بدون اسبلیتر هم چک کردی؟نقل قول:
Printable View
بدون اسبلیتر هم چک کردی؟نقل قول:
کلا یه سیم مستقیم بدون اسپیلتر به مودم وصل شدهنقل قول:
تلفنی هم استفاده نمیشه تو خونه
درست بعد از دانلود اینطوری شد و ساعت 12 یهویی مشکل رفع شد
فکر نکنم به خط و این جور چیزا مربوط باشه
snr خط من همیشه روی 10 هست دیروز هم 10 بود امروز هم روی 10 هست
برای من SNR حدودا روی 10 هست ولی یه وقتایی در طول روز تا 3 میاد پایین برای چن لحظه و باز برمیگرده بالا
الان 2 ساله اینجوریه و دلیلش رو نمیدونم
تلفن کلا وصل نیس و فقط مودم به خط تلفن وصله بدون اسپلیتر
سوالی که دارم اینکه اسپلیتر میتونه این نویز عجیبی که میفته روی خط رو برطرف کنه؟
من این دو مدل رو دیدم که قیمتشون هم بالاس میخواستم بدونم بنظرتون ارزش داره تهیه کنم؟
اسپلیتر هوآوی مدل HWSP-368
اسپلیتر نتیس مدل ADS304AR
واسه من از زمانی اینطوری شد که تقریبا اوایل کرونا توی سطح شهر باکس های الومینیومی مخابرات رو دزدیدن و مخابرات هم هم دیگه باکس نذاشت و سیم ها رو دستی وصل کرد.نقل قول:
از اون موقع همین وضعیت شما رو دارم. متراژ هم میزنم قدیم 800 متر بودم الان میره روی 3-4 کیلومتر یعنی وسط ها جائی اتصالی هست سیگنال من گم میشه
حدود 2تومنی هم پشتیبان روی دستم گذاشت از تعویض مودم، سیم کشی و اسپلیتر و ... هیچ تاثیری نداشت.
کشش خط من قبل این جریانات 24 مگ بود الان به زور 18 میده.
تا زمانی که این سیستم فرسوده سیم کشی و تجهیزات مخابراتی هست همین داستانه به نظرم هزینه اضافی نکنید
سلام به همه
برای تخلیه از شاتل باید کجا درخواست بدیم و اینکه چند روز طول میکشه تخلیه کنن؟
از توی پنلنقل قول:
یه هفته
سلام دوستان بالاخره من از پارس آنلاین و مخابرات هم آخر رسیدم به شاتل. 1- یه چیزی عجیبی که دیدم اینه که یوزر pppoe توی بقیه شرکت ها شماره تلفن خونه بود ولی توی شاتل اصلا اینطور نبود. کجای پنل میشه پسورد pppoe رو عوض کرد؟ (پیداش کردم)
2- مورد دوم این بود که اصلا وقتی کانفیگ کردم اصلا اینترنت وصل نشد و زنگ پشتیبان یه سری کارها بهم گفت تا وصل شد. گفت برو توی acl list مودم و فلان کار بکن. بعد بروی توی tr069 فلان چیزو بزن.الان تنظیماتو ریست کن مشکلی پیش نمیاد؟(ریست کردم مشکلی پیش نیومد)
3- اینها سایت اسپید تست رو فیلتر کردن. با فیلترشکن باز میشه برام.(با ریست کردن مودم این مشکل هم حل شد)
سلام. دوستان من از مخابرات اومدم شاتل دیدم این اواخر انگاری مخابرات مشکل پهنای باند داره. گاهی اوقات پهنای باند میرفت روی 100 کیلوبیت. گفتم بیام شاتل لابد شاتل بهتره ولی میبینم این بابا هم داغونه. اینم انگاری پهنای باند کم اورده. سرعت خریداری شده 8 مگه دیدم پهنا باندم شده 1.5مگ. همین روز اول هم چندباری قطعی پیدا کردم. مخابرات تا 2.5 سال عالی بود این شاتل همین اولش هم افتضاحه
آیا این مشکل دلیلش ممکنه مرکز مخابراتی شهرمون باشه یا نه ربطی نداره؟
ترجیح میدم دفعه بعد دیگه برم مودم سیمکارتی بخرم و رایتل بندازم روش و خودمو از شر adsl راحت کنم
1.5 مگابایت یا 1.5 مگابیت؟نقل قول:
سرعت آپلود یا سرعت دانلود؟
سرعت دانلود 1.5 مگابیت. اصلا معلوم نیست چه مشکلی پیش اومده. جالبه چراغ dsl ثابت نمیشه ولی همینکه تلفن رو به اسپلیتر وصل کنم ثابت شد با اینکه تلفن یه عامل مزاحمی هست و موجب نویز میشه .نقل قول:
اصلا اوضاع خیلی خرابه. دیگه اعصاب برام نذاشته
پینگ شاتل رو ملاحضه میفرمایید. بعد از چند ثاینه به زلزله میاد و پینگش میره روی 300 میلی ثانیه حتی روی 900 و 800 میلی ثانیه هم دیدم رفت. از بقیه شرکتها هم گرونتر میده و کیفیتش هم مزخرفه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از چاله در اومده افتادی داخل چاهنقل قول:
شاتل تعرفه هاش رو خیلی گرون کرده از همه شرکتها گرانتر زده کیفیت سرویسهاش هم پایین آورده برای تخلیه هم خیلی اذیت میکنه
نقل قول:
مشکلت از نویز هست توی مخابرات سیتم هاشون جوری همست که با نویز سرعت لینک رو میارن پایین که قطهی کم بشه احتمالا شاتلم همینجوریه از شرکتایی بگیر که دستی سرعت رو برات ست میکنن های وب(اگر خط تلفنت مثلا 6 جواب بده و 8 گرفته باشی بهشون بگی میزانر روی همون 8 برات ولی قطهیت زیاد میشه شرکت های دیگه مثل شاتل اطلا قبول نمیکنه مخابرات هم خودش تو سستم اتوماتیک میاره پایین سرعتو اگر نویز ببینه)های وب شرکت اصلا خوبی نیست
snr اپلود ودانلود رو چک کن اگر نویز تو دانلود نداشتی ولی اپبودت نوز داشته باشه بازم این مشککلو داری نویز اپلود بدتر ار نویز دانلود هست توی قطعی
دوستان شاتل قندشکن ها رو میبنده؟ من dew v-p-n داشتم که قبلش کار میکرد با مخابرات. دیشب هم با همراه اول کار میکرد ولی الان با شاتل هر کاری میکنم کانکت نمیشه به سروراش
تعریفی نداره قندشکنش ولی برای چک کردم تلگرام خوبه. سرعت دانلود باش روی 300 کیلوبایت هست
1.1.1.1نقل قول:
3 ساله رو شاتل فیلتر نی
ربطی به شاتل نداره ، از دیروز خیلی از قند ش.ک.ن ها روی Adsl از کار افتادن ( من صبانت دارم )نقل قول:
شاتل خیلی کمتر از بقیه تو دستکاری با قندشکن ها مشکل دارهنقل قول:
مخابرات خیلی داغون تره بنظرم
بازم گفتم 1.1.1.1 سه ساله بدون هیچ گونه مشکلی داره جواب میده رو شاتل
درصورتی ک روی نت مخابرات فیلتره
کلودفلر تک کانکشن
پورت 443 بستننقل قول:
anydesk وصل نمیشه
جدی؟ چه طوری میشه اینو فهمید؟ اصلا چرا بستن؟نقل قول:
ای سگ تو روحشون
من 7 ساله یه بازی آنلاین انجام میدادم که الان 2 روزه نمیتونم واردش بشم. با ای پی سرور بازی پینگ دارم، ولی توی صفحه لاگین بازی که میرم نمیتونم به بازی وصل بشه! پس به خاطر همین پور لعنتیه
الان چک کردم دیدم لیست پورت های بازی اینطوریه:
TCP Range 80, 443, 5222.
UDP Range 53, 3432, 3478, 3479, 5060, 5062, 9987, 12000-29999, 30443, and 32800-32900
الان سوالم اینه؛ چه طوری بازی رو روی پورت های دیگه اجرا کنم که مشکل بسته شدن این پورت رفع بشه؟ و اصلا یه سوال مهمتر اینکه این مشکل فقط تویس بعضی شهرهای ایران دیده میشه و توی بعضی سرویس دهنده ها نه همه ! مثلا توی شاتل و ایرانسل - ولی بقیه وصلن
این دو تا سرور بازی
سرور 2 اروپا:
92.223.24.240
login.p2.worldoftanks.eu
سرور 1 اروپا:
185.12.240.69
login.p1.worldoftanks.eu
دوستان؛ کسی توی شاتل با این مشکل برخورد کرده؟
من با آی پی سرور بازی (ورد آف تانک) پینگ دارم. ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم، توی صفحه لاگین پینگ ندارم!
- روی ایرانسل و شاتل این مشکل هست
- تو همه شهرها این مشکل نیست و بقیه راحت وصل میشن
- با تغییر DNS مشکل من حل نشد ولی با VPN و سرویس های تحریم شکن پینگ میگیرم!
- پشتیبانی شاتل هم میگه ما هیچ پورتی رو نبستیم. احتمالا روت بازی و خود سازنده دستکاری کرده یا تحریم کرده اشتباه میگن
- بازی فیلتر نشده
این پورت های بازیه:
TCP Range 80, 443, 5222.
UDP Range 53, 3432, 3478, 3479, 5060, 5062, 9987, 12000-29999, 30443, and 32800-32900
اینم آی پی هاش:
92.223.24.240
185.12.240.69
کسی میدونه باید چه کار کنیم؟ به این پشتیبانی بیسواد شاتل چی بگیم؟
شاتل زده همه این پورتارو بسته! اینا همه اش برای بازیه
TCP Range 80, 443, 5222.
چه طوری ازشون شکایت کنیم؟
لطفا حذف شود. با تشکر
تا جایی که میدونم قبلا اینطور بود که به خودشون اعلام میکردید و میگفتید در کدوم بازی مورد استفاده قرار میگیره باز میکردن.. الان هم باز اینکار رو انجام بدید و اگر نشد در سایت بازرسی شکایت کنید و عکس از بازی که وارد نمیشه هم پیوست کنید بهتون پاسخ میدن.نقل قول:
چه طوری میتونم مطمئن بشم که این پورت ها که مثلا برای یک بازی خاص هست، روی آی پی سرورهای همون بازی توسط شاتل بسته شده؟ که بتونم مستند باهاشون صحبت کنمنقل قول:
سلام
دو روز هست پورتی چیزی روی شاتل بسته شده.. من اصلا نمیتونم سرویس های مرتبط با برنامه نویسی ماکروسافت مثل ویژوال استدیو رو آپدیت و نصب کنم.
2 روز با پشتیبانی سر و کله زدم و اونا از من بی سواد تر و داغون تر هستن.. آخرش هم میگه تحریم هستیم برو وی پی ان بزن... خوب شد تحریم هم وجود داره وگرنه اینا میخواستن به مردم چی بگن؟
پشتیبانی میگه کسی گزارش اختلال نداده. بهش میگم خب من اولین نفر هستم که گزارش دادم. لزوما نباید قبل از من کسی گزراش داده باشه.
10 بار زنگ زدیم چت کردیم بی فایده بود
خیل از سرویس ها دچار مشکل شدن... هیچ یک از سرویس های ماکروسافت مثل ویژوال استدیو و متعلقات امکان نصب و آپدیت شون نیست. مشخص هست دستکاری کردن.. پس اینطور که معلومه از سمت شاتل نیست و از سمت زیرساخت هست که همه رو گرفتار کرده.
خیلی ها زنگ زدننقل قول:
من خودمم 2 روزه پیگیرم. پورت 443 رو بستن و خیلی از بازی ها به مشکل خورده. فقط هم این مشکل به صورت عمده در تهران دیده میشه و بقیه ISP ها مشکل ندارند غیر از ایرانسل و شاتل در تهران و البته شیراز هم شنیدم مشکل داره - اما کرج، مشهد، استان های غربی بدون مشکل هستند
زنگ بزنید بگید اون پورت لعنتی رو باز کنید. چون تمام بازی ها هم بسته شدن
مشهد هم همینه.
از ظهر پنج شنبه شاتل و همراه اول ( بقیه نمی دونم) به کالاف دیوتی اصلا وصل نمی شه. پینگ گیماییی که وصل می شن هم خیلی بالاست و عملا نمی شه بازی کرد.
دوستان کیفیت شاتل چطور شده؟ برای من 30 ثانیه قطع میشه بعدش 5 دقیقه وصله و همینطوری این دور باطل ادامه داره. از صبح تا الان.
شاتل دقیقا 2 ماهه واسه من هر 1 ساعت یه بار قطع میشه یعنی چراغ مودم خاموش میشه و دوباره اینترنت وصل میشه. مرداد تموم بشه میرم آسیاتک. توی نت سنج پلاس شهر ما زده اسیاتک از همه بهتره.
دقیقا هر روز مضخرف تر از دیروزنقل قول:
سلام . دوستان شاتل برای من پیام داده که بیا هزینه سرویس یک ماه بعدت رو هم بده. حالا 7 روزه از سرویسم گذشته و از طرفی شاید اصلا بخوام ماه بعد تخلیه کنم. برای شما هم پیام میاد؟
2- سوال بعدی اینکه من اگر آخر دوره که سرویسم دیگه قطع بشه، خود مای شاتل بالا میاد دیگه که سرویس بعدی رو بخرم؟؟ چون شرکتهای قبلی که اینطوری بود که سرویس تموم میشد باز صفحه کاربری باز میشد و من پردخت میکردم و سرویس فعال میشد.
تست شاتل سرویس 16 مگ تک لینک (خط 8 مگ بیشتر نمیکشه):
دوستان علت قطعی زیاد چی میتونه باشه ؟ من حداقل هفته ای چهار بار قطعی دارم گاهی چند دقیقه هست گاهی چند ساعت .البته لینکم کاملا استیبل هست فقط ای پی میپره ایا برا شماهم اینطوریه ؟
خیلی چیزا ممکنه باشه مهمترینش سیم کشی و مودمی که داری الان مدل مودمت چیه؟ من مودم با چیپست کوالکام خریدم نویزم خیلی کم شد قطعی ندارم البته سرعتم رو روی 9 مگ گزاشتم و سرعت خطم بیشتر ازین بشه قطعی زیاد میشه بهتره مودم کوالکام بگیری و سرعتتو کمتر کنی
دوستان پورت مربوط به اوپن چیز پی ان واسه شما هم مسدود شده؟
حالت خوبه ؟ اگر مشکل از سیم کشی بود لینک باید میپرید .این چیزی که میگم اصلا ربطی به نویز و اینا نداره بعدشم وقتی قطع میشه شاتل پیامک میفرسته که قطعی خارج از شکه شاتل هستنقل قول:
اوه اوه : (نقل قول:
شما 18 مگ داری پس
من فقط وضعیتم رو با همین یک عکس به شما نشون میدم و داغون بودن وضعیت رو ببین
محتوای مخفی: DSL Log
دستی گذاشتی Annex A؟نقل قول: