میخواستم بدونم اگه بن بشم چه مشکلاتی برام پیش میاد؟
یعنی دیگه حتی نمیتونم بازی رو اجرا کنم یا فقط دیگه نمیتونم live بازی کنم
میخواستم بدونم اگه بن بشم چه مشکلاتی برام پیش میاد؟
یعنی دیگه حتی نمیتونم بازی رو اجرا کنم یا فقط دیگه نمیتونم live بازی کنم
تمها یه چنتاش رایگانه که اونا هم مفت نمیارزه خوباش تموم پوینت میخواد تا بتونین دان کنید.نقل قول:
بن مربوط میشه به حالت انلاین و کاری به افلاین نداره یعنی اگه کسی بن بشه دیگه نمیتونه LIVE را تجربه کنه!نقل قول:
البته اگه هارد داشته باشید هارد هم بن میشه ولی میشه درستش کرد و مثل قبل ازش استفاده کرد.
اولین فلش تحت لیسانس Xbox360 از شرکت Sandisk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
کد:http://www.engadget.com/2010/05/05/sandisk-ships-first-licensed-xbox-360-usb-flash-drive/
چجوری میشه هارد رو دررست کرد؟ :20:نقل قول:
با نصب اخرین اپدیت داشبوردنقل قول:
قیمت تو بقیه کشور های اروپایی همینجوره؟ من قیمتی که از ایرلند دارم، آرکید حدود 200 یورو به بالا درمیاد!نقل قول:
خوب راستش اینجا 360 زیاد گرون نیست ، با 111 یورو میشه یه آرکید خرید ، هاردش هم اگر از همین کولین بخرم 50 تا از فروشگاه های زنجیره ای بگیرم 70 تا !
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
دسته هام رو میخوام بفروشم، دو تا سفید هست، چند بفروشم خوبه؟
بازی mirors edge خوبه بگیرم؟
کیفیتش چطوره؟
جذاب هست؟
ایا 2 ادامه ی 1 هست یا نه ؟
assassins creed brotherhood جدیده ؟ هنوز نیومده؟
مرسی:46:
به نظر من که بازیه با حالی چون سبکش جدیده!!! 2ش مگه اومده !!!:46:نقل قول:
assisns creed brotherhood هم هنوز نیومده !!:13:
دوستان می گم این Final Fantasy برای رجیون ntsc j می اد ؟ اخه چند جا خوندم فقط برای pal هست و ntsc u ...
امکان فری رجیون شدنش هست ؟
نقل قول:
دوستان می گم این Final Fantasy برای رجیون ntsc j می اد ؟ اخه چند جا خوندم فقط برای pal هست و ntsc u ...
امکان فری رجیون شدنش هست ؟
فری ریجن که نمیاد دیگه. ولی حالا شاد j بیاد و اگه بیاد این امکان هست که زبانش ژاپنی باشه(مثل burnout اولیه که وقتی پالش اومد انگلیسی نبود)
بچه ها این پورت که تو عکس مشخص کردم چیه و به چه دردی میخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:بنده PHILIPS رو هم تائید میکنم ، اگر اورجینالش توی ایران پیدا بشه .نقل قول:
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
USB یه دیگه !!!!نقل قول:
USB یه دیگه !!!!
وای چه گافی دادم:11:. شک کردم که ممکنه USB باشه اما تست نکردم
دوستان باتری که بصورت پیشفرض برای دسته ها هست شارژی نیست ؟ شما برای شارژ از چی استفاده می کنید؟
نه نیست ، دو تا دوراسل توشه .نقل قول:
من اولایل از Play and Charge استفاده میکرم که خیلی چیز مخسره و بیخودیه زودی هم خراب شد .
الان از باطری های شراژی سونی استفاده میکنم همین نقره ای نارنجی ها .
