نقل قول:
فکر میکنی با هفتاد پنج زیست سراسری . بشه آزاد صد زد ؟
یه سوال داشتم . شما که قشم زندگی میکنی . اجاره ها اونجا چطوره ؟ یه سوییت قیمتش چنده حدودا . شاید برای بین الملل اومدم قشم .
Printable View
نقل قول:
فکر میکنی با هفتاد پنج زیست سراسری . بشه آزاد صد زد ؟
یه سوال داشتم . شما که قشم زندگی میکنی . اجاره ها اونجا چطوره ؟ یه سوییت قیمتش چنده حدودا . شاید برای بین الملل اومدم قشم .
منم کارم به آزادکشیدهنقل قول:
اره آزاد چیزی نیست دو 3 تا سوال بدن که ادم توش بمونه!مثلا پارسال یه سال از تاریخ انقراضها اومده بود ! همه سوالات آزاد چند سال گذشته بزن نیاز به بررسی نداره فقط سوالات رو دیده باشی
شخصا فکر نمی کنم بتونم 100 بزنم چون خارج از سطح علمی امکان اشتباه کردن و خطا وجود داره! ولی به بالای 90 فکر می کنم چون در آزاد اگه زیست رو پایین 90 بزنی بدبختی
سوئیت رو نمی دونم فکر نکنم زیاد گیر بیاد! قشم نسیت به بندر خونه گرون تر و یه خونه 2 اتاقه معمولا از 400 - 500 شروع می شه باچند نفر خونه بگیری نفری بیشتر از 100 تومن نمی شه( بچه های می گفتم از 400-*500 کمتر گیر نیومد
اگه با هزینه بین المللی مشکلی نداری مطمئن با با خونه هم به مشکل بر نمی خوری!
قشم نسبتا امنیته! شهر بزرگی هم نیست!
زرشک...من این سوال رو دقایق آخر زدم و ظاهرا غلط زدم.... واقعا باید یه کلمه ی دقیقا میذاشت چون همانند سازی قبل از تقسیم میوزه...... کلا خودشانه مسخره کردن...نقل قول:
اینی که شما میگی هم درسته.... ولی سوالش خیلی نامردی بود آدم گزینه ها رو میخوند سواله یادش میرفت:)نقل قول:
همه یوکاریوت های میوز نمی کنند مثلا آمیب میوز نداره پس همانند سازی قبل از پروفاز میوز 1 نیست
تخمین رتبه رو از تو سایت گزینه 2 واسه کاربرا هم برداشتن ؟؟؟؟
اگه واسه کسی باز میکنه ، لینکشو بذاره لطفن ...
سایت دیگه ای هم هست واسه تخمین رتبه ؟؟؟
یه جاهایی ادم واقعا دیگه هیچی واسه از دست دادن نداره.
.
.
.
lordfarid
اگه زیست امسالو 50 زدی ازادو می تونی بالا 90 بشی البته اگه یه نیم نگاهی به سوالای ازاد بندازی خودت متوجه می شی بافت سوالای زیست ازاد خاص خودشه و با دولتی می فرقه ولی می شه موفق باشی
چرا بعضی از بشور سابق اینجا نمی یان؟!!!!!!!!!مث هومن اسی لاو و...
دوس دارم بدونم چی کار کردن
امیدوارم خیلی خوب داده باشین
مشکلم اینه که این گزینه واسه من ناقص بود . اصلا نصفش چاپ نشده بود که بفهمم چی میگه... توی دفترچه های d اینجوری بوده .تکلیف چیه معلوم نیسنقل قول:
اره خیلی نامردی بود! منم همین مشکل رو دارم وقتی دارم گزینه های رو می خونم سوالو فراموش می کنمنقل قول:
راستی به نظرتون زیست70 امسال اندازه 80 پارسال می شه؟
مشکل این سوال چیه؟ هر چهار گزینه اشتباه؟ ویتامین آ که در آب حل می شه؟نقل قول:
عجب سوال بیخودی داده بودن... اینقدر گزینه های نزدیییک به هم ! من اصلا آمیب و اینا یادم نیومددد ! آخرشم نزدم .نقل قول:
این سوال یکی از گزینه هاش (همین مخلوط 2 فازی ) توی دفترچه های d ناقص چاپ شده بود! هر چی هم که من اعتراض کردم گفتن درسته!! سنجش هم همین گزینه رو درست انتخاب کرده.نقل قول: