گالیانی: دیدار بارسا- میلان یک جشن فوتبالی است
دو تیم در مرحله گروهی هم مقابل هم قرار گرفتند و بعد از تساوی 2-2 در دیدار رفت در نوکمپ، بارسا دیدار برگشت در سن سیرو را 3-2 به سود خود کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، معتقد است رویارویی این تیم مقابل بارسا در یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ یک جشن فوتبالی است و اعلام کرد روسونری یک حریف دشوار برای آبی و اناری ها خواهد بود.
دو تیم در مرحله گروهی هم مقابل هم قرار گرفتند و بعد از تساوی 2-2 در دیدار رفت در نوکمپ، بارسا دیدار برگشت در سن سیرو را 3-2 به سود خود کرد.
گالیانی در گفتگو با خبرنگاران پس از مراسم قرعه کشی امروز در نیون سوئیس گفت:" ما از اینکه هنوز در چمپیونزلیگ حضور داریم، به خودمان افتخار می کنیم. ما مانند بارسا یک فرهنگ و تاریخچه پرافتخار داریم. این دیدار یک جشن فوتبالی خواهد بود.
ما باید این بار مقابل بارسا نمایش بهتری داشته باشیم. ما در دیدارهای گروهی در مجموع 5-4 شکست خوردیم که آن هم به خاطر یک پنالتی عجیب بود.
این بار هم شرایط برای بارسا دشوار است. روی کاغذ رسیدن به نیمه نهایی ممکن است اما ما سعی می کنیم به آینده فکر نکنیم."
بازی برگشت دو تیم در نوکمپ برگزار خواهد شد و این می تواند کار را برای میلانی ها دشوارتر کند اما گالیانی چنین عقیده ای ندارد.
" چندان مهم نیست که ما دیدار رفت را در خانه انجام می دهیم. تنها امیدوارم چند مصدوم ما برای این دیدار بهبود پیدا کنند."
گالیانی در پایان در مورد اریک آبیدال، مدافع فرانسوی بارسا که باید تحت عمل پیوند کبد قرار بگیرد، گفت:" ما برای آبیدال بهترین ها را آرزو می کنیم."
گواردیولا: بیلسا بهترین مربی دنیاست
گواردیولا که از مدت ها پیش یکی از طرفداران بیلساست، از دستاورد بیلبائو با هدایت این مربی آرژانتینی چندان تعجب نکرده است.
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، مارسلو بیلسا را بهترین مربی دنیا نامید و معتقد است صعود بیلبائو به یک چهارم نهایی لیگ اروپا با عبور از منچستریونایتد، حاصل بازی خوب این تیم بوده است.
شاگردان بیلسا شب گذشته موفق شدند با نتیجه 2-1 منچستریونایتد را شکست دهند و با پیروزی 5-3 در مجموع دو دیدار، راهی مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپا شوند.
گواردیولا که از مدت ها پیش یکی از طرفداران بیلساست، از دستاورد بیلبائو با هدایت این مربی آرژانتینی چندان تعجب نکرده است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بیلسا در حال حاضر بهترین مربی دنیاست. ما خوش شانس هستیم که او در لا لیگا کار می کند و ما می توانیم از او چیزهای زیادی یاد بگیریم.
صعود بیلبائو به یک چهارم نهایی لیگ اروپا حاصل بازی خوب آنهاست."
بارسا و بیلبائو باید در دیدار فینال کوپا دل مقابل هم قرار بگیرند و گواردیولا این دیدار مطمئنا فوق العاده خواهد شد.
گواردیولا هنوز قراردادش را با بارسا تمدید نکرده و شایعات زیادی در مورد آینده او به گوش می رسد. سرمربی آبی و اناری ها تایید کرد از اینکه بازیکنانش مجبور هستند در مورد تمدید قرارداد او به خبرنگاران پاسخ دهند، ناراحت است.
" تایید می کنم که کمی احساس شرمندگی می کنم از اینکه بازیکنانم همیشه من را ستایش می کنند و از من می خواهند قراردادم را تمدید کنم.
مسی گفته که من برای بارسا مهم تر از او هستم؟ فراموش نکنیم که همه می خواهند بازی مسی را ببینند نه بازی من را."
اخیرا شایعاتی در مورد توافق شفاهی بارسا و گواردیولا برای تمدید قرارداد منتشر شد اما او این موضوع را رد کرد.
" نه، من پاسخی به باشگاه ندادم."
امکان دستیابی مسی به رکورد خارق العاده 71 گل در یک فصل
مسی در فصل 2004-05 که اولین بازیها را برای تیم اصلی بارسلونا انجام داد تنها 1 گل به ثمر رساند. در دو فصل بعدی به ترتیب 8 و 17 گل برای بارسلونا زد. در فصل آخر حضور رایکارد که دورانی را در مصدومیت گذراند 16 گل برای بارسا زد.
در اولین فصل حضور گواردیولا روی نیمکت بارسلونا ستاره آرژانتینی 38 گل به ثمر رساند که این تعداد در فصل بعد به 47 گل رسید
در فصل گذشته مسی با به ثمر رساندن 53 گل یک رکورد خوب را به ثبت رساند
در فصل جاری تا به اینجای فصل مسی با زدن 50 گل در 43 بازی آمار 1.17 گل در هر بازی را دارد. این در حالی است که مسی حداقل 15 و حداکثر 18 بازی دیگر تا پایان فصل در پیش دارد (12 بازی لالیگا، 1 بازی کوپادل ری و بین 2 تا 5 بازی در لیگ قهرمانان)
اگر همین آمار گلزنی را تا پایان فصل حفظ کند میتواند در 15 بازی باقیمانده 17 گل و در 18 بازی 21 گل بزند که رکورد بین 67 تا 71 گل زده را به ثبت خواهد رساند
البته مسی در چند هفته گذشته در بهترین شرایط گلزنی خود قرار داشته است و با این شرایط میتواند آمار را از این رقم هم بالاتر ببرد. مسی در 5 بازی گذشته 13 گل و در 2 بازی گذشته 7 گل به ثمر رسانده است.
حمید