ا .نقل قول:
الان از باطری های شراژی سونی استفاده میکنم همین نقره ای نارنجی ه
چقدر شارژ نگه میداره ؟
اگه دسته با سیم بگیریم بهتر نیست ؟ سیمش چقدر ه ؟
خیلی زیاد ، خودم تا الان شاید 50 ساعت باشون کار کردم تازه یه خط از شارژشون کم شدهنقل قول:
حتی میتونی از باطری معمولی استفاده کنی
خودم فکر نمیکردم اینقدر بشه با دسته بیسیم بازی کرد
اصلا بهتر نیست چون حالش به دسته بیسیمشه
اگه اینطوری باشه که خوبه ! ارزش داره !نقل قول:
خیلی زیاد ، خودم تا الان شاید 50 ساعت باشون کار کردم تازه یه خط از شارژشون کم شده
حتی میتونی از باطری معمولی استفاده کنی
خودم فکر نمیکردم اینقدر بشه با دسته بیسیم بازی کرد
اصلا بهتر نیست چون حالش به دسته بیسیمش
قیمت باتری و شارژر چنده تموم شد برات ؟
با سلام من چند تا سوال داشتم
چجوری میتونم یه کاری کنم که فرمت avi رو بخونه ؟ چجوری به اینترنت وصلش کنم کابل شبکشو به کیس بزنم بعد وارد اینترنت بشم خودش میشناسه ؟
خواهشا بصورت قدم به قدم یکی توضیح بده ممنون
خوب من زیاد بازی نمیکنم ، چون صبر میکنم یه بازی که دوست دارم میاد ، بعد مثل خوره ها 4-5 بار تمومش میکنم بعد ولش میکنم تا بازی بعدی :31:نقل قول:
ولی زیاد نگه میداره . شاید 50 ساعت ، شاید هم بیشتر . این باطری های خود مایکروسافت همش 10 ساعت نگه میداره .
قیمتش هم 20 یورو باطری ها و 30 یورو شارژرش که 10 دقیقه ای 4 تا باطری رو شارژ میکنه .
توی ایران یادمه ارزون تر از این حرفها بود ، چون مالیات و کوفت و زهر مار بهش نمیخوره :31:
اول با یک دستگاه شناسایی و یا بن نشده و با فریمور آپگرید شده به Ixtreme LT 1.1 به لایو وصل شیدنقل قول:
آموزش اتصال به لایو
یک دیسک avi بزارین توی دستگاه و play کنید تا بگه که نمیتونه بخونه و باید به لایو وصل شید تا کدک ها رو بگیره و هموجا کدک رو میگره و و بعدش هم پخش میکنه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
سلام دوستان من به زور 260 هزرار تومان جور کردم و میخوام 360 ارکید بگیرم
اشکالی داره اگه بخوام بازیها رو از روی دیسک اجراکنم آخه فعلا پول هارد رو ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من ps2 رو از روی دیسک اجرا میکردم 2 سال بازی کردم و فیلم هم نگاه کردم هنوز هیچیش نشده ///
و اینکه شارز دسته چقدر کار میکنه . که بعص بشه دوباره شارژ کرد /و اینکه یه شارزر خوب معرفی کنید که بتونه کارمو راه بندازه و قیمت بالایی نداشته باشه ؟؟؟؟؟
ممنون از همه دوستان
ایرادی که نداره اما خوب اگه از رو هرد بخونه خم حرارت کمتری ایجاد میکنه هم لنز دیرتر اسیب میبینه چون بازیهایی که ما میخریم اوریج نیست و معلوم نیست رو چه اشغالی رایت میکنن!! البته اگه فلش داشته باشی میتونی رو فلش نصب کنی باربرو :8:نقل قول:
سلام
چجوری میشه بازی ها رو روی flash ریخت و اجرا کرد؟؟
فیلم و آهنگ رو میشه اجرا کرد ولی بازی رو نه!!
خوذ فروشنده گفت 20 بده تا ردیفش کنم!
حالا خودم نمیتوتنم کاری کنم؟؟؟!!
