تا یک هفته از دانلود شبانه این دوست پارس آنلاینی عکس میدارم تا کسایی که قصد دارن از isp های دیگه به پارس بیان بهتر بتونن تصمیم بگیرننقل قول:
Printable View
تا یک هفته از دانلود شبانه این دوست پارس آنلاینی عکس میدارم تا کسایی که قصد دارن از isp های دیگه به پارس بیان بهتر بتونن تصمیم بگیرننقل قول:
کاملا بستگی به مرکز مخابراتی تون داره. باید پرس و جو کنید تو منطقه تون.نقل قول:
نه والا سرویس گیم فعال نکردم وقتی سرویس 256 داشتم سرعتم بد بود ولی از وقتی 2 مگ گرفتم سرعتم عالیه فکر کنم تو سرعت روزانه هم اولویت گذاشتن بر اساس سرعتی که داریم مثلا منی که 2 مگ دارم سرعت روزانم باید بیشتر باشه از بقیه باشه البته خدایی پارس تو شهر ما داره عالی عمل میکنه تو شهر ما و بیشتریم مشتری رو داره اینجا حتی بیشتر از مخابرات من خودم 1 ماه تو صف بودم تا پورت خالی گیرم اومد ....فکر کنم حرف شما درسته که پارس انلاین به شهرایی که نزدیک تهرانن و خوده تهران بهتر سرویس میدهنقل قول:
...
محتوای مخفی: ادامه
عکس گذاشتم از میزان دانلود شبانه یه کاربر پارس آنلاین . توی روزهای آینده هم پیگیر باش بازم میذارم که تا کسایی مثل شما بتونن بهتر تصمیم بگیرننقل قول:
بچه ها دوباره تاکید میکنم ، دوستانی که قصد سرویس گرفتن از پارس آنلاین رو دارن باید حتما بخصوص در مورد دانلود شبانه از منطقه شون پرس و جو کنند. تو خیلی از مناطق مخابراتی (از جمله خودم) فعلا مشکل کمبود باند داره شرکت.
نه آقا ریا چیه .:n02: شما بگو سرعتتو خیلیا هستن که میخوان از isp های دیگه که وضعشون خراب شده بیان پارس آنلاین. اینجوری میتونن بهتر و شفاف تر تصمیم بگیرننقل قول:
آقا سپاسگزارم. الان با فاصله حدود 2.5 کیلومتر نویز باید اینقدر بالا باشه؟ یعنی SNR = 6.5 در شب و حداکثر 14 در روز با پهنای باند 9 مگ؟ تا دم در وضعیت خط در حد عالیه.نقل قول:
البته اگر میزان میانگین درآمد سالانه رو در آمریکا با ایران مقایسه کنیم تفاوت قیمت ها کاملا مشخص میشهنقل قول:
به نظر من نسبت قیمت به میزان درآمد معیار خوبی برای مقایسه هست نه دلار و ریال آخه مگه ما به دلار حقوق میگیریم یا آمریکایی ها به ریال حقوق میگیرن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید واسه آمریکا حداقل درآمد 15000 هست ولی واسه ایران 6000 دلار شما قیمت اینترنت رو به دلار تقسیم بر این درآمد ها بکنید
البته به نظرم در مورد ایران درست نیست آخه 6000 دلار در سال اون هم حداقل به نظر منطقی نمیرسه و اینکه ممکنه به بانک جهانی اطلاعات غلط داده باشن
__________________________________________________ ______________________________
نمیدونم چرا انقدر سرعت من کمه
پینگ درست شدده ولی سرعت افتضاحه اونم واسه الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا.... گیم فعال کردی خودت خبر نداری...:n09: پس چرا سرعتت 4 مگ بیشتر نمیشه؟؟:n02:نقل قول:
والا من از 256 اومدم 512 روزانم هیچ فرقی نکرد... البته روزانم تو هر دو حالت خوب بود...:n09:
تک کانکشن یه دو ماهیه خوب شده... فقط نمیدونم چرا از 2 مگ بیشتر نمیشه؟؟ :n13:
شبانه 300 کیلو بایت سرعتت بیشتره؟؟ اگه بیشتره پس یعنی هنوز سیستمشون رو تو قزوین اعمال نکردن...
بفرما رفیق فقط به خاطر تو :n16:فقط خواهشن هر کی میبینه دانلودمو چشم نزنه :n02::n16:البته الان 2 شبی هست دانلود نمیکنم چون عقده دانلود ندارم با این که سرعتم بالاست :n12:نقل قول:
محتوای مخفی: دانلود