-
نقل قول:
سلام بچه ها ، من احتمالا از شاتل یه ساله سرویس بگیرم
میشه کسی بهم توضیح بده که فرق اینا چیه:
1-
ART 6 بگیرم با این مشخصات:
سرعت دریافت 512 سرعت آپلود 256 ترافیک نامحدود با قیمت 93 تومن
2-
ECO512
سرعتها مثل همون ، ترافیک 15 گیگ و با قیمت ۱۱۴٫۹۰۰
--------------------------------------------
برام عجیبه با اینکه Eco باید اقتصادی باشه ولی انگار گرون تره؟
ممنون میشم اگه کسی بهم توضیح بده که اینا چیه... اگر اوکی بشه تو هفته ی آینده برم دنبالش
پیش پیش ممنون
به هیچ عنوان از هیچ شرکتی اشتراکی بیشتر از چند ماه نگیر مخصوصا شاتل
چون سیاست های شرکت ها مدام تغییر میکنه و شرکتی مثل شاتل که سابقه دروغ و ریا و شبیخون داره ممکنه یهو کیفیت سرویست رو تغییر بده و چند ماه مجبور شی نت رو با همون کیفیت تحمل کنی معمولا اوایل اشتراک کیفیت خوبه اما بعدش دیگه ادم حسابت نمی کنن
توضیحات بیشتر رو سایر دوستان میدن[COLOR="Silver"]
-
-
با سلام .
اوه ...چه جالب ! :31:
-
سلام
برای من هم اومده ! حالا بد نیست شماره رو بگیم سنگ مفت گنجیشک هم مفت من که شماره رو دادم ببینیم چی میشه شاید سرویس بهتر بشه البته من ناراضی نیستم اما خوب بهتر هست که بدیم .
-
واسه منم اومده حالا نمیدونم شماره رو بدم یا نه
-
نقل قول:
آره میگن شیرینگه محدودیت نیست !
من اون موقع ها که منم سرعتم کم میشدم اونم بخاطر مصرف زیاد شبانه دیگه اصلا دانلود نمیکردم تا 1هفته درست میشد... برای شما مشکل شبانه است ؟؟ من تو روز سرعتم خوب بودا
نقل قول:
مرسی...
منم میدونم به ضرر ماست ولی من تمام راه ها را امتحان کردم آخرشم اعلام شد هیچ چیزی غیرقانونی نیست طبق قوانین سازمان تنظیمات و مقررات وقتی اونا این و بگن ...
چرا اصرار داری فقط شاتل ببین من دوستام پارس دارم دقیقا مشکل ماها را دارند البته به تازگیا مطمئن باش به زودی به تمام شرکت ها منتقل میشه
سلام
ببین شاتل و شرکاشون می خوان این کار غیر قانونی رو قانونیش کنند (مثل سایر چیزهایی که در کشور عزیز ما که اول غیر قانونی هستند ولی قانونی جلوه داده میشوند
مثال چیزهای غیرقانونی که فعلا قانون هستند:
غيرقانوني بودن كاهش بيمه بيكاري
غیرقانونی بودن افزایش نرخ مکالمات تلفنی
غیرقانونی بودن اخذ 5 درصد حقالزحمه
غیرقانونی بودن حق بیمه از ۴ درصد مالیات بر ارزشافزوده بنگاهها
غیر قانونی بودن صید ماهی با قلاب در صورت نداشتن مجوز
غیر قانونی بودن فعالیت برخی از موسسات مالی بدون مجوز
...
کلا محدود کردن سرعت توسط شاتل یا هر شرکت دیگه ای غیر قانونیه حالا چه من نوعی خوشم بیاد چه نیاد:31:
-
باز هم شاتل سرویس دهنده برتر کشور شد!!!
-
نقل قول:
واسه منم اومده حالا نمیدونم شماره رو بدم یا نه
اگه به من زنگ بزنن اونقدر میگم تا بگه خوبه و قطع کنه
تو تبریز که زنگ زده بودن اونقدر ازشون بد گفتم که خودش از دستم ذله شد و قطع کرد:31:
-
نقل قول:
سلام
برای من هم اومده ! حالا بد نیست شماره رو بگیم سنگ مفت گنجیشک هم مفت من که شماره رو دادم ببینیم چی میشه شاید سرویس بهتر بشه البته من ناراضی نیستم اما خوب بهتر هست که بدیم .
سلام
بیشتر شبیه کلاهبرداریه تا واقعیت.بقیه صبر کنند ببینیم اون دوستانی که شماره دادند چه گلی به سرشون میزند
-
من از شاتل اشتراک داشتم 15 روزی بدهی ندادم الان خطم جمع آوری شده فقط یک بار اس اومد حالا چی کار کنم اینترنت از کجا بگیرم؟