مرسی
بچه ها من تا حالا یه بار تو خرید LCD ضرر کردم جون بچه هاتون بگید LG سری اسکارلت واسه XBOX خوبه ؟نرم 800 تومن پول بدم به فنا برم !!! ازز این بیشترم پول ندارم !!! بعد میشه کامپیوترمم بهش وصل کنم ؟مثلا من الان 2261 دارم pC با DVI وصله xbox با HDMI بعد یه دکمه کنارش داره سوییچ میکنم بین این 2 تا !!بعد با اونم میشه ؟
ابتدا باید فلش را با کنسول فرمت کنید برای این منظور به مسیر زیر بروید :نقل قول:
System Settings >Memory>USB Storage Device>Configure Now
بعدش زمانی که خواستید بازی را نصب کنید کنسول از شما میپرسه روی هارد میخواین نصب کنید یا روی فلش که شما باید فلش را انتخاب کنید.
خواهشا دوستان موارد مربوط به مشاوره برای خرید LCD را در بخش سخت افزار مطرح کنن!نقل قول:
xbox360 من آرکده!نقل قول:
بعدش تو قسمت مموری فقط MU داره که همون حافظه داخلیشه! و 256 مگه! و USB نداره اونجا!
الان فقط میتونم آهنگ گوش بدم و فیلم ببینم!
نکنه باید همون آپدیتی که فروشنده گفته نصب کنم روش؟؟! گفته 20 تومن میگیره!!! :(((
اقای دکتر بخش سخت افزار یه قسمت کلیه و دوستان 360 باز کمتر سر میزنن شما اسم تاپیکو بخون سوالات و مباحث پیرامون 360 منم سوالم پیرامون 360 بود پس لطفا اسپم ندید !!!نقل قول:
من توی یه سایتی به صورت کاملا اتفاقی یه چیزی دیدم مبنی بر اینکه LT1.5 اومده و با وجود اون دیگه احتمال اینکه بن بشین تو حالت لایو وجود نداره! کسی همچین خبری شنیده!؟
تو سایت ixtreme.net که LT 1.7 هم هست!
این هم از توضیحات فریم ور جدید!!
C4E's iXtreme Lite Touch (LT) in association with Team Jungle & Team Xecuter
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
After a long development and testing process we give you the first official release of the iXtreme LT
- Supports all Liteon Drives (74850, 83850V1, 83850V2, 93450)
- Totally re-written code optimised for minimal patching
- Whole banks of firware now untouched
- New Drive response timing engine accurately mimics original drive timings
- Full disc stealth used by default
- Waveless booting , disc images are assumed to be correct!
- Split-Vid used as default
اولا اینکه دوست من احترام هرکس دست خودش هست و سعی کنید احترام خودتون رو نگه دارید ! ما که با هم دعوا نداریم که شما این جوری با من صحبت میکنید!نقل قول:
ثانیا که بخش مشاوره برای خرید LCD همونطور که از اسمش معلومه راهنمایی برای خرید یک جنس مطابق با معیار های شخص خریدار هست.
بعدش هم اون قسمت از حرف شما که رنگی کردم مثل این میمونه که من بخوام یک LCD فقط برای فیلم دیدن بخرم و برم توی بخش فیلم مطرح کنم فلان LCD برای خرید چطوره!!! بعد اونوقت شما خودتون بگید این درسته!!؟
ثالثا ما تاپیک های مشاوره برای خرید LCD در بخش کنسول ها داشتیم که یا توسط پیمان (همکار انجمن کنسول) بسته شدن و یا توسط ارمان (مدیر انجمن سخت افزار) به بخش سخت افزار منتقل شدن!
رابعا مشاوره خرید LCD برای X360 که چیز تخصصی نیست که حتما اینجا مطرح بشه و باید توی جایی مطرح بشه که کاربران اون قسمت کاملا با LCD های مختلف و کیفیت اونا اشنایی داشته باشند.
در هر صورت دوست من امیدوارم از حرفای من نارحت نشده باشین و تونسته باشم کمکتون کنم.
