کسی نیست جواب مارو بده خواهش میکنم جواب بدید فردا امتحان دارم و احتمالش هست که توی امتحانمون بیادنقل قول:
Printable View
کسی نیست جواب مارو بده خواهش میکنم جواب بدید فردا امتحان دارم و احتمالش هست که توی امتحانمون بیادنقل قول:
این به تعریف این توابع بر می گردد، میشد بر حسب درجه هم تعریف کرد. پرسش در اینجاست که تعریف بر اساس رادیان (و درگیر کردن عدد گنگ π)، چه مزایایی نسبت به تعریف بر اساس درجه دارد؟نقل قول:
تنها دو نمونه از تفاوتهایی که در حالت دوم پیش می آید را ببینید:
در نتیجه اکثر روابط مثلثاتی در صورت تغییر تعریف، نیاز به اصلاح دارند و احتمالاً در همه موارد، فرمولاسیون پیچیده تری خواهند داشت.
به زبان ساده تر، رادیان کمیت طبیعی تری نسبت به درجه است و به تعبیری میتوان گفت که هدف از درگیر کردن عدد گنگ π، اتفاقاً راحت شدن از شر ضریب π در روابط است!
خب فرم پارامتری معادله بیضی به مرکز مبدا مختصات، به صورت زیر است:نقل قول:
فرمول طول قوس برای منحنی با معادله پارامتری هم به صورت زیر است:
حال تنها باید یک جایگذاری کنید. فقط توجه کنید که انتگرال، بر حسب توابع مقدماتی قابل حل نیست. یعنی فرمول محیط بیضی در نهایت یک انتگرال است و ساده تر هم نمی شود.
ممنون ازت :11:نقل قول:
اتفاقا منم تو انتگرال گیریش مونده بوده بودم وگرنه تا اینجاش رو رفته بودم و نتونستم انتگرالش رو حل کنم
پس قابل حل نیست دیگه ؟ اگه میشه اون فرمول رو برام بذار
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
درسته ولی فقط مثلث مربع و شش ضلعی منتظم هستند که باهاشون میشه یه سطح رو فرش کرد...به همین خاطر توی هندسه ی مسطح اشکال کندوئی در طبیعت زیاد دیده میشن....اجسام مسطح مفرد دایره هستن معمولا ولی سطوح اگر یکنواخت فرش شده باشند اغلب کندوئی هستن...نقل قول:
حالا در فضای بالاتر چی؟ یعنی در فضای سه بعدی چه شکل میتونه یه حجم رو پر کنه؟ کره نمیشه