رو چه gateway هستی؟نقل قول:
قم بودین شما؟
Printable View
رو چه gateway هستی؟نقل قول:
قم بودین شما؟
نه داداش فرقی نمیکنهنقل قول:
الان اون ها.ت ا.سپا.ات رو تست کردم هیچ فرقی نداره بازم سرعت پایینه
من که تجربه های وب رو زیاد دارم کلا مشکل کاهش سرعت سر شب ها رو داره ، الانم که بعد یکسال دوباره اومدم برطرف نشده
172.23نقل قول:
کرمان
من همچین مشکل کاهش سرعت پینگ 220 ندارمنقل قول:
فقط سرعتممم 400 تاس :n03:
ولی خب از صبانت که بهتره با اون بسته های مزخرفش
اره صبانت که دیگه واقعا نمیصرفید ، من حتی وب گردیم هم بهتره به نسبت صبانت و اون مشکلی که باید بعضی وقتا صفحه ها رو رفرش میکردم تا باز بشن ندارم دیگهنقل قول:
سرعت هم نمیدونم شاید منطقه من اون موقع عا شلوغ میشه که این جوری میشه !
این تست الانه ببینین باز سرعت عالی شده پینگ هم رو همون 180 رفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا 10 روز پیش های وب داشتم قیمت عالی بود با 40 هزار تومان 70 گیگ فشفشه و سرعت هم تا 16 مگابیت باز بودنقل قول:
ولی متاسفانه همین مشکل شما بود یعنی اصلا ثبات نداره اینترنت های وب (صبح از ساعت 7 تا ساعت 14 با 1/3 مگابایت دانلود داشتم از ساعت 14 تا 18 سرعت دانلود 600 کیلوبایت میشد و از ساعت 18 دانلود 200 تا 300 کیلوبایت بود و پینگ هم از ساعت 6 عصر بشدت بالا میرفت که اعصابم بهم میریخت که یک بازی کلش نمیشد انجام داد یا تلگرام و اینستاگرام که دیگه تعطیل بود.
الان شاتل art3 دارم سرعت دانلود محدود هست روی 200 کیلوبایت و قیمت هم بخوام نسبت به های وب که 70 گیگ ماهیانه 40 هزار تومان میده حساب کنم 2 برابر هست. ولی در طول روز نه صبح نه ظهر نه شب سرعت یا پینگ شاتل افت نمیکنه در هر ساعت از شبانه روز کیفیت و ثبات داره و برای بازی انلاین و تلگرام و اینستاگرام عالیه.
در کل های وب فقط برای کسی که ماهیانه دانلود زیادی داره عالیه ولی کسی که بخواد بازی انلاین انجام بده یا شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام داشته باشه نباید سمت های وب بیاد!
بله درسته کسی که مصرفش بالا باشه های وب براش خوبهنقل قول:
البته من این جوری هم که شما گفتین موافق نیستم ! که اگه کسی تلگرام و اینستاگرام داشته باشه سمت های وب نیاد ! دیگه اون قدرا هم داغون نیست :n39:
لينك ios ابليكيشن my hiweb كجاست ؟ تو استور جرا نيست
شما شب تلگرام یه فایل دانلود کن ببین چطوره بعد میفهمی کلا دانلود نکنی سنگین تری در کل های وب فقط به درد کسی میخوره که فیلم و موزیک و ... دانلود میکنه یک سره به درد بازی انلاین تماشای استریم و ویدو های انلاین نمیخوره.نقل قول:
موجود نیست واسه ای او اس شما از تو سافاری لینک پنل رو ایکون کن بنداز رو کنار بقیه برنامه هانقل قول:
والا من اینستا و تل مشکلی ندارم کیفیت هم خوبهنقل قول:
با قندشکن الان دارم 720 یوتیوب ویدیو میبینم بدون اینکه لگ بزنه
تلگرام اینستام ک مشکلی ندارم ایتونز هم با اخرین سرعت برنامه الان 1.5 گیگ تو 30 دیقه گرفتم
راستی شما فشفشه اتو چیکار کردی؟؟ تونستی بفروشیش :n08:
شما 200 گیگ فشفشه رو 40 تومن میخوای من ندادم به یه جایی فشار اومده مثل این که؟؟؟؟نقل قول:
من خودم از 2 سال پیش های وب داشتم و کاملا میدونم چه جوریهنقل قول:
اتفاقا اونقدر دانلودی ندارم ولی مصرف ترافیکم خیلی بالاست ( وبگردی - اینستاگرام و ... )
در کل این حرف شما که فقط برای کسی که دانلود داره به درد میخوره اشتباهه
من به علت اعتراض اعضای خانواده :n02: مبنی بر دیر باز شدن ویدیو های اینستاگرام و تلگرام و ... مجبور شدم اینترنت 1 مگ نامحدود مخابرات که به نوعی غنیمت جنگی بود و سال ها حفظش کرده بودم رو تخلیه کنم و با توجه به مصرف سرسام آور گزینه ای جز های وب نداشتم.
حالا جالب اینه که وضعیت تلگرام از قبلم بدتر شده :n02::n02::n08: خدایی خیلی سرعتش برای تلگرام پایینه
:n08:جالبه از اون موقع تا الان 30 تومن دیگ اف زدی روش :n08:نقل قول:
دوم من اصن صحبتی از 40 تومن کردم؟
خدا شفا بده.نقل قول:
در ضمن همون موقع فروختمش 80 هزار تومن.
:n08:نقل قول:
وضع مارو توروقران
داداش جنسش حتمن خوب بوده 80 گرفتی دیگ
به شما میرسه داداچ
سلام میخوام از شاتل آرت 3 بیام های وب 16 مگابیت 2 گیگی با قیمت 12 تومن بگیرم و یه فشفشه ی 70 گیگی اول هر ماه اکتیو کنم اگه کم اومد تا آخر ماه با فشفشه های یک روزه و ... سر کنم.
این که گفته تضمینی سرعتش از 1 مگابیت کمتر نمیشه صحت داره ؟خیالم راحت باشه که اقلا سرعتم از 128 کیلوباید در ثانیه کمتر نمیشه ؟ و این که میگه تا 16 مگابیت بازه، معمولا روی چه سرعتی میشه حساب کرد ؟ قاعدتا 2 مگابایت که نمیذارن دانلود کنیم تو ثانیه ! اما مثلا میشه روی 500 حساب کرد ؟ اگه زیاد دانلود کنیم هم میمونه روی همین سرعت یا نه ؟
* علت تصمیم به حذف شاتل سرعت کم کردنای پی در پیش برای دانلود کردن یکباره و اذیت کردن در باز کردن شبکه های اجتماعیه.
مرسی
نقل قول:
سرعتش بستگی به مرگز مخابراتی شما داره! های وب تا 16 مگابیت بخواین میبنده و همیشه تا 2 مگابایت میتونید دانلود کنید و به هیچ وجه محدود نمیکنه هر چی دانلود کنید! البته اگر خط شما جواب بده و مرکز مخابراتی پهنای باند داشته باشه! و برای فعال سازی فشفشه 1 ماهه 70 گیگ باید یک نیترو 5 روزه هم بگیرین با قیمت 5 هزار تومان. چون برای فعال سازی فشفشه 1 ماهه باید 31 روز زمان داشته باشه سرویس شما ولی سرویس های 1 ماهه 30 روز زمان داره!
برای قسمت دوم سوال شما: اگر از شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام تلگرام و غیره زیاد استفاده میکنی یا بازی انلاین زیاد انجام میدی سمت های وب نیا که سخت پشیمون میشی:n31:
ولی اگر فقط برای دانلود میخوای و باز کردن سایت های داخلی های وب بهترین قیمت داره و عالیه!
منم دقیقا همین کارو می کنم یه پایه میخرم 12 تومن بعد فشفشه 70 گیگ اکتیویت می کنم منتها چون باید تایم سرویس 31 روز باشهنقل قول:
تا بشه فشفشه رواکتیویت کرد از ماه بعد سه ماهه مبخرم تا نیازی به نیترو نباشه
کیفیتم عالیه
دوستان این 100 گیگ 6 روزه برا چی داده ؟ به 7 ستاره ها هم 200 گیگ داده :n02::n13:
نقل قول:
از شما و George Shelly ممنونم که پاسخ دادید.
اما این که میگید شبکه های اجتماعی مشکل داره واقعا همه ی های وبی ها این جوری مشکل دارن باش یا فقط مرکز شما این طوریه ؟
چون الان من شاتل هستم خیلی از کسانی که میشناسم با شبکه های اجتماعی مشکل ندارن و من فقط مشکل دارم احتمال میدم که مرکز مخابراتی من یه ایرادی داره. قدیم مخابرات هم داشتم مثلا با ---شکن ها خیلی مشکل داشت در حالی که هیچ کسی از محدود شدن ---شکن ها در مخابرات اعتراض نداشت !
دوستان دیگه هم با شبکه های اجتماعی مشکل دارند با های وب ؟
خاک تو سر های وب چطور ورژن ios نساخته واسه اپلیکیشنش الان من چجوری ببینم چقد فشفشه دارم
هر 3 ماه به مشرکین 4 ستاره و بالاتر هدیه میده و روز تولد هم 100 گیگ هدیهنقل قول:
با تلگرام که مشکلی نیست با اینستاگرام هم بعضی عکس ها بعضی مواقع لود نمیشن ( البته این موضوع تو isp های دیگه هم هست ولی اینجا به نظرم بیشتره )نقل قول:
مشغلههای زندگی، کمتر وقت آزادی برای افراد باقی میگذارد تا به امور خیریه بپردازند؛ بنابراین تصمیم گرفتیم فرصتی برای مهربانی فراهم کنیم.
با خرید «فشفشه مهربانی» در «تب خرید – زیر تب فشفشه» در زمانهای مشخص اعلامی، علاوه بر مصرف فشفشهتان، کل مبلغ را به امور خیریه اهدا میکنید.
در این سری از فشفشه مهربانی کلیه عایدی حاصله، به «موسسه خیریه کهریزک» پرداخت خواهد شد.
برای خرید این فشفشه میتوانید از هماکنون تا پایان روز سهشنبه ۱۲ اردیبهشتماه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود مراجعه کنید.
کلیه مبلغ جمعآوریشده در روز چهارشنبه به موسسه خیریه کهریزک اهدا خواهد شد.
درباره موسسه خیریه کهریزک
در تاریخ 2/5/1352 در زمین اولیه آسایشگاه فعلی با مساحت 28000 مترمربع اهدائی مرحوم حاج حسن محمدی در روز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، آسایشگاه سالمندان کار ساخت و ساز را شروع کرد
و به گونه ای که امروزه این محل با وسعت حدود 420 هزار متر مربع زمین و احداث بناهای زیبا با کاربری های مختلف آسایشگاه های مردان و زنان برای عزیزان معلول و سالمند، کارگاه ها، فیزیوتراپی، ساختمان بیماران ام.اس، سالن ورزشی، فضای سبز مطلوب و آب نما، و... در خدمت مددجویان عزیز میباشد.
بسیاری از بناهای موجود با نام و تأمین هزینه بانیان آن اتمام بنا گردیده است.
سایت speedtest.net برای شما هم کار نمیکنه !!؟ هر چی روی GO میزنم هیچ اتفاقی نمیفته !
مرورگرتون حتمن مشکل داره از اخرین نسخه فایرفاکس استفاده و تست کنیدنقل قول:
همین الان
هم تو کروم هم با فایر فاکس تست کردم هیچ کدوم تست رو شروع نمیکنه !!!نقل قول:
---------------------------
فکر کنم درست شد
یه بار با قند شکن کانکت شدم بعد قطعش کردم ، بعد سایت رو رفرش کردم
یه اشتباهی که دوستان میکنند اینه که سرویس های غیر حجمی art شاتل رو با سرویس های حجمی های وب از نظر حداکثر سرعت قیاس میکنند....
در شاتل هم سرویس های حجمی Eco وجود دارند که در همه پلنها روی حداکثر سرعت یعنی 16 مگابیت بسته میشه...
در حال حاضرم شاتل جشواره بهاره گذاشته روی این سرویسها (با سرعت 16 مگابیت):
"ارایه سرویس ویژه ECO 2000-6: این پیشنهاد شامل ۶ ماه اینترنت پرسرعت با ۱۰۰ گیگابایت ترافیک بین الملل ، ۱۹۰۰ گیگابایت ترافیک داخلی یا ایران (که مدت استفاده از آن ۶ ماه است)، اشتراک ۶ ماهه نماوا (برای تماشای آنلاین فیلم و سریال) ، نصب و راه اندازی به قیمت ۱۶۵،۰۰۰ تومان است (ماهانه ۲۷،۵۰۰ تومان). (قیمت واقعی این باندل ۳۰۹،۴۰۰ تومان است). "
وضع های وب با فیلتر شکن ها چحوریه؟
مخصوصن رو گوشی
زمانی که من های وب داشتم (15 روز پیش) وقتی از فیلتر شکن استفاده میکردم اینترنت نابود میشد :n31:نقل قول:
تازه فیلتر شکن خریده بودم و از این رایگان ها هم نبود
ولی الان با شاتل سرعت با فیلتر شکن و بدون فیلتر شکن فرقی نداره:n01:
دوستان مشخص نیست های وب تا سر ماه سرویس های یک ساله و ... بزاره یا نه ؟ مثلا سرویس جشنواره بهاری و ... :n02:
سر ماه میخوام از اسیا تک بیام بیرون و بین های وب و مخابرات موندم ولی های وب چون جشنواره نداره زیاد نمیصرفه برم سمتش
سوالم رو کاملتر کنم
من بیشتر با توجه به اینکه مصرف ماهیانه روزانه مون در ماه بالاست مثلا حدود 30 تا 35 گیگ در ماه میخوام از سرویس دهنده ای بگیرم که بسته ای حجمی با قیمت پایین ارایه میدن مثلا بسته های 100 گیگ یک ساله و 30 گیگ یک ماهه و از این دست سرویس ها
و انتظار بعدیم اینکه تو اینستا و تلگرام مشکل لود فیلم و عکس نداشته باشه
بقیه موارد مثل دانلود رایگان و ... برام مهم نیست چون با 4 جی ایرانسل دانلود میکنم شبا
حالا با این تفاسیر بیام های وب یا نه
فرق میکنهنقل قول:
من که با س.ا.ی.ف.ن امتحان میکنم
بعضی وقتا سرعت خیلی داغون میشه ولی بعضی وقتا کاملا خوبه
من فعلا درصدد تست مبین نت هستم و به نظر میاد بالاخره از شر های وب دارم راحت میشم. ۳۰۰ گیگ سه ماهشم ۱۷۵ تومنه که ماهی کمتر از ۶۰ برام میفته. های وب هم با احتساب هزینه سرویس ۷۰ گیگش برام ۵۵ میفتاد. ۱ ترابایت شبانه رایگان مبین نت هم که بماند.
مگه مبین نت adsl داره؟ ممنون اگر داره صفحه تعرفه هاشو قرار بدیدنقل قول:
منظورشون lte هنقل قول:
نه ADSL نداره. LTE داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باو خسته شدیم ازین سرعت 480 کیلو کجا صدارو برسوینیم باو این محدودیتو بر داره روزوشب سرعت همینه
خب شما به پشتیبانی زنگ زدی چی میگن ؟نقل قول:
چون اصلا های وب محدود نمیکنه ، هر چی هم خط بکشه باز میزاره
------------------------
البته 480 هم اونقدر کم نیست که اذیت کنه ( اگه خود های وب افت سرعت تک کانکشن نداشت که البته داره ! 480 هم خوب بود )