سلام بچه ها به یه مشکل خورذم.
یکی دو ساعت پیش SSID مودمم خوذ بخود عوض شد به HT_AP0 پسوردشم اپن شده یعنی همه میتونن وصل بشن
رفتم تو 192.168.1.1 که پسورد بزارم دیدم قسمت wifi از Networking غیب شده :n04:
چیکار کنم بنظرتون؟؟؟؟
Printable View
سلام بچه ها به یه مشکل خورذم.
یکی دو ساعت پیش SSID مودمم خوذ بخود عوض شد به HT_AP0 پسوردشم اپن شده یعنی همه میتونن وصل بشن
رفتم تو 192.168.1.1 که پسورد بزارم دیدم قسمت wifi از Networking غیب شده :n04:
چیکار کنم بنظرتون؟؟؟؟
توی سایت اصلی نیست! احتمالا تا چند روز دیگه از صفحه اعضا هم برش دارند.داریم میرسیم خرداد و طرح های تابستونی
چند صفحه زدم عقب مثل اینکه جدیدا سرعت شبا از 512 بیشتر نمیره:n27:با همین سرعت تا قبل از اتفاقات اخیر اکثر صفحات سریع باز میکرد,سر ویدیو دیدن هم خوب بود.شبا هم افت سرعت خیلی محسوس نبود.پس چرا پول بیشتر بدم!!؟؟:n13:
الان من کمتر از 3 هفته از سرویسم میگذره.گفت دمو هست.میشه فقط پول مودم پس بدن و بی خیال بشیم یا فقط 3 روز اول میشد؟:n29:
-----------------
این سایت بعدا پیدا کردم:n28: فکر کنم رادیو مودم ها همین 300 تومن قیمتش باشه.قیمت سرویس هاش هم بهتره
مخصوصا این سرویسش.تازه 3 -6و 12 ماهش تا 10 درصد تخفیف میخوره که میشه ماهی 51 تومن:
54,000
10GB
1Mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مودمم DX 350 هستنقل قول:
من 128 محدود 6 ماهه داشتم که حتی سرعت دانلود شبا هم بین 35 -40 بود الان دوباره 6 ماهه گرفتم اما سرعت دانلودم از 16 بالاتر نمیره:n28: اما تو باز کردن صفحه ها مشکلی ندارم و مثل قبله
به نظرتون ممکنه ربطی به این قضیه جدید داشته باشه؟ و امیدوار باشم که دوباره سرعت قبلی را داشته باشم؟ یا کلا سرعتش همین میمونه؟
مودم من هم dx350 هستش ولی مشکلی ندارم.نقل قول:
شما حتما مودم رو ریست کن و اگه هنوز مشکل داشت به پشتیبانی زنگ بزن.اینجوری امنیت نداری اصلا
عزیز شما کجا هستین ؟ تهرانید ؟نقل قول:
به نظر شما هزینه کدام اینترنت به صرفه تر هست؟!
اگه منظورتون بین adsl و وایمکس هست ، قطعا adslنقل قول:
ولی اگه منظورتون بین پلن های وایمکس هست ، همونطور که دوستان گفتن ۱ مگ نوروزی به صرفه تر هست
يه وقت خودت يا شخص ديگه اي آپديت نكردن مودمت رو؟نقل قول:
دوستان من شنیدم اگه زنگ بزنیم مبین نت خودش میاد مودمو جمع میکنه میبره
میخواستم بپرسم درسته ؟
چقدر از هزینه مودم رو برمیگردونن؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
سلام من طرح 128 12 گیگ دوساله داشتم که سرعتم همیشه بجز شبا رو 140 بود و هست. اما تو 3 ماه تمومش کردم! حالا میخام 1 مگش کنم 1 ماهه. میشه واسه ماها که پول نداریم نیم گیگ شارژش کرد با سرعت 1مگ؟ من تاحالا خودم مودمم رو شارژ نکردم حتی نمیدونم چجوری باید اینکارو بکنم. تو صفحه مشترکینمم فقط سرعت 128 داره برام با قیمت گیگی 5 تومن. یکی بمن کمک میکنه؟ چند روزه دیگه میخام شارژ کنم
بچه ها اینترنت مشکل داره یا من مشکل دارم:n13: اعصابم خورد شد این شکلی :n30: شدم
برو تو سایت مبین نت صفحه اصلی ، اون بالا سمت چپ زده پرداخت اینترنتی اونجا ۲۵۰۰ تومن شارژ کن یا حتی کمتر فقط شماره اشتراک و پرداخت خودت رو اونجا درست وارد کن به حسابت منظور میشه به همین راحتینقل قول:
فقط طرح جاری رو میتونی شارژ کنی.ضمنا سرعتت از 1 مگی ها بهتره.طرح 1 مگ 1 ماهه نهایتا به 128 میرسه.نقل قول:
اینترنت مشکل داره.حالا کدومش به شما رسیده؟نقل قول:
میخام یک مگ و امتحان کنم شاید سرعت 200 رو بهم داد. چجوری باید 1 مگ انتخاب کنم؟ تو لیستم فقط 128 هست
برای دسترسی به سرعت های بالاتر از ۱۲۸ شما باید یا کارت دانشجویی ارائه بدی یا مجوز شرکت و از اینجور چیزانقل قول:
به مشترک خانگی 128 بیشتر تعلق نمیگیره
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
من این مودم رو از یه شهر دیگه دست دو خریدم طرف بهم گفت متونم بعد 1مگش کنم. حالا چیکار کنم؟ راستی الان چک کردم واسه شارژ کردن نمیزاشت کمتر از یک گیگ رو بگیرم.
دوستان اگه میدونید بگید تا زودتر واسه حل مشکل اقدام کنم. باید یه راحی باشه آخه
شما بلخره میخوای چیکار کنی؟ طرح جدید بگیری یا حجم اضافه بخری؟نقل قول:
احتمالا نفر اول مدارک (کارت دانشجویی و ... ) رو نداده واسه همین به شما فقط 128 میدن:n13:نقل قول:
از بیخ مشکل پیدا کرده! اول که کلا قطع بود حالا هم هر صفحه ای را با هزار التماس و refresh باز می کنهنقل قول:
میخام یک مگ یه ماهه بگیرمنقل قول:
از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنترل حساب شدید و طرح مد نظر شما وجود نداشت؟
آره اما فقط 3 تا طرح 128 دارهنقل قول:
ممنون
ویرایش شد......................
یه طرح 1 مگ 4 گیگ برام آورده 32 هزار تومن.
این لینک سرور شخصی خودم هست تست کنید ببینید سرعتتون چقدره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی امشب اعصابی از من خرد کرده که دلم میخواد سرمو بزنم به دیوار:n27:
چرا ؟؟؟ سرعت که خوبهنقل قول:
الان مشکل سراسری بیشتر مربوط به اتصالات وی پی ان و .... هست.همچنین با اکثر سرورهای خارجی سرعت تک لینک محدود شده.اما مشکل شما فراتر از اینهاست.احتمال زیاد مشکل منطقه ای دارید.یا شایدم bsنقل قول:
مودم رو ریستارت کن تا دوباره کانکت بشی
اگه همچنان مشکل داشتی در صورت امکان به یک bs دیگه کانکت کن.
سلام چجوریه هزینه خرید ترافیک برای من هر گیگی 5 هزار تومنه ولی برا رفیقم هر گیگی 12 هزار؟؟؟؟؟
آخه هر گیگ 12 هزار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر بی وجدانن اینها
12 هزار برای هر گیگ خیلی هست.
به طرحی که داری بستگی داره اگه 2 مگ باشه میشه گیگی 12 هزارنقل قول:
با اینکه دیشب سرعت دانلود همه لینک هام بین 40-60 بود ولی در کمال تعجب سرعت یکیش تا 200 بود
اول فکر کردم سرورش تو ایرانه (اخه پرشین گیگ بود) اما وقتی دونبال کردم دیدم تو امریکاست. معلوم نیست این مبین نت کیه، چیه چجوریه؟؟؟
با سلام.دوستان من وایمکس ایرانسل دارم.می خوام بدونم مبین نت چطوریه؟درکل هزینه با کارایی به صرفه هست یانه؟
خودم از ایرانسل راضیم.قطعی خیلی کم داره(اگه هم باشه سراسریه).سرعت واقعی وهمیشه ثابته.شبها هم که رایگانه هیچ افت سرعتی نداره. باتشکر
چرا نمیزارن هرکی هر چقدر دوست داره شارژ کنه آخه؟ شاید یه نفر 1گیگ در ماه براش کافی باشه اما مجبوره یه طرحی انتخاب کنه که حداقل 4 گیگ حجم داره. شاید یکی نداشته باشه بخاد 1 گیگ شارژ کنه.
خدا رو شکر من طرح 2 ساله دارم و میتونم تا دوسال دیگه اشتراک اضافه بگیرم ماهی 1 گیگ. بعد این دو سال مجبورم مودم رو بفروشم با این وضعیت و قیمت
بالاخره شترشون در خونه ما هم خوابید
از امروز دیگه نمی تونم صفحات Https رو باز کنم جمیل و گوگل هم رفتن تو کما،
حتی دیگه فری.گیت هم وصل نمیشه....
اگه دیگه نتونستم بیام اینحا همین الان از همه خداحافظی می کنم :n27:
چه عجیب!نقل قول:
برای من به سرعت هر چه تمام تر جی میل رو باز میکنه. جستجوشم دیگه سرعتش خوب شده. ولی جیتاک هنوز مسدوده. امیدوارم مشکلی پیش نیاد. خیلی نگرانم که خرداد اینترنتم قطع بشه. امیدوارم مثل 88 نشه.
من با ------ فایر میرم هیچ مشکلی ندارم با حداکثر سرعت باز میشن صفحاتنقل قول:
ای بابا!!!
انگار سرورها مختلف مبین نت با هم هماهنگ نیستند چطور میشه خدمات یه شرکت یجا قطع باشه و یجا نه، این که دیگه مساله سرعت نیست !!
سوکس با مبین نت کار می کنه؟
v.p.n واسه من که همه پورت هاش بسته اس.
درست شد :n06:
بعداز چند ماه مودم رو ریست کردم همه چی برگشت به وضع سابق. سرعت باز کردن Https هم عالیه
از همه ممنون