خیلی آقایی رفیق :n16:نقل قول:
نوش جونت .. عقده رو خوب اومدی :n01:
Printable View
خیلی آقایی رفیق :n16:نقل قول:
نوش جونت .. عقده رو خوب اومدی :n01:
نقل قول:
توضیحات همون ویکی انگلیسی هم بخونی اینو نوشته :
ولی نمیدونم چرا به دلار زده 6 هزار :|نقل قول:
The minimum wage was raised to 609,000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه به خدا فعال نکردم...نمیدونم خطم چه مرگشه تا 2 روز پیش 9 مگو کامل میکشید اما از دیروز اینطوری شده بعد از یه قطعی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم اما اینجا فرق میکنه سرعت روزانه هم با تغییر سرویس
اره خدایا شکر سرعت تک کانکشن خوب شده فقط میمونه شبانه که سرعت تک کانکشن خرایه که اونم با 32 کانکشن حل میشه :n09: حالا این شبه اگه صبح تست کنم 6 7 مگ رو هم کامل میده سرعت تک کانکشن...در مورد شبانه هم جواب سوالتون بله هست :n02:پینگشم که عالی شده بعد از قطعی 5 دقیقه ای که داشت دو روز پیش :n12:
من با اینکه سرعتم پایینه ولی دانلود نمیکنم نه بخاطر اینکه دانلودی ندارم بخاطر اینکه ارزش نداره با سرعت 50-70 بذاری سیستم رو روشن که دانلود کنه فردا ببینی 1 گیگ بیشتر نگرفته آدم بیشتر ناراحت میشه :n27:نقل قول:
یکم پیش زنگ زدم باز هم همون قضیه پهنای باند رو تکرار کرد بش میگم از قبلا هم بدتر شده میگه ما نظارتی روی فروش نداریم شاید توی مرکزتون هنوز سرویس واگذار میشه کاش درست میشد
این سرعت الان ساعت 1:25
================================================== =================================================
سرعت به کنار تایم اوت هم خیلی رفته بالا :n03:
والا نباید اینقد نویزت بالا باشه.نقل قول:
اگه سر خطت وضعیت عالیه،پس حتما مشکل از سیم کشیه داخله خونس.یه سیم از دم در بکش تا اتاقت.
منم فاصلم عینه شماس( Line Attenuation=32.5) ؛با سرعت 4751، snr ام 30 عه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، اون برنامه ایی که می گفتی باهاش مودمو ریکانکت میکنی اسمش چیه؟
یه سوال دیگه:n01: مرکز مخابراتیت کجاست؟
دوست من خدایی من اگه جای تو بودم دق میکردم با این نت...حالا سرویستو ارتقا بده به 2 مگ شاید بهتر بشه :n21:چطوری تحمل میکنی سرعت 100 رو ...اگه بری مخابرات بگیری از مخابرات خوزستان که بیشتر بهت سرعت میدهنقل قول:
چکار میتونم بکنم ؟ من ماه دیگه تخلیه میکنم پشتیبانی همش میگه تایم دقیقی نداریم درخواست پهنای باند کردیم و از این حرفا بش میگم وقتی پهنای باند کم بود چرا مشترک جدید گرفتید جواب نمیده اینا همشون سودجو هستن و اصلا به فکر رضایت مشتری نیستن ..... این دانلودی رو هم که میبینی گذاشتم توی لیستم که دانلود کنم ولی وقتی شب سرعتم 50 میشه اعصابم خورد میشه دوشاخه سیستم رو میکشم میرم میخوابم :sq_3:نقل قول:
فقظ کسانی که جدیدا میخوان از پارس آنلاین سرویس بگیرن( با فرض اینکه محدودیتی در کار نیست ) حرف هیچ کس گوش نکنید شاید واسه یکی خوب باشه ولی وقتی شما سرویس بگیرید توی منطقتون پهنای باند کم باشه یا برعکس حتما از چند نفر که توی منطقتون سرویس دارن سوال کنید
این که سرعت پایینی نیست. خب رو 32 کانکشن بزار که بالاتر میرهنقل قول:
رفیق الان روی 32 کانکشن هست اگه چند تا دانلود همزمان بذارم هم همینهنقل قول:
مشکل من بیشتر سرعت دانلود شبانم هست سرعتم میاد روی 50 دوستان هم میدونن که علاوه بر شبانه روزها هم مشکل دارم و این تازه خوب محسوب میشه نسبت به قبلا
این هم تست دانلود شبانه با سرویس به اصطلاح 1 مگ :