اگر ویندوزتون 7 هست از این مسیر میتونید چک کنید که چه پروسه هایی در حال مصرف ترافیک هستند :نقل قول:
Task Manager , Performance, Recource Monitor, Network
Printable View
اگر ویندوزتون 7 هست از این مسیر میتونید چک کنید که چه پروسه هایی در حال مصرف ترافیک هستند :نقل قول:
Task Manager , Performance, Recource Monitor, Network
وارد همین بخش شدم:نقل قول:
اسم یه سری از برنامه ها مثل یاهو مسنجر و فایرفاکس تو لیست پایین هست و یه سری اعداد همواره در حال کم شدن هستن ...
یعنی اینها در حال مصرف ترافیک هستند؟
آقا سرعت روزانه ی صبانت من خیلی کمه ، یعنی سرعت دانلودم خوبه ولی تایم اوت زیاد داره و برای وبگردی خوب نیست ، چکارش کنم ؟ مشهد ، مرکز پیروزی
این صبانت چقدر طول میکشه خط رانژه کنه من شنبه هفته پیش دادم هنوز رانژه نشده
گفت ۴-۵ رپز کاری الان گذشته
زنگ بزنم باز!؟
Sent from my iPad using Tapatalk
قانونا باید 72 ساعته تخلیه کنندنقل قول:
نیازی به زنگ نیست برو 195.ir شکایت کن
تخلیه نکردم که برعمس سرویس گرفتم خط رو باید رانژه کنن که تا الان نکردننقل قول:
فرقی نمیکنه کلا چه تخلیه چه رانژه رو قانونا باید 72 ساعته انجام بدندنقل قول:
بالا خره راحت شدم حجمم تموم شد هووووررررااااااا من رفتم مخابرات
قانون که خیلی چیزا میگهنقل قول:
امروز زنگیدم میگه شما ثبت نامتون ۶ ام ثبت شده
درخواست رانژه هم ۸ ام فرستاده شده!
دیگه باید صبر کنین!
میگم نمیشه پیگیری کنین چرا تا الان رانژه نشده وقتی نه مرکز مشکل داره نه مشکل پورتی هست میگه که باید صبر کنین!
اینا رو ول کن همش توجیه میکنند و چرت و پرت میگننقل قول:
مزخرفتر از مرکز مخابراتی ما نیست ولی من معمولا با همین شکایت کار 3 روزه تموم میکنم
برو شکایت کن خودشون بهت زنگ میزنند و پیگیری میکنند
در مرد رانژه کردن هم مگه میشه شکایت کرد!؟ در مورد فسخ دیدم گزینش رو اما رانژه ندیدم چی باید بزنمنقل قول:
شما که میرید از صبانت کجا رو میگیرید؟ برا شبانه؟
دوستان کسی نامحدود 256 طلایی گرفته؟؟ بعد از دانلود 20گیگ ، سرعت که میاد پایین ، چه سرعتی میشه؟؟؟؟
من ١٢٨ طلايي يك ماه نامحدود داشتم اولا كه شبانه ندلره دوما بعد از پايان حجم هيچ وب سايتر رو باز نميكنهنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
نامحدود فقط مخابرات خوبه
فن اوا هم گرون کرده
و بعضی استانها مخابرات نامحدود نداره
Sent from my Nokia 1100
هنوز بعد از گذشت ۹ روز خط بنده رانژه نشده با اینکه هم پورت خالی دارن هم منطقه مخابراتی مشکلی نداره!
نمیدونم چه مرگشونه!
تو سامانه ۱۹۵ هم
گزینه ای واسه این موضوع نیست که شکایت کنم!
کسی راهی میدونه!
زنگ به پشتیانی هم فایده نداشت!
فردا صبح زنگ بزن 195 بگو این مشکل رو اونا راهنماییت میکنن .یا برات شکایت مینویسننقل قول:
وقعا در پیکر نداره انگار این شرکت!
۶ دی ثبت نام کردم تازه به من گفتن ۸ دی فرستادیم واسه رانژه خلاصه بعد به هفته دیدم خط رانژه نشده هنوز به هزار زحمت شمارهمرکز مخابراتی گیر آوردم کلی با طرف چونه زدم که وضعیت خط رو بگه به من میگه درخواست رانژه خط شما تازه دیروز یعنی ۱۴ دی رسیده!
میگم ۸ درخواست دادند شرکت میگه ! گفت اینجا ۱۴ هم اومده تا ۷۲ ساعت دیگه رانژه میشه
خلاصه باز صبر کردیم دیدیم تا امروز خبری نشد
دیدم اس ام اس اومده از طرف صبانت که کابر گرامی خط شما رانژه شد!:n04:
حالا من چراغ مودم رو نگاه میکنم میبینم هیچی!
خلاصه زنگ زدم اول یکی جواب داد گفتم جریان اینه! گفت شما اولین باره مودم نصب میکنین!؟ میگم چه ربطی داره مگه الان من چیزی نصب کردم؟! خط کلا چراغش روشن نمیشه به نصب چی کار داره!
وصل کرده به یکی دیگه
اونم دوباره چک کرده میگه شما فردا صبر کن نماینده ما بره مرکز مخابراتی ببینه جریان چیه ایشالا تا ساعت ۱-۲ ظهر درست میشه!
خلاصه من موندم اینا خودشون چی کار میکنن!
الان ۱۰ روز از پرداخت گذشته تازه فردا میخوان برن ببینن جریان چیه!
موندیم والا ما!
منم اذیت کردن یه ۲ هفته اینترنت نداشتم البته میگفتن که شرکت قبلی قطع نکرده برای شماهم این جوری دلیل میارن کلا معلوم نیست چیکار میکنننقل قول:
نه بابا من رو این خط اصلا اینترنت نداشتم!نقل قول:
خودشونم نمیدونن چیه جریان!
بعد مپقه ثبت نام به من میگه ۴-۵ روزه وصله
کلا حرف زیاد میزنننقل قول:
تو مرداد من یه سرویس یک ساله تمدید کردم موقع ثبت نام هیچکس نگفت که دوبرابر حجمی که خریدین شبانه رایگان دارید بعد یه یک ماه دوماه که گذاشت شروع کردن محدود کردن بعد گفتیم چرا شبانه سرعت ها محدود میشه گفتند که از این به بعد فقط دو برابر حجمی که خریدین میتونین شبانه مصرف کنید و محدود شدیم شبانه البته من تا اون موقع حدود ۲۵۰ یا ۳۰۰ گیگ مصرف کرده بودم شبانه تنها چیزی که اون موقع باعث میشد یه خورده اروم بشم این بود که من ۲۵۰ گیگ مصرف کرده بودم تا الان دیگه یک بایت هم رایگان نداشتم [emoji24]
اره به شرکت دزد ها خوش اومدید
تاحالا دیده بودید شرکتی به این راحتی زیر قرار داد بزنه؟
سلام
دوستان کسانی که شبانه استفاده میکنند خواهش میکنم به سوالم جواب بدند
اقا بعد از اینکه حجم دوبرابر شبانه تموم شد و سرعت محدود شد سرعتتون چقدر شده؟
مثلا اونیکه 128 داشته با اونی که 2 مگ داشته سرعتشون چقدر بوده؟اصلا تفاوتی میکنه سرعت روزتون چقدر باشه؟؟
همه رو ۱۵ کیلو اگر اشتباه نکنمنقل قول:
فرقی هم نداره ۱ مگ باشی ۲ مگ باشی ۱۲ مگ باشی همه رو ۱۵ قفل میشه بعد یه گزینه داره نصفه حساب میکنه اون رچ بزنی ۵۰٪ حساب میشه ولی سرعتی که قبل ار محدودیت داشتی
صبانت این قانون رو داره ؟نقل قول:
هرچی دانلود کنیم یک سوم کم میشه ؟
پس چرا من هرچی شب ها دانلود میکنم هیچی کم نمیشه ؟
شما هنوز حجم رایگانتون تموم نشده برای همین فعلا چیزی کم نمیشه:n01:نقل قول:
سلام .
دوستان میحام نامحدود برنزی 1024 بخرم ! کسی میدونه چه طوریاست ؟
تو سایت زده تا 20 گیگ سرعت خوبه و بعد سیر میشه رو 1 به 8 . یعنی باس 130 کیلو داشته یاشم بعد از نموم شدن حجم !!
حالا این خوبه یا 512 نامحدود طلایی؟؟
کلاه برداری سرور های کاهش پینگ
دوستان جدیدا سرور های کاهش پینگ حجم هایی مثل 2 گیگ رو زدند 4 تومان.
خوب در این مورد که من تحقیق کردم متوجه شدم شارژ برای شما 2 گیگ هست ولی در هنگام کم کردن از شما به صورت 2 برابر شاید هم بیشتر کم میکنه و مشتری اصلا متوجه نمیشه.
پس دوستان گول تبلیغات رو نخورید.
و به این افراد اصلا اعتماد نکنید این شیوه فقط برای بازدید بیشتر سایت هست و عملا کلاه برداری هست
خوب امروز وصل شد
واسه من ۱۱ مگ بسته شده!
اابته احتمالا ۱۲ هست چون خطم نمیکشیده مودم میاره پایین رو ۱۱
سرعت در طول روز خیلی خوبه اما ۱۰ شب تا ۱-۲ داغون میشه!
پینگ هم اونجوری که میگفتن نیست!
هی مسیر عوض میشه یه بار میگیری مثلا ۱۵۰
۴ ساعت بعد میگیری ۲۵۰
ثبات نداره!
اینم تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بچه کجا هستین؟!نقل قول:
سلام دوستان
من فقط نامحدود میتونم بگیرم
میخواستم بدونم نامحدود صبانت چطوره؟
مثلا 512 نامحدود برنزی، بعد از اون 10 گیگ ترافیک منصفانه ، سرعت میاد روی چند؟ روی 64 کیلوبایت در ثانیه؟؟
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید جواب بدید
من ماه پيش نامحدود 128 طلايى داشتم در روز اخر ماه همه حجم رو مصرف كردم و براي چند ساعت سرعت به شدت افت كرد حتي سايت هاى معمولي داخلي رو باز نمي كرد حتي پنل كاربري صبانت رونقل قول:
به نظر من اين سرويس با توجه به اينكه شبانه هم نداره اصلا به صرفه نيست
دوستان من الان مشترک سرویس مخابرات هستم
میخوام تخلیه کنم بیام صبانت نامحدود وردارم
به نظرتون نامحدود خوبه یا مثلا 10 مگ که شبانه رایگان داره!؟
از اینجا باید تعرفه انتخاب کنم؟ این اشتراکای طلایی که شما میگید من تو سایتش پیدا نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اول از همه این کار رو نکنید چون صبانت دقیقا همون جاییه که شما نمیخواهید شبانه نداره دیگه فقط تا دوبرابر حجمی که خریدی شبانه رایگان داری بعدش سرعتت هرچی هم باشه رو ۱۰-۱۵ کیلو قفل میشه و بعد باید بزنی روی شبانه نیم بها که سرعتت برگرده
در ضمن صبانت به هیچ وجه در مقابل سرویس هاش و قرارداد هاش مسئولیت قبول نمیکنه در خدی که من زنگ زدم پشتیبانی میگم که سرعت دانلود از سرور های خارجی خیلی کمه میگه به ما ربطی نداره که سرعت دانلودت از سرور های خارجی کمه زورمون هم نمیرسه که بگیم که ببخشید شما اینترنت میفروشید نه اینترانت که میگی به ما ربطی نداره خودت تا ته خط رو برو که چقدر میتونن بی مسئوایت باشن
مرسی:n16:نقل قول:
نامحدوداش چطورن؟تا حالا نگرفتی مثلا همین 512 نوشته بعد از مصرف 10 گیگ 1 به 8 میشه یعنی باید سرعت دانلود 64 باشه.همینطوره؟:n13:
کسی از دوستان در مورد نامحدوداش اطلاعات بیشتری داره لطف کنه بزاره ممنون
من چند پست بالا گفتم من ماه پيش ١٢٨ طلايى داشتم سرعتش خوب بود در دانلود كردن هم مشكلى نداشت اما بعز از اتمام ١٠ گيك سرعت به شدت افت ميكنه به حدى كه حتى پنل كاربرى صبانت رو هم باز نميكنه شبانه هم كه نداره حالا زياد براى من فرقى نداشت چون وقت دانلود شبانه ندارم و بيشتر استفاده از اينترنت وب گردى است اما براى كسى كه دانلود شبانه داره قضيه ممكنه متفاوت باشهنقل قول:
اون 10 گیگ که تموم شد سرعت دانلود میشه 16 کیلوبایتنقل قول:
فقط نامحدودهای پارس انلاین پس از مصرف حجم منصفانه سرعت دانلود اسمی میشه صبانت و شاتل اون حجم منصفانه که تموم شد باید نت را ببوسی بزاری کنار چون دیگه سرعتش از جی پی ار اس هم کمتر هست
درود
دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم
بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:
من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم
فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟ر
داداش شما داری با ماهی 20 تومن 512 نامحدود استفاده میکنی دیگه از این ارزون تر و بهتر میخوای آخه؟نقل قول:
من اگه توی استانمون همچین سرویسی بود سراغ هیچ سرویس دهنده دیگه هم نمیرفتم.
به شخصه فکر میکنم الکی خودتو توی دردسر ننداز و از اینترنتت لذت ببر که واقعا نسبت به قیمتش عالیه.همون فیلم آنلاین و فیس اندازه دانلود حجم میبرن پس فکر محدود خریدن رو بنداز دور.یه اینترنت بدون دردسر رو داری راحت استفاده میکنی
راستی چه استانی هستی چه شهری؟
خیلی جالبه که تو همه تاپیک ها همه میگن این سرویس خوبه و دنبال همچین سرویسی هستن
ولی از نظر من خیلی گنده
شما مطمئنا بخاطر دانلود دنبال همچین سرویسی هستین. ولی خب من نه
من تهرانم
شاید نسبت به حجمی سرعتت کمی پایین تر باشه اما داداش شما سرویس حجمی نداشتی نمیدونی چه دردسریه.حجم خوری مصرف اضافه و ....نقل قول:
وب بازکردن هم خودش زیاد میبره.فکر نکن چون دانلود نداری مصرفت کمه
استفاده از قندشکن هم باعث میشه حجم خوری دو برابر بشه
اگه سرعتت خوب نیست به خاطر استفاده از سیفون دستشویی هست:n02: