روى 2300kbps كه چيزى كه دست من مى رسه فيكس 2MB ميشه!نقل قول:
Printable View
روى 2300kbps كه چيزى كه دست من مى رسه فيكس 2MB ميشه!نقل قول:
ببخشيد 2Mb منظورم بودنقل قول:
به آداپتور ربطی نداره، وقتی که اینترنت نداره مشکلی نیست تا اینترنت برقرار میشه و دستگاه ها وصل میشن ریست میشه ...نقل قول:
وقتی لینک خط می خواد ثابت بشه مودم آمپر بیشتر میکشه . البته مودم رو بتونی سر خط تست کنی هم خوبه که هیچ چیزی روی خط نباشه .نقل قول:
حالا بتونی تست کنی ضرر نداره . اگر نه خود مودم خرابه .
پارسانلاین چند وقتی هست خیلی داغون شده.
فکر کنم بعد از این طرح اینترنــت مــلی که افتتاح کردند.
قیمتاشون هم که خیلی بالاست.
طرحاشون هم به درد خودشون میخوره واقعاً. یک میلیون و 100 هزار تومن باید بدی واسه اینترنت 2 ساله 2 مگ ماهی 20 گیگ، اونوقت فقط 30 گیگ هدیه میدن. زحمت کشیدید واقعاً :n21:
با سلام به دوستان
تفاوت سرعت وب گردی از 128 تا 16 مگ چقدره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه این سرویس رو کسی تست کرده؟
چند گیگ میشه دانلود کرد؟
درودنقل قول:
شما چه سرویسی و چه حجمی را گرفتین ؟
فکر کنم شبانه حذف شده باشه .
نه اين سرويس جديد هست، "اينترنت خوب با طعم تابستانه" سرعت 2M تا 16M كه شبانه مجانى هم داره ماهى 2 گيگ هم حجم كه حجم رو هم ميتونى جدا بخرى و صد گيگ رو به قيمت پنجاه گيگ پارس آنلاين ميده يعنى نود و خرده اى!:|نقل قول:
تفاوت سرعت 128 كيلوبيت بر ثانيه تا 16 مگ خيلى هست! 16 مگ يعنى 128 برابر كه اين خودش رو تو هرچيزى اعم از وب گردى نشون ميده، البته كه به محتواى وب خيلى ربط داره ولى كلا الان به نسبت ده پونزده سال پيش محتواى وب خيلى فرق كرده و هر روز وب سايت ها سنگين و سنگين تر ميشن پس اين دو تا سرعت به معناى واقعى كلمه فرق مى كنن و تو هرچيزى خودشون رو نشون ميدن چه وب گردى چه هر كار ديگه اى.نقل قول: