طبق تستهایی که امشب ساغت 2 بامداد انجام دادم ظاهرا" ایرانسل شبکه ملی رو وارد مدار کرده و سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو چه روی 3G و چه روی 4G بر روی 3Mbps محدود کرده ولی سرعت از سرورهای داخلی بازه.
ادیت: ساعت 3 بامداد محدودیت رفع شد!
Printable View
طبق تستهایی که امشب ساغت 2 بامداد انجام دادم ظاهرا" ایرانسل شبکه ملی رو وارد مدار کرده و سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو چه روی 3G و چه روی 4G بر روی 3Mbps محدود کرده ولی سرعت از سرورهای داخلی بازه.
ادیت: ساعت 3 بامداد محدودیت رفع شد!
شبکه ملی ماههاست که در کنار اینترنت فعال و متصله و همه چه بدونن یا نه دارن رورانه ازش استفاده میکنن
معلوم نیست چرا هر بار که اختلالی در شبکه پیش میاد ملت بیاد شبکه ی ملی میفتن؟!
بهتره که از همراه آخر سرویس بگیرن. چون بعضی پورتالهای وزارتخانه ها ویژه ی کارکنان دولت که روی بستر شبکه ی ملی هست متاسفانه با ipهای ایرانسل باز نمیشه!نقل قول:
بنظرم بازم دلیل پشتش سیاست انحصارطلبی و ضدرقابتی مخابرات هست که نمونه ی دیگرش که قبل دیدیم این بود که به شماره های دریافت پیامک دولتی که با 3000 شروع میشن نشه از خط ایرانسل پیامک فرستاد
البته این مورد بعلت بالا گرفتن اعتراضات عموم مردم رفع شد اما وضع محدودیت برای ipهای ایرانسل چیزیه که خیلیها متوجه نمیشن و خیال میکنن سرور داون شده یا اینترنت خودشون مشکل داره! از طرفی کاربری عمومی هم نداره که اعتراضاتش بخواد بالا بگیره
کاملا درسته.نقل قول:
سایت گلستان پیام نور با ایرانسل باز نمیشد. بعد که با همراه اول تست کردم باز شد.
کلا ایرانسل اینترنت سالمی نداره و با یک سری از سایتها مشکل داره. خیلی سرعت و پایداریش خوبه، مشکلات عجیب و غریبم داره.
رایتل که گرونترین اینترنت ایران رو میده!نقل قول:
تازه سرعتش هم مالی نیست و پینگ جالبی هم نداره.
من با 700 تماس گرفتم تعجب کرد اما وقتی براش روشن کردم ثبت کرد تا حداکثر ظرف 24 ساعت بررسی بشه و برای چند و چون قضیه تماس بگیرننقل قول:
یکدونه لینک داشتم گفتم تا ضمیمه کرد
اگه شما یا سایر دوستان هم لینکهایی دارین که فقط با ایرانسل مشکل داره لطفا اینجا بگین تا وقتی تماس گرفتند اونا رو هم بگم و بررسی کنن
عجیبه که خودشون خبر ندارن!
منو باش به امید اینکه بسته شبانه 24 گیگ هنوز هست ، پریروز یه مودم 3جی از دیجی کالا گرفتم امروز به دستم رسید امدم دیدم ورداشته
واقعا مسئولین ایراسل خیلی نامردن
خیلی قطع و وصل میشه...اه ایرانسل اعصاب نزاشته واسمون توی خونه
فرستاده شده از SM-T531ِ من با Tapatalk
لینک این نرم افزار برای اندروید موجود هس؟نقل قول:
Advanced Download Manager Pro v4.1.8نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این کارایی که ایرانسل میکنه ملت نمیدونن باید چیکار کنن هر چند وقت یه بار بسته ها و قیمت ها رو کاملا برعکس میکنه، خب لامصب اونی که رفته adslش رو جمع کرده، از ایرانسل استفاده میکنه یدفه میای اینجوری میکنی چیکار کنه؟ میره دوباره adsl رو وصل کنه مرکز هم میگه فعلا پورت خالی نداریم
:n15:
واقعا این شرکت شورشو در آورده تا یکم مشکل مالی پیدا میکنه سریع قیمتاشو دو برابر میکنه اصلا ثبات نداره هر کاری دلش میخاد داره میکنه
مگه ایرانسل گفته برو Adsl جمع کن ؟ هیچ جای دنیا اپراتورهای موبایل بسته های ثابت ندارن . میتونی بری ببینی .اینکه ملت به عشق دانلود با سر میفتن تو چاه تقصیر ایرانسل نیست . هیچ وظیفه ای هم نداره بسته ثابت با قیمت ثابت بذاره .نقل قول:
با کسب اجازه از مدیر و ناظر عزیز بحث در مورد پیرامون مسائل ایرانسل و اطلاع رسانی اخبار مربوط به ایرانسل به صورت موبایلی
لینک گروه تلگراممون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز تو چند تا شهرستان که بودم رومینگ ملی ایرانسل به همراه اول فعال بود تو
مثلا از تبریز به اهر رومینگ فعال بود ولی از اهر به اونور دیگه رومینگ فعال نبود
دوستانی در در پی خرید مودم 4G هستند بنده M7350 رو پیشنهاد میدم
خبری خوبی که دارم قیمت بازار این مودم 395 هزارتومن هست
ولی بامیلیو یه آف خیلی خوب زده که قیمت تمام شده میشه 274 هزارتومن
فقط اگر قصد خرید دارید دست بجومبونید مدت محدود هست تخفیف
بنظرم با این نرخ و بسته های فعلی خرید مودم گرانقیمت 4g بصرفه نیست. ضمن اینکه تدریجا با وفورش و خروج از انحصار ایرانسل قیمت این مودمها هم رو به کاهشهنقل قول:
حاجی قیمت این مودم تو بازار تهران 395هزار تومنه! بعد قابلیت هاشو ببین! هر چقدر هم ارزون بشه زیر 300 نمیاد به نظر من...نقل قول:
البته برای افرادی که در سفر هستن خیلی خیلی مناسبه
سرعتی نسل چهری که در مودم میده با گوشی خییل فرق داره...
بعد یه سر دیجی کالای دزد هم برو... تازه آ، زده شده 430هزارتومن همین مودم...
دوستان فقط یادتون نره اون کد بن تخفیف 30 هزارتومنی بامیلو هم بگیرید قبل از خرید که 30 تومن هم آف بخوره براتون روی قیمت نهایی(پایین سایت)
سلام دوستان..یه سیم کارت هدیه برای من از طریق پست 2 روز پیش اومد...ولی هنوز فعال نشد...من شمارشو همونطوری که روش نوشتن به 2101 (فکر کنم) اس ام اس دادم ولی نشد...در صورتی که قبلا سیم هدیه گرفتم و کمتر از چند ساعت فعال میشد...به نظرتون ببرم نمایندگی؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اتفاقا همین الان تخفیفاشو دیدم...نقل قول:
اتفاقا همین الان تخفیفاشو دیدم، فک کردم TP LINK MR3040 – 3G/4g مناسبه تو جدول مقایسه مودم های موجود در جشنواره M7350 رو دیدم اومدم اینجا راجع بهش بپرسم که پست شمارو دیدم. اما M7350 رو تو تخفیفات پیدا نمیکنم برداشته شده؟ :n02:نقل قول:
بله. مثل اینکه تخفیفش برداشته شده. منم پیدا نکردم. الان زده 440تومننقل قول:
گفتم دست بجومبونید موجودیش تموم شده ... باید صبر کنید تا دوباره موجودش کنه توی تخفیف هانقل قول:
با پشتیبانیش هم می تونید تماس بگیرید از پایین همون سایت
مودم تی پی لینک 7350 دوباره موجود شد با تخفیف اگر قصد خرید دارید دست دست نکنید. قیمت بازار: 395هزارتومن
قیمت سایت بامیلو:274هزارتومن
+
1عدد سیم کارت 4G ایرانسل هدیه
+
12گیگ اینترنت هدیه
اصلا سرویس ایرانسل ثابت نیست بیخودی خرج الکی نکنید من با گوشی هات اسپات میکنم راحت وصل میشم
گوشی 4g العان آمده تو بازار 450-500 تومنی هم هست آدم بیاد 300 پول مودم بده
من مودم رایتل خریدم انداختم کنار نه سرویس درست حسابی داره نه قیمت هاش مناسب فعلا همه در به در شدن از adsl یا برعکس
تست دیشب ساعت 4 صبح
اینم همین العان
قزوین سمت پارک ملت 4جی خیر سرش
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
چرا انقدر داره 3g ایرانسل افتضاح میشه؟!
این تست من امروز عصر:
Sent from my iPhone 6
من خیلی وقت تستی از ایرانسل نذاشتم چون عملا خیلی کم استفاده می کنم اما برای بیان رسوایی و فضاحت ایرانخل این تستو میزارم تا در غم شما شریک بشم
اما با این اوصاف به فکر کوچ به همراه اول نیفتید
اینم آلفا پلاسشه
نتیجه اخلاقی اگر اینترنت خوب می خواهید1- بی خیال اپراتورهای همراه شوید و 2- از ایران برید. خلاص
چقدر نابوده شده ایرانسل جدیداً !
