سلام دوستان
من الان یه مشکلی برام به وجود امده
ببینید لب تاپم اورجینال ویستا داره.یه ارور بلوتوث هی میرفت رو اعصابم منم گفتم بیشنم این سی دی نصب درایورها رو یه بار دیگه به کل نصب کنم.همین کار رو هم کردم تا اینکه الان میخواستم باهاش بیام نت.اما کانکت نمیشه
مشکلم رو جز به جز میکنم تا دوستان بهتر بتونن کمکم کننبا تصویرهاش:
1-مرحله ی کانکت شدن روی مرحله اول گیر میکنه..مرحله اول کانککت .منظور اینکه حتی شماره گیری هم نمیکنه چه برسه به چک کردن یوزر پسورد(خوب پس مشکل از مودم میتونه باشه و نصبش؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2حالا مشکل بدتر اینه که با زدن کانکت سی پی یو فعلا عادی هست اما هنگامی که کنسل میکنم.سی پی یو میره بالا.حتی دیدم لحظاتی جفت هسته هاش 100% شده!!این در حالی هست که هیچ و هیچ برنامه ایی باز نیست(تصحیح میکنم که توی این حالتی که سی پی یو بالا رفته هسته ی اول معمولا بالای 70 درصد میره و هسته دوم کمتر هست به شکلی که میانگین usage cpu ام تو این زمانها بالای 55% شده)
3-alt+ctrl+del رو میگیرم تا ببینم این چیه که داره سی پی یوم رو اینجوری بالا میبره.خوب توی تسک منیجر.به سربرگ processes میرم.اینجاست که کاملا اشفته میشمو شاخ در میارم!!وقتی یکی یکی cpu ها رو چک میکنم شاید مجموعشون به 10% هم مجموعا نرسه.اما این در حالی هست که cpu usage من همچنان مثلا 57% هست.اینکه نمیتونم بفهمم چیه که داره سی پی یوم رو میخوره و نمیتونم کاری کنم کلافه ام میکنه.چه کار باید کنم؟
عکسهاش:
4-لب تاپ من رم 3 داره.یعنی توی اجرای سنگین ترین برنامه ها که سی پی یو زیادی هم میگیره راحت صفحه های دیگه رو باز میکنه.اما از وقتی اینجوری شده.وقتی که کانکشن رو کنسل میکنم.بعد دیگه هر چی میرم تو استارت و صفحه کانکشن ام رو میزنم نمی یاد!!!
یک کلام سیستم هنگ کرده منم هنگ کردهام!!!جز به جز مشکلم رو گفتم تا بهتر تفهمیم دوستان بشه
از دوستان حرفه ایی تر تقاضای کمک دارم
حداقل راهی اگه هست بگین تا من بفهمم اصلا این چیه که داره سی پی یوم رو میگیره بعد کنسل کردن کانکشنم در حالی که تسک منیجر هیچی نشون نمیده!!!
خیلی ممنون