سلام دوستان
این سایتی که طرفدار های الاتحاد دارند رو ترجمه شده به انگلیسیش رو میتونید در زیر ببنید. البته شاید زیاد کامل نباشه!
نقل قول:
کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&u=http%3a%2f%2fittihadfans.com%2ffans%2f&sl=ar&tl=en
سلام دوستان
این سایتی که طرفدار های الاتحاد دارند رو ترجمه شده به انگلیسیش رو میتونید در زیر ببنید. البته شاید زیاد کامل نباشه!
نقل قول:
کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&u=http%3a%2f%2fittihadfans.com%2ffans%2f&sl=ar&tl=en
سایت اینترنتی کنفدراسیون فوتبال آسیا، گروه C رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا را گروه مرگ این بازها خواند.
این سایت در مطلبی پس از مراسم قرعه کشی لیگ قهرمانان آسیا نوشت: هر تورنمنتی که شامل بازی های گروهی باشد یک گروه مرگ به همراه دارد و به نظر می رسد در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا در سال 2009 هم گروه C رقابتها کاملاً برازنده این عنوان است.
الاتحاد قهرمان دو دوره رقابتها، الجزیره امارات، استقلال ایران و ام صلال قطر در گروهی قرار گرفته اند که انتظار می رود رقابت در آن نزدیک بوده و بازی های پرهیجان بسیاری رقم بخورد.
"یوسف السرکال" نایب رئیس AFC در مورد قرعه گروه C رقابت ها گفت: «گروه C قرعه جالبی را به ارمغان آورده است.»
الاتحاد که به دنبال نایب قهرمانی خود در لیگ فوتبال عربستان سعودی به این دوره از رقابتها راه یافته است، امسال قصد دارد ناکامی سال گذشته خود در مرحله گروهی را که به دوم شدن آنها پس از بنیادکار ازبکستان انجامید، جبران کند.
به هر حال، با وجود کار دشوار پیش رو، ببرها (الاتحاد) از فرصت جدید رقابتها که از این پس دو تیم از هر گروه را در مرحله بعدی رقابت ها می بیند، به صعود خود امیدوار می شوند.
در همین حال، الجزیره پاسخ هزینه های سنگین تابستان سال گذشته خود را با قهرمانی در لیگ جدید فوتبال امارات گرفت. عنکبوت های سیاه (الجزیره) در ماه جولای 20 میلیون دلار بابت جذب رافائل سوبیس و فرناندو بیانو دو هافبک برزیلی خود هزینه کردند؛ و به نظر می رسد با 10 گل به ثمر رسانده از سوی بیانو و صدرنشینی اش در جدول گلزنان لیگ امارات، مبلغ مذکور ارزش خرج کردن را داشته است.
استقلال دیگر تیم گروه C هم اکنون در لیگ کشور خود صدرنشین است. آنها تا اینجا از 21 بازی خود در لیگ برتر 40 امتیاز بدست آوردهاند.
با این تفاصیل و با توجه به اینکه ام صلال اکنون در لیگ قطر ششم است، آنها کار دشواری برای شکست دادن سه تیم از بهترین های غرب آسیا را پیش رو دارند؛ اما "ماگنو آلوس" با به ثمر رساندن 4 گل در دو دیدار اخیر تیمش روند رو به رشدی را در زمینه گلزنی طی می کند و در حالی که بسیاری حذف آنها را در گروه C پیش بینی می کنند، ام صلال قصد دارد از شانس خود برای شگفتی در این گروه استفاده کند.
کد:www.esteghlaltehranfc.com
به امید قهرمانیه استقلال در اسیا....
نگفتید این Bunyodkor بالاخره همون خروفچیه یا نه؟
همونیه که تو گروه سپاهان افتاده !نقل قول:
تواین لینک نوشته که بنیادکارسال 2005 بنیان گذارده شده ولی توتوضیحاتش نوشته که ازکوروفچی به بنیادکارتغییراسم دادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا این تیم کوروفچی یاهمون بنیادکار لویزاو راداره که عضو تیم امید برزیل بوده و22 سالشه و ویلانوا شیلیایی وریوالدوو یک بازیکن ترکمنستانی هم داره .
----------------------------------------------------
درموردالجزیره هم اینوبگم مربیشون (آبل براگا) مربی خیلی خوبیه دوسال پیش 6امین مربی برتر جهان بود و تیمشو توبرزیل قهرمان کرده بودو الجزیره ایها با پول هنگفتی به خدمت گرفتنداونو
اینجا تاپیکه استقلالهنقل قول:
هی من میگفتم شما باورتون نمیشدنقل قول:
دستت درد نکنه اونی جان
ما هم ژنرال رو داریم که بهترین مربی دنیاست و بدون پول هنگفتی به خدمتش گرفتیمنقل قول:
با اشاره به برگزاري سمينارهاي آموزشيAFC
بن همام: براي رشد فوتبال آسيا بهتر از قبل عمل مي كنيم
خبرگزاري فارس: رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا تاكيد كرد: براي رشد فوتبال در قاره آسيا بايد بهتر از دورههاي گذشته عمل كنيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت AFC، سمينار هاي برتر كنفدراسيون فوتبال آسيا كه نزديك به يك ماه به طول خواهد كشيد از امروز آغاز شد.
اين سمينار كه بزرگترين همايش در آسياست صدها مدرس، برگزاركننده و حاضر را در برخواهد گرفت.
دوره هاي سمينار با كلاس روش تدريس سطح 3 آغاز مي شود و در بخش هاي بعدي همه سطوح فوتبال به توسعه، آموزش مربيان، داوران، رسانه ها، مديران و ديگران مي پردازد.
محمدبن همام در پيغام اول كتابچه اين دوره ها تاكيد كرده است كه آموزش نقش عمده اي در بالا بردن كيفيت كار و توانايي افراد مسئول در فوتبال آسيا دارد.
وي در اين زمينه اظهار داشت: براي رشد فوتبال سمينار امسال، بزرگتر از همايش هاي سال قبل برگزار خواهد شد.
وي ادامه داد: دوره هاي بيشتري داريم. نفرات بيشتري در دوره هاي امسال شركت مي كند و مدرسان نخبه با تعداد بيشتري در كلاس ها حاضر هستند.
در كلاس آموزش، تدريس به مدرسان آموخته مي شود كه چگونه با افراد حاضر در كلاس ارتباط برقرار كنند و تمركز كمتري روي مطالب فني فوتبال است.
الكس سوسي، دبير كل موقت كنفدراسيون فوتبال آسيا در مراسم افتتاحيه گفت: در اين دوره به دانايي شما افزوده مي شود. محمد بن همام رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا تاكيد فراواني روي آموزش و بالابردن دانايي افراد مسئول در فوتبال دارد.
انتهاي پيام/
اگر این لیگ لعنتی رو تعطیل نکنن و استقلال رو دور بازی ها باشه همه این تیم ها رو نابود میکنه. یادتونه اون چند هفته ای که لیگ به طور منظم ادامه داشت ؟ آخرا دیگه استقلال رسما داشت همه رو له میکرد که لیگ به تعطیلی خورد. موتور تیم راه بیفته اینا عددی نیستن..
تایید میشهنقل قول:
در حال حاضر استقلال قدرتمند ترین تیم ایرانه.
ویرایش شد:
در حال حاضر استقلال قدرتمند ترین تیم اسیاست.
در این صورت هیچ تیمی جلوی استقلال دوم نمیاره.
استقلال 2 برق 0
استقلال 4 برق شیراز 1
استقلال 2 برق شیراز 2
بازی کی هست؟
جمعه ی بعدی.....
استقلال 2 برق1
استقلال 3 - 0 برق
این ولخرجی ها عربها برام خیلی جالب هست!
اینکه 20 میلیون خرج خرید فقط چندتا بازیکن بشه اون هم در اسیا که باشگاهها در امدزایی بالایی ندارند به نظر خریت میاد!
تو جام اسیا یک تیم فوق فوقش دیگه اخرش 15 میلیون دلار بتونه کاسب بشه تو لیگ امارات هم در همین حدود فکر میکنم باشه
نمی دونم این عربها تو پول خرج کردن چه فلسفه ی دارند!
به نظر من فقط افتخار می خواند داشته باشند؟نقل قول:
این ولخرجی ها عربها برام خیلی جالب هست!
اینکه 20 میلیون خرج خرید فقط چندتا بازیکن بشه اون هم در اسیا که باشگاهها در امدزایی بالایی ندارند به نظر خریت میاد!
تو جام اسیا یک تیم فوق فوقش دیگه اخرش 15 میلیون دلار بتونه کاسب بشه تو لیگ امارات هم در همین حدود فکر میکنم باشه
نمی دونم این عربها تو پول خرج کردن چه فلسفه ی دارند!
اس اس 2-0 برق
استقلال 1 برق 0
استقلال 3 - 1 برق شیراز
یا حق
اخرین پیشبینی ها ثبت شد.
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3359352#post3359352
استقلال 2 برق 1
استقلال 2 _ برق 1
2 ss - برق شیراز 0
2 ss - برق شیراز 0
چرا 15 میلیون؟؟نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم به تیمی که قهرمان نیشه 1.5 میلیون میدن
علیرضا توامارات این پولش درمیادبه راحتی هم درمیاد یادمه به بهترین بازکن هرمسابقه جایزه خوبی میدند پس به قهرمانشون جایزه خیلی درست وحسابی تری میدند. تبلیغات تواونجا 2 میلیاردو این عددها نمیشه که . مثلا همین کمپانی مسافرتی الامارت که رفت برای آرسنال ورزشگاه ساخت اونجاهم تبلیغات میکنه . میبینی که به همین آسونی پولش درمیاد.
اگه بازیه تیم ملی امروزه چرا بازیارو ننداختن دوشنبه یا سه شنبه؟تیم ملی اونقت که از اسپانیا اومد فردا بازیهای لیگ تنجام شد حالا که ایرانه 1 هفته بعد؟
پولش در میاد اما فکر نمی کنم سودی چندانی با این جور خریدها کاسب شد.نقل قول:
مطمئن نیستم اما فکر میکنم در امارات به تیم قهرمان در حدود 6 میلیون دلار پول می دند(خیلی وقت پیش که اینقدر می دادند) تو امارات هم که تماشاگر معنایی نداره! که تیم از راه فروش لباس و اینجور چیزها در امد کسب کنه
می مونه یک حق پخش و اسپانسر و پاداش قهرمانی
درست یادم نیست به تیم قهرمان چقدر می دند اما فکر کنم کمی بیشتر باشه.نقل قول:
چرا 15 میلیون؟؟
تا اونجایی که من میدونم به تیمی که قهرمان نیشه 1.5 میلیون میدن
این 15 میلیون را من برای کشورهای که زمینه کسب درامد توشون جور هست زدم اگر درست برنامه ریزی کنی می تونی همچین پولی را کاسب بشی از جذب اسپانسر بگیر تا فروش لباس تیم توسط هواداران و راههای دیگه من فکر میکنم ژاپنی ها تو اسیا این پول را راحت بدست بیارند.
اون تیمه که تو فینال سپاهان را شکست داد در سال 50 میلیون دلار درامد داره(فقط از لیگشون)
البته تو ایران من فکر میکنم در اسیا اگه قهرمان بشی حداکثر در حدود 4 میلیون دلار پول دربیاری البته در اسیا قهرمان بشی پولهای دیگری هم از طریق رفتن به جام باشگاه جهان به سراغت میاد.
چی میشه گفتنقل قول:
اگه بازیه تیم ملی امروزه چرا بازیارو ننداختن دوشنبه یا سه شنبه؟تیم ملی اونقت که از اسپانیا اومد فردا بازیهای لیگ تنجام شد حالا که ایرانه 1 هفته بعد؟
عزیز محمدی گند زده با این برنامه ریزش
احضار ليدرهاي استقلال و دعوت از بازيكنان مسخبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي از احضار ليدرهاي استقلال به كميته انضباطي خبر داد.مجتبي شريفي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره توهين هواداران استقلال به رئيس كميته داوران، مهدي رحمتي و امير حسين صادقي؛ دو بازيكن تيم مس اظهار داشت: گزارشاتي از بازي تيم هاي استقلال و مس كرمان به كميته انضباطي رسيده است كه بر اين اساس احتمالا بعضي ليدرهاي استقلال را كه نامشان در اين گزارش آمده را احضار مي كنيم. وي افزود: بازيكنان مورد اهانت قرار گرفته را براي شنيدن توضيحاتشان فرا مي خوانيم. شنيده هايي داريم كه بايد مورد بررسي قرار گيرد. رئيس كميته انضباطي درباره اينكه بعضي ها بر اين عقيده هستند كه براي بهتر شدن فضاي ورزشگاه ها بايد هواداران را محروم كرد تصريح كرد: ما هواداران را محروم نخواهيم كرد. بايد عوامل تنش زا را شناسايي و آنها را حذف كرد. در صورت تخلف بيشتر به جاي اينكه هواداران را از فوتبال دور كنيم، محل برگزاري بازي را تغيير مي دهيم. شريفي در پاسخ به اين سئوال كه عليرضا نيكبخت واحدي پاداش هاي تيم ملي را به فدراسيون بازگردانده يا خير؛ عنوان كرد: اين بازيكن شخصا بايد اين جريمه را پرداخت كند. اما براي دريافت اين پول زمان خاصي تعيين نكردم. فقط به او فرصت داديم اين كار را انجام دهد. وي همچنين از احضار منصور ابراهيم زاده به كميته انضباطي خبر داد و گفت: اين مربي براي ارائه توضيحات درباره اتفاقات ديدار پرسپوليس و ذوب آهن بايد روز دوشنبه در كميته انضباطي حضور يابد. شريفي درباره تعليق تيم نساجي و برگزار نشدن بازي هاي اين تيم گفت: تا زماني كه شاكيان اين تيم رضايت ندهند اين تعليق پا برجاست. مديريت اين تيم بايد پول اين شاكي ها را كه شايد به 30 ميليون تومان هم نرسد بپردازد يا رضايت شاكيان را جلب كند. انتهاي پيام/ا
استقلال 4 - 0 برق