سرعت دانلود من 20 تا 30 کیلوبات بر ثانیه است یک ماه نامحدود 128 30000تومان هم دادم
Printable View
سرعت دانلود من 20 تا 30 کیلوبات بر ثانیه است یک ماه نامحدود 128 30000تومان هم دادم
داداش مال من شاتله 128 تازه نامحدود سرعتشم خوبه به نسبش 20 تا 30 تا رو راحت میره فرمول محاسبه سرعت دانلود این جوریه که سرعتتو تقسیم بر 8 میکنی مثل 128/8 که میشه 16 کلیوبایت برثانیه
ساعت رایگان رو از سرویسهای art حذف کردن ؟
من تا چند روز پیش اکو داشتم کردمش art ولی دیگه چیزی به عنوان دانلود رایگان ندارم تو لیست گزارش مصرف و همه رو حساب کرده
قسمتی از علت ایجاد محدودیت و سیاست های شاتر
همونطوری که میدونید هیچ شرکتی نمیاد با محدودیت مشتر های خودش رو بپرونه
یک نکته (تجربه ) : من چند وقت از مدت سرویسم رو با سرعت 60 دانلود کردم و یه هو محدود شدم بهد از صحبت با پشتیبانی به من گفتن از ساعت 3 به بعد بیا دانلود کن به طور شگف آوری سرعت 260روزانه رو در شب به خود دیدم :18: اما بعد از گذشت دو هفته همچین محدود شدم که نگوووووووووووووووووووو سرعت 6 .
حالا علت این موضوع:
1. گرفتن مشتری از طریق بستن قرار داد با شرکت هایی مثل ال جی و بالا بردن تعداد مشتری ها
چون اگر خودتونم جای مشتری جدید باشید وقتی 2.5گیگ ترافیک سرویس اکو ال جی تون تموم بشه میگید : چه کاریه دوباره پول زور( چون گرفتن این پول طبق قانون غیر مجازه )برای نصب بدم به یه شرکت جدید همینو نیگر میدارم سرویس دیگه میگیرم مثلا آرت یا اکو
2.دادن سرعت شگفت آور مثل روز در شبانه به بعضی دیگه
چرا؟ معلومه وقتی من به دوستانم گفتم سرعت شبم260شده:3: دوستم زنگید شرکت خودش قاطی کرد که چرا سرعت من پایینه وکم کم داشت فسخ میکرد :32:. خوب فرض کنیم این کار (فسخ قرارداد) انجام میشد و اون دوستم شاتر میگرفت اونوقت یه پول زور (هزینه نصب) میداد پول سرویسم میداد خلاصه کلی پول میداد مرحله اول : یه سرویس 60 میدادن بهش تازه میشد عین اولای من مرحله دوم : 260میدادن بهش بعد محدودش میکردن روی 6 کیلو بایت در ثانیه حالا که چی؟ احتمالا اون رفیقم با سرعت 260 مثل من تو این مدت معلوم نبود چند نفر رو بدبخت میکرد و میاورد و این سیستم سر اونا هم پیاده میشد.
این سیستم شبیه فروش سیم کارت ایران ول هستش سیم کارت زیادی میفروشه ما هم میخرم یعنی سودش تو مکالمه ما نیست توی تعداد سیم کارتیه که میفروشه یعنی به جای تعداد کم مشتری که پول زیاد بدن تعداد زیاد مشتری که پول کم بدن رو هدف قرار میده یا حتی شبیه شرکت های هرمی
توی شرکت هرمی شما یکی رو میارن یه هو بهش حال میدن بعد طرف خر کیف میشه میره هزار نفر رو میاره بدبخت میکنه
نکته : من موقعی که خواستم برای اولین بار فسخ کنم تا یک ماه رانژه رو از روی خطم جم نکرد زنگیدم گفتن نامه دو روز بعد درخواستم تحویل مخابرات مربوطه شده منم اینجوری شدم:26:جالبه تاریخ هم داد اما بعدا که مجبور به عدم فسخ شدم (یعنی دیدم نکنم بهتره به خاطر بختک بودنشون) گفتن نامه اصلا ارسال نشده و توی شرکت مونده منو بگو :18: این در حالیه که از روز اول اعلام فسخ از طرف من یوزر و پسوردم غیر فعال شد .
با توجه به نکته بالا پس هرکی بیاد این شرکت عین بختک میوفتن رو خطش ولش نمیکنن (حالا معنی بدبخت شدن رو گرفتید) این مورد روی اکو ال جی هم اجرا میشه . منظورم رو میگیرید که؟؟؟؟ تعداد زیاد مشتری ها رو میگم
جمع بندی :
این شرکت با قرار داد های ظاهرا عالی اقدام به جذب تعداد زیاد مشتری میکنه کاری میکنه اون مشتری ها تعداد زیادی مشتری بیارن و میوفته رو خط همشون ول هم نمیکنه
البته وقتی محدود شید متوجه میشید که یک چیزی از فرمولتون کمه و اونم ضریب اشتراک هستش یعنی جواب 16 رو باید بر 10 یا 8 نفر تقسیم کنی که به یک عدد باور نکردنی میرسینقل قول:
دوستان من سرویس 512 اکو داشتم و تموم شد حالا میخوام تمدید کنم به نظرتون چه سرویسی رو بگیرم؟
البته به خاطر کمبود ترافیک مجبور شدم 10 گیگ ترافیک هم توی این دوره 6 ماه بخرم
اون جریان زنگ زدن از طرف اون کاربر که شماره تماس خواسته بود چی شد بلاخره؟؟؟:31:
نقل قول:دلت خوشه ها این سرعت باید هزینه اش 13 تومن در هر ماه باشه نه 30 تومننقل قول:
سرت کلاه رفته قد من:31:
سرعت شبانه من درحالت محدودیت
لازم به توضیح این مطلبه که اصلا سایت speedtest.net بالا نیومد که بگیرم براتون بزارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
تبریک میگم. شما موفق شدید که به جمع کثیر دوستان محدود شده بپیوندید
میشه بگید چقدر دانلود کردید که محدود شدید؟
ماه پیش کلا چقدر دانلود داشتید؟