اول ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.نقل قول:
دوم منظورت از درایو چی است؟هارد یا اپتیکال؟در هر صورت سرعت هارد و اپتیکال درایو به صورت سخت افزاری و پیش فرض است و شما نمیتونی که تغییرش بدی.:46:
Printable View
اول ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.نقل قول:
دوم منظورت از درایو چی است؟هارد یا اپتیکال؟در هر صورت سرعت هارد و اپتیکال درایو به صورت سخت افزاری و پیش فرض است و شما نمیتونی که تغییرش بدی.:46:
بسیار ممنون,اما خیلی وقته عضومنقل قول:
راستش منظورم اپتیکال هست,من 1 dvd رو 30 دقیقه طول میکشه تا کپی کنه,یه cd هم 15 دقیقه,در کل چرا اینقدر سرعتش پایینه؟برا شما هم اینجوریه؟درایو رو عوض کنم درست میشه؟مثلا برم یه لایتون بندازم؟اینقدرم یواش میچرخه که صداشو نمیشه شنید,
مال من سریع میچرخه ولی بازم از نظرم کنده و بعضی DVD ها رو هم اصلا نمیخونه !:18:
نقل قول:نقل قول:
بچه ها به نظرم بیاین یه آزمایش کنیم
نرم افزار Tera copy رو بریزیم یه تست سرعت بگیریم ببینیم چند MB/S سرعت مال هرکدوممونه
دوستان درود بر همه شما
ميخوام لب تاب بخرم - فروشنده اي مدلN61JQ را پيشنهاد كرد با قيمت حدود 1250 -اما چون آدمي هستم كه در خريد وسايل شخصي تحقيق ميكنم از فروشنده هاي ديگر شنيدم كه
اولا اين مدل قديمي شده وديگه توليد نميشه ممكنه refer باشه يا ته انباري
دوما فروشنده اي اصرار داشت كه اين مدل مشكل گرافيك داره ونميتونه از تمام ظرفيت گرافيكي خودش استفاده كنه
لطفا شما راهنمايي كنيد درست ميگنه يا نه
ببین دوست عزیز در مورد اینکه دیگه تولید نمیشه,درسته,اما این که ریفرباشه یا نه,شما باید به کارتون و بسته بندی دستگاه توجه کنی و حتما از جای معتبر بخری,در مورد گرافیک هم تا جایی که من میدونم یخورده بین سوییچ کردن بین 2تا گرافیکاش مشکل داشت,همین,وگرنه اون طوری شما میگید نیست,در کل بازم دوستان راهنمایی کنندنقل قول:
عزیز من نصب کردم و سرعتم یکمی بهتر شد,الان با tera copy داره 2.5 مگ بر ثانیه کپی میکنه,الان بعد از 5 دقیقه کپی کردن سرعتش به 3.3 مگ رسیده,به نطرتون طبیعیه؟مال شما چقدر کپی میکنه؟نقل قول:
الان بعد از 15 دقیقه شده 4.5 مگ
دوست عزیز مدلی که توی سوییچ کردن گرