر اینکه قصد خودکشی اقتصادی داشته باشن .
دوستانی که در اصفهان از شاتل سرویس دارن میشه لطف کنید تست پینگ از سرویستون بگذارید!
Yahoo
85.15.1.10
4.2.2.4
کسی اطلاعی نداره؟البته اون موقع که دوست گرفت زمانی بود ک هسرویس های حجمی داشت)نقل قول:
من اینترنت 512 شاتل دارم ... سرعت دانلودم تو روز 61 و شب زیر 15 ...اینم تستم: (تقریباً ساعت 3 بعد از ظهر، چند روز پیش)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(بهترین تست رو گذاشتم. یکی با تهران، یکی با آمریکا)
حالا خودتون قضاوت کنین...
سلام عزیزنقل قول:
شاتل متاسفانه پینگش زیاد خوب نیست. واسه من که اینطوره.من تو خیلی بازیها چک کردم پینگ اکثر بازیکنها از من بهتر بوده. مخابرات و پارس آنلاین و ... داشتن.
نقل قول:
دوستان من سرویس 512 اکو داشتم و تموم شد حالا میخوام تمدید کنم به نظرتون چه سرویسی رو بگیرم؟
البته به خاطر کمبود ترافیک مجبور شدم 10 گیگ ترافیک هم توی این دوره 6 ماه بخرم
سلامنقل قول:
دیدم کسی جواب نداد گفتم خودم بهت بگم
اگر الان راضی هستی هر سرویسی میخوای بگیری بگیر فقط یک ماهه باشه حالا یا اکو 512 یا اکو 256
پیشنهاد میکنم هیچ وقت اشتراک چند ماهه نگیری که دلایلش زیاده