از بچه ها کسی نمیدونه چرا سایت iransima شبکه آموزش 18 خرداد رو نصفه ثبت کرده؟
فرصت برابرش نیست چرا؟
هنوز 19 خرداد رو اصلا نیووردن.
Printable View
از بچه ها کسی نمیدونه چرا سایت iransima شبکه آموزش 18 خرداد رو نصفه ثبت کرده؟
فرصت برابرش نیست چرا؟
هنوز 19 خرداد رو اصلا نیووردن.
فک میکنین چقد طول بکشه سنجش کارنامه بده؟ :| من سوالات و پاسخنامه ـم رو دادم به یکی از بچه ها که غایب بود و چک نکردم اصلن.. از استرس دارم جون میدم!
و دیگه این که خدایی.. فکر میکنین چقدر میشه تا کنکور، چیزی رو تغییر داد؟
اقا خاك بر سرم شد
هرچي اطلاعاتمو تو سازمان سنجش وارد ميكنم ميگه ثبت نام نكردي:41:
با اینترنتایکسپلورر می رید؟ (۹ به پایین)نقل قول:
اقا خاك بر سرم شد
هرچي اطلاعاتمو تو سازمان سنجش وارد ميكنم ميگه ثبت نام نكردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا باید از کجا نگاه کنیم؟لینکش رو زحمت بکشدنقل قول:
همون طور که گفته فکر کنم این مخصوص یه عده هست که کد سوابق ندارن.چون مال منم نشون نداد.اینجوری هست یا نه؟؟؟؟؟؟
چنقل قول:
نه بابا اوبرا opera
من شماره شناسنامه اسم و فاميلو وارد ميكنم
مال دوتا از دوستامم وارد كردم ميگه اصن همچين دانش اموزي نيسسسسسسسسسسسسسسس
الان اساسي خاك بر سرم شد
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
.................................................. .................................................. ..............نقل قول:
اطلاعات دانش آموزي شما يافت نشد
نقل قول:نقل قول:
اين سيستم مخصوص عدهاي از داوطلباني كه به صورت مشروط ثبت نام و يا سال اخذ ديپلم خود را اشتباه وارد نمودهاند در نتيجه كد پيگيري سوابق تحصيلي نداشته و يا توسط سيستم هاي وزارت آموزش و پرورش شناسايي نشده است.
من كد سوابق تحصيليمو گم كردم يعني ندارم
اگه واسه اون روز گرفتن كارنامه ها خواستنش چي كار كنم
مشروط ثبت نام كردن يعني چي
کلا بهتره سایت های سازمان های ایرانی رو با اینترنت ایکسپلورر برید. مثلا تعاونی سنجش رو با غیر اینترنت ایکسپلورر برید میگه همچین دانش آموزی یافن نشد! :دی
(البته دلیل این مشکل همون طور آقای مییک نقل قول کردند احتمالا اینه که اصلا برای ماها که درست ثبت نام کردیم قبلا نیست.)
دور دنیا در4ساعت 'گرفتم بخونم تازه