دوست عزیز شما اخرین ورژن داشبورد را نصب کردید ؟نقل قول:
اگه نه که فایل زیر رو دان کنید و به روش دستی داشبورد را اپ کنید تا بتونین روی فلش بازی نصب کنید و 20 تومن رو هم بزارین تنگ جیبتون:31: :
کد:http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
شما اول این اپدیت رو دانلود میکنی بعد از حالت زیپ خارج میکنی میزنی رو cd میزاری تو ایکس باکس خاموش روشن میکنی بعد گزینه yes update now رو میزنینقل قول:
بعد فلشو وصل میکنی یه کنسول به قسمت memory میری تا گزینه usb storage device بیاد بعدشم onfigure now رو بزن صبر کن تا فرمت شهکد:http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate9199.zip
بعدشم اون 20 تومنو میدی به من و خلاص!:27:
دمتون گرم!
حالا که فعلا نت پر سرعت ندارم
فردا میرم دانشگاه دانلود میکنم!
مرسی!
بعد یه چیزی ! این که 80 مگه 1 یعنی 80 مگ از اون 220 مگی که خالی مونده رو میگیره؟؟
حجمش که هنگام اپدیت بیشتر 80 مگ میشه ولی خوب رو اپدیت قبلی نصب میشه و بیشتر حجم نمیگیره.نقل قول:
واسه رفیقم می خوایم Elite بگیریم:10:
1.فن ELITE از arcade قوی تره دیگه؟
2.بعد میشه روش فیلم و اهنگ هم ریخت؟
3.فایل آپدیتش با ARCADE یکیه؟ یعنی با این فایل 80 مگیه میشه آپدیتش کرد؟
3.واسه خرید ELITE به چه نکاتی باید توجه کرد؟
4.شما مغازه مطمئن و خوش قیمت سراغ دارید؟
:11:
دوستان میشه درباره ی این توضیه بدید یا الکیه؟ LT 1.7
1: شرمنده من اینو درست متوجه نشدم . اگه منظور شما اینه که فن Elite قویتره Arcade هست باید بگم نه اینجور نیست و جفتشون یه قدرت فناشون یکیه.نقل قول:
2: فیلم که نه ولی اهنگ رو از طزیق Audio Disc میتونین رو هارد Rip کنید.
3: والا اول باید ببینید که حتما جاسپر باشه بعدش هم اینکه هاردش یه لیبل داه که روی یکی از پیچاش هست اون لیبل نباید اسیب دیده باشه ولی اینو بگم که اگه از جای مطمعن خرید میکنید جای نگرانی نیست.
4:ما به همه فروشگاه فتحی را معرفی میکنیم. اینم سایتش :
کد:http://forum.persiantools.com/t130505.html
خیر این حقیقت نداره چون توی سایت Team-Xecuter هم اخرین ورژن LT 1.1 هست و احتمالا کاربران با ورژن Jungle Flasher که 1.7هست اشتب میگیرن.نقل قول:
ببخشید دوستان
1-اگه من 360 arcade بگیرم نمیشه بعدا براش هارد اکسترنال بگیرم؟
2-بعد اینکه الان روی فلش مموری تا حداکثر چند گیگ میشه بازی ریخت؟..(یعنی فلش تا چند گیگ ساپورت میکنه؟)
3- سرعت لود بازیها روی فلش با هارد تفاوتش چقدره؟
سلامنقل قول:
ببخشید دوستان
1-اگه من 360 arcade بگیرم نمیشه بعدا براش هارد اکسترنال بگیرم؟
2-بعد اینکه الان روی فلش مموری تا حداکثر چند گیگ میشه بازی ریخت؟..(یعنی فلش تا چند گیگ ساپورت میکنه؟)
3- سرعت لود بازیها روی فلش با هارد تفاوتش چقدره؟
1.بله میشه.
۲. ۲تا فلش ۱۶ گیگ
۳.سرعت ریختن بازی تو فلش کمتر هست