تست می زارید اسم شهرتون هم بنوسید دوستان
من اکثر تو سفر هستم از تهران به شهر های رشت-قزوین-زنجان رد میشم تا 20مگ 3g پهنای باند داشتم ولی مثل العان به سختی باز میکنه حتی گوگل رو اصلا پایدار نیست !!!نقل قول:
سوال : یک نرم افزار برای اندروید هست بشه سیگنال چک کرد ؟؟ اصولا سیگنال رو چند باشه خوبه
میخوام بفهمم کجای خونه بهتر سیگنال میده:n36:
عزیز اطلاع دارید پوشش آنتن وایفای این مودم در چه حدی هست؟ مثلا طبقه ی بالای خونه رو پوشش میده؟ یا کل فضای یه خونه ۲۰۰ متری رو. و یه سوال دیگه اینکه مشکلی نداره دائم به برق وصل باشه میشه باطری رو درآورد یا باید از باطری استفاده کرد؟ نظرتون راجع به مودم TP LINK MR3040 چیه؟نقل قول:
Network Signal Info هر چه عدد منفی کمتر باشه سیگنال قویتره..نقل قول:
برای 3G -80 و برای 4G -85 میشه بیشترین پهنای باند رو از دکل کشید اگر آزاد داشته باشه.
در حد نرمال هست پوشش دهی وای فاینقل قول:
طبقه پاین باشه بالا بتونن استفاده کن بعید می دونم چون برای این موارد حداقل مودمهای 2 آنتنه استفاده میشه
200 متر مربع رو بله میشه گفت پوشش خوبی ایجاد می کنه
مشکلی نداره دائم وصل باشه
خیر باطری رو نمیشه خارج کرد که البته ظاهرا قراره در آپدتهای بعدی درست بشه
مدل 3040 از این مودم ضعیف تره
سلام برار آره ببر نمایندگی با کارت ملی.یا هم میتونی زنگ بزنی اپراتور بگی اونا با سیستم حلش میکنننقل قول:
ایرانسل جدیدن سرعتش افت شدید کرده قبلا تو ساعات عادی 4 مگابیت به بالا میداد الان بزور تا 1 مگابیت میرهنقل قول:
منم تست گرفتم بزور تا 1 مگابیت رفت نسل سه.آنتن من فول بود اما برای شما نصف هست عکسشو در تاپیک قبلی گذاشتمنقل قول:
به خاطر این که مردم هنوز دارن از اون بسته های فعلی استفاده میکنن ایرانسلم اونارو حذف کرد پهنای باند کم آورد سرعت افت کردنقل قول:
همراه اول من سرعت پایه تا 0.54 مگابیت بهم داد زیر دکل بودم 3 تا آنتن داشتم سرور داخلی گرفتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس تست ها و سیگنال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم عکس دکل
بسته 150 مگ سرعت پایه همراه اول
آیا تاکنون برای شما پیش آمده است که با سرویسدهنده خط تلفن همراه خود، جهت گزارش ضعیف بودن سیگنال تماس بگیرید؟ مسلماً بله؛ آیا پس از تماس شما، شرکت مخابرات اقدام قابل توجهی در راستای رفع مشکل انجام داده است؟ البته که خیر؛ مگر اینکه شما در کره جنوبی زندگی کنید. اکتبر سال 2013، وانیل روه، در یک مصاحبه در شهر سوون گفت: «من به شما قول میدهم اگر همین امشب با مخابرات تماس بگیرم و درباره عدم دریافت سیگنال مطلوب در حمام خانهام، به آنها گزارش دهم، فردا صبح یک نصاب را جهت راهاندازی یک تکرارکننده به محل سکونت من اعزام خواهند کرد.» روه، رئیس بخش آزمایشگاه ارتباطات پیشرفته در شرکت سامسونگ الکترونیک است. اما او برای چنین توجهی از سوی مراکز ارائه سرویسهای بیسیم در کره جنوبی که در رقابت نزدیکی با هم هستند، نیاز به یادآوری منصب خود ندارد.
-----
یک واقعیت جالب: در کره جنوبی، مشترکان LTE-Advanced میتوانند یک فیلم با حجم 800 مگابیت را تنها در 43 ثانیه دانلود کنند.
منبع: