خیر اونجایی که من میگم نزدیک فرودگاه نیست !! در حقیقت تو خود فرودگاه هستنقل قول:
البته همه جا خوب و بد داره دیگه این بحث ادامه داده نشه بهتره تشکر ..
Printable View
خیر اونجایی که من میگم نزدیک فرودگاه نیست !! در حقیقت تو خود فرودگاه هستنقل قول:
البته همه جا خوب و بد داره دیگه این بحث ادامه داده نشه بهتره تشکر ..
دوست عزیز، اینا یه بخشنامه دارن که توش سه تا شرط گذاشته که شما هیچ کدوم رو نداری، لاقل اگه 2 تاشو داشتی شاید بند پ یه کاری می کرد.نقل قول:
شرط 1: پست دفتر چه در سال 90
شرط2: تاریخ صدور برگه سبز در سال 90
شرط 3: تاریخ صدور برگه کسر خدمت در سال 90
تازه همه اینا به شرطیه که تا 15 اردیبهشت 91 کسر خدمتتو ثبت کرده باشی
خود من شرط 3 رو نداشتم و از سیستم نظام وظیفه حذف کردن و کاری برام انجام نمی دن، یگانمم می گه نمی شه
اما امیدوارم واسه شما بشه
یک توصیه به دوستانی که در شرف رفتن به خدمت هستن
اگر معاف میشید که حتما دنبالش برید و دیگه حرفی نیست
ولی اگر معاف نمیشید، حتما از الان برید تو فامیل و دوست و آشنا دنبال پارتی توی نیروهای نظامی و ... بگردید
من 4 ماه از خدمتم گذشته و تجربه این مدت واقعا فقط ثابت کرده که هر کی پارتی داره(حتی پارتی رده پایین)، خدمتش خیلی با بقیه فرق داره
اولین خاطرم از پارتی خیلی جالب بود
روز اول آموزشی بود و هنوز لباس نداشتیم و نمی دونستیم چی به چیه که یک نفر رو دیدم داره با فرمانده گروهان در مورد برخی اسامی و ... حرف میزنه
ازش رفتم پرسیدم شما کارت چیه؟ گفت من منشی گردانم
تازه بعد از چند روز بود که فهمیدم که ایشون هم همون روز با ما وارد پادگان شده بود و هم پایه ما بود و حتی توی آسایشگاه ما می خوابید
ولی در کل آموزشی تقریبا اصلا در هیچ برنامه ای حضور نداشت. نه در تمرین رژه حضور داشت و نه در کلاسهای اغلب خسته کننده
کل 2 ماه کارش اداری بود و اصلا سختی هایی که ما کشیدیم رو هم نکشید :n03: همش پای تلویزیون بود!!
از دوستانی که تو ستاد نیرو ارتش هستند کسی خبری از بخش نامه ی جدیدی برای تعطیلی دوباره پنچ شنبه ها نداره ؟؟؟؟
هنوز مثل قبل عید نامه ای چیزی برای تعطیلی پنچ شنبه نیومده ؟
و اینکه بالاخره خدمت برای اعزامی های 91 همون 21 ماه شد دیگه ؟
و اینکه قانون کسری بسیج که تغییر نکرده برای سال جدید ؟؟ نامه ای چیزی نیومده براش ؟
سلام دوستان .
من ورودی اسفند 91 هستم ، 01 تهران .
ما قبل عید ، 5 شنبه هارو تعطیل بودیم . ولی الان دیگه نیمه تعطیل شده و گفته بودن این طرح آزمایشی بوده .
بچه های 02 هم این جوری هستن ؟
نقل قول:
البته شرط 3 رو دارم. برگه کسر خدمتم اسفند 90 صادر شده و کسر خدمتم تو سیستم نظام وظیفه ثبت شده.
من تو ستاد فرماندهی نیرو زمینی هستمنقل قول:
این تعطیلی ها اصن قرار نبود اجرا بشه، به قول خودشون سوتیه فرماندهان بالا بود که باعث شد چند وقت اجرا بشه
اما کلا تعطیلی پنجشنبه ها کنسل شده
با عرض سلام.
دوستان کسی هست که توی بخش کارگزینی وظیفه در سپاه خدمت کنه؟؟
اگر هست لطفا بگه کار خیلی مهمی دارم .....
ممنون.
آره تو 02 هم نیمه تعطیله تا ظهر هستیم بعدش مرخصی میریم.نقل قول:
در ضمن 28 فروردین یعنی 4شنبه مراسم تحلیفمون هست برای اعزامی های اسفند 91
دوستان شما وقتی که توی شهر تردد دارید یا مسافرت میرید، دفترچه مرخصی همراهتونه؟
به نظرتون لازمه همراه باشه؟
دوستتان خدمت سربازی دیگه شکر خدا داره تموم می شه! و شنبه تصویه هستم:n16:
سوال دارم خدمتتون!
1- کارت پایان خدمت ارتش چند ماه بعد تصویه می یاد؟
2- چون اعرام مجدد بودم حقوقم 18 ماه حساب شده و قطع شده! در صورتی که 21 ماخ خدمت کردم:n14: حالا رفتم بازرسی و گزارش دادم که قظیه چیه و حقوقم قطع شده! تا زه شعبه وظیفه هم رفتم گزارش دادم و نامه دادن.حالا سوالم اینه که بعد تصویه به نظرتون واسم حقوق می ریزن یا نه؟!:n15:
ممنونم
1-بعد 3 الی 4 ماه (ناجا بودی حداکثر 1 ماه)نقل قول:
2-فک نکنم بدن (اینا پول حقوق کارمنداشون رو ندارن بدن!!!! )
--------------
دوستان وقتی تعطیل میشی(جمعه ها) کلا آزاد هستی؟؟؟ میتونی تا هر وقت بخوای بخوابی؟؟؟
اگر با لباس نظامی هستید بله لازمهنقل قول:
1- معمولا 1 تا سه ماه بعدنقل قول:
2- 100% میریزن مورد منم مثل شما بود و ریختن. باید نامه رو ببری قسمت امور مالی ستاد کل ارتش اونجا در سیستم اعمال میشه و آخر همون برج به کارتت میریزن.
1- دو ماه بعد میاد دم خونهنقل قول:
2- اگه معوقه باشه میدن ، از من هم بعد از تصویه تا یکی دو ماه بعد یه مقدار های جزئی که باقی مونده بود رو میریختن
دوستان وقتی تعطیل میشی(جمعه ها) کلا آزاد هستی؟؟؟ میتونی تا هر وقت بخوای بخوابی؟؟؟
کارت شما بستگی به زمانی داره که شعبه صدور کارت اطلاعات رو به ستاد نیرو برده باشهنقل قول:
معمولا اگه سر وقت ببرن 40-45 روزه میاد
حقوقتون رو هم میدن معمولا ، فقط پیگیر باشید ببین نمیخواین خب نمیدن !
یه سوال از دوستان متخصص و خدمت کرده :
من رفتم پیش یه پزشک متخصص و ازش یه گواهی پزشکی گرفتم که اقا این مشکل درد از ناحیه کمر داره و از فعالیت های سنگین و رزه و ... دوری کنه ( برای پیچوندن :n02: ) و انجام نده این کار ها رو ! حتی نامه رو به تایید پزشک پادگان هم رسوندم :n02:
حالا دیگه با وجود اون نامه از گرفتن اسلحه و رزه و ... معاف هستیم :n02::n08: فقط یه موردی که هستش اینکه فردا روز این نامه موقع ترخیص و گرفتن کارت باعث نشه تو کارت بنویسن این معاف از رزم بوده و پا طلایی و ... :n02::n24:
فقط نگرانیم بابت اینکه تو کارت یه وقت به واسطه یه گواهی ساده بیان و بنویسن و گند بزنند به کل خدمت :n08: ممنون میشم دوستان مطلع راهنمایی کنند .
اگه واقعا ممکنه مشکلی پیش بیاره بگید برم تا دیر نشده از پرونده کشش برم :n20:
مطمئن باشین چیزی در مورد معافیت از رزم روی کارت نوشته نمیشه..نقل قول:
دوست عزیز بابت راهنمایی ممنونم ولی اول پست گفتم از دوستان خدمت رفته و متخصص بخش ( برای اطمینان بیشتر ) . البته از شما هم ممنونم .نقل قول:
خودم هم طبق پرس و جویی که داشتم فهمیدم هیچ چی نمیشه و این باید بره کمیسیون و ... یه روندی رو طی کنی تا معافیت ها شمامل بشه و به واسطه یه گواهی پزشکی (پولی :n02:) هیچ چی رو کارت نوشته نمیشه .
سلام دوستان
توی ارتش حقوق هم میدن؟من فوق دیپلم کامپیوترم
چقد میدن؟
10 تومن؟ 20 تومن؟ :n02: یه ملیون؟:n02:
نقل قول:
متاسفم واسه دوستانی که اونقدر بی خود بهم اشکال گرفتن که اعتماد همه ی کاربران رو ازم سلب کردن در حالی که من فقط داشتم حرف هایی رو که اونا چندین صد صفحه قبل گفته بودن رو برا دوستان بازگو میکردم، همین جوابی رو هم که به شما دادم از جواب همین دوستان تو صفحات قبله...
اگه همین دوستان عرضه داشته باشن حاضرم 2باره کل فروم رو بگردم و همون پست هایی رو که برام اشکال گرفتن ازشون نقل قول کنم تا خیلی چیزها مشخص بشه...
آدم وقتی یه حرفی رو میزنه پاش وای میسته حتی تو دنیای مجازی..
اگه راس میگین پاک نکنین ، من هم دیگه پام رو اینجا نمیزارم:n30:
نقل قول:
سلام خیر در مورد شما و در موارد معاف از رزم هم اصلا بر رویه کارت درج نمیشه
شما رو ٤٠ تومن حساب کننقل قول:
tapatalk
سلام بر جمیع دوستان
ما هم برای دوره آموزشی افتادیم زمینی ارتش 01 تهران. پادگان شهدای وظیفه. حالا اول اردیبهشت اعزامم
دوستانی که با اونجا اشنایی دارن میگید چطور جاییه؟ میفته کجای تهران (شرق غرب شمال؟). آدرسش چیه و نزدیک کدوم ترمینال میفته؟
چقدر احتمال داره برای یگان بندازنمون مشهد (مشهدیم). لیسانس برقم
ممنون بابت راهنماییتون
سلام به همه دوستان.
من هم مثل خیلی ها وقت خدمتم شده. با مدرک فوق لیسانس به نظرتون خدمت راحت می شه یا نه؟ فعلا معلوم نیست که کجا می افتم ناجا یا ارتش.
البته چیزی که همه به من گفتن اینه که ناجا مدرک زیاد براش فرقی نمی کنه و کلا خرکاریه حتی بهترین جاهاش و می گن ارتش خیلی بهتر از ناجاست. راست می گن؟ و ناجا برخلاف ارتش به فوق لیسانس ها درجه ستوان 3 می دن. آیا درسته؟
من پدرم هم نظامی بوده و بازنشسته شده. چقدر امکان داره بیفتم شهر خودم؟
اوه چه خوب ، برای ما گفتن ، 31 فروردین جشن تحلیفتون هست .نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان صفحات قبل توضیح دادن. یکی از بهترین پادگانهاست
شرق تهران-افسریه
نزدیک ترمینال شرقه
یگان رو دیگه الله اعلم
(همینو هم تو پیتی کپی کردی :n02: )
سلامنقل قول:
فردا نگی نگفتید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه رفیقی داریم ما که یه برادر داره...دو برادر هم یه پدر دارن که ناراحتی قلبی داره و بنده خدا سکته کرده و کما رفته و .... خلاصه یکی از برادر ها کفالت پدر رو 8 سال پیش میگیره و معاف میشه حالا برادر دومیه میخواد بدونه میتونه با توجه به اینکه پدرشون اوضاعش وخیم تر شده و برادرشم که قبلا کفالت پدرشونو به عهده گرفته و الان متاهل شده یه جورایی خودش کفالت بگیره و معاف شه؟:n10:
نقل قول:
ارتش بر خلاف ناجا به تمام لیسانس ها ستوان 3 میده ، تمام فوق ستوان 2 و اینکه فوق هم دوره کد نمیره
با مدرک فوق تو ارتش خدمت راحتی دارید
پدر نظامی بوده احتمال خیلی بالاست که بیفتید شهر خودتون
ممنون دیجی جان :n11:نقل قول:
پس خیالم راحت باشه دیگه از این دو مورد زیر :
1- چیزی از معافیت از رزم نوشته نمیشه
2- رنگ کارت هم مثل کارت های عادی خواهد بود و به رنگ قرمز ( رنگ معاف از رزم ها نخواهد بود )
3- کلا مشکلی نخواهد بود :n02:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی نحوه اقدام برای گرفتن معافیت از رزم چطوری هستش ؟ یکی از دوستان مشکل قلبی داره و می خواد بره اقدام کنه برای معافیت ( چون سر باز وظیفه صفر هستش ) ازش بدجور بیگاری می کشن و می خواد برای معافیت از رزم و کار های سنگین اقدام کنه . ممنون میشم روش اقدام برای معافیت کامل و از رزم رو توضیح بدی :n16:
نقل قول:
سلام خیر در صورت داشتن برادر بزرگتر از 18 سال تحت هیچ شرایطی کفالت داده نمیشود حتی در صورتی که برادر خارج از کشور یا متاهل باشد
مگر این که برادر بزرگتر از 8 سال خودش هم نیاز به مراقبت داشته باشه
کلا خیالت راحت باشه هیچ مشکلی نیستنقل قول:
شما وقتی برای ارسال دفترچه به پزشک عمومی مراجعه میکنید مشکلتون رو بگید راهنمای تون میکنه تو دفترچه روندش رو نوشته العان خاطرم نیست
سلام بچه ها من افتادم 06 نیروی زمینی ارتش خیابون پاسداران (اعزام اردیبهشت). کسی هست بدونه چه جوریه اونجا ؟ کسی هست اونجا افتاده باشه؟ به نظرتون بهترین جای ارتش برای اینکه بعد از آموزشی برم خدمت کجاست؟ یه جایی که بعد از ظهرش آزاد باشم بتونم کار کنم یا برای دکترا بخونم ؟ ارتش جای مهندسی داره مثلا مثل خاتم سپاه که ادم کارای مهندسی کنه و یه سابقه کاری براش بشه ؟ از همون روز اعزام آدمو نگه می دارن یا بعد از اینکه لباس و کفش رو دادن میگن برو مثلا اتیکت بدوز و اینا و هفته بعد بیا ؟ یعنی روز اعزام با وسایلم برم؟ کسی خبر نداره وزارت علوم کی جوابش میاد برای استاد سربازی ؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون
بچه ها من ریشمو اونجا چطوری میتونم بزنم؟
من دوستام سال پیش (90) برج اسفند رفتن. جای نسبتا خوبی بود. ولی مراقب باش بعد آموزشی بیفتی تهران چون دوستای من که اونجا بودن بعدش افتادن شهرستان.نقل قول:
ممنونم دی جی جان خیالم رو راحت کردی :n16: اقا خبری از تغییر و تحولی برای کاهش و افزایش خدمت برای اعزامی های 91 و 92 نیست ؟نقل قول:
نه والا هیچ خبری نیستنقل قول:
سلام......
دوستان یک سوال داشتم........
وقتی تو ناحیه با مدرک فوق لیسانس خدمت میکنیم در تعطیلات رسمی ما هم تعطیل هستیم؟........جمعه ها چه طور؟
ممنون
من فردا میخوام برام برای واکسن و دکتر و بعدش دفترچه رو پست کنم.
من تک فرزند پسر هستم چقدر ممکنه که بیفتم شهر خودم؟
شنیدم میگن برای گزینش در سپاه باید پارتی گردن کلفت داشت یا بسیج فعال بود؟
الان سپاه خدمت راحته یا ارتش یا زندان؟
اگه من امروز دفترچمو پست کنم کسی میدونه ممکنه تاریخ اعزامم کی بشه (خرداد، تیر؟)
تنکس.
سلام بچه ها......
آقا من این یکی دوروزه می خوام دفترچه پست کنم بعد شهر ما یه جوری که احتمال 99% میفتی نیرو انتظامی(مالک اشتر) می خوام از دوستان بپرسم من اگه از یه شهر دیگه دفترچه رو بفرستم احتمال داره بیفتم مثلا ارتش؟
اصلا شهری هست که اعزامی هاش همه برای ارتش باشند،مثل اراک که تقریبا همه نیرو انتظامی هستن(مالک اشتر).
سپاس
سلامنقل قول:
آفرین به پستت :n06:
من به جای شهاب جوابتو میدم
1-همشونو میتونی ببری ولی دژبانا جلوی قیچی,آینه؛چافو,نوشابه رو میگیرن
2-اینجا بیشتر سیب زمینی میدن,به طرق مختلف :n02: (قیمه بدون گوشت,استامبولی,سیب زمینی کوبیده,مرغ(زیاد میدن با برنج)صبحونه هم تخم مرغ و لوبیا و عدسی و پنیر و حلواشکری
3-این رو دقیقا نمیدونم,ولی اگه شب برسی فک کنم جای خواب و اینا نباشه,ما خودمون که رفتیم داشتیم کسایی رو که چند ساعتم دیرتر اومدن,به نظرم زنگ بزنی بپرسی بهتر تره
4-آره هست
5-خاموشی 9:30
بیدارباش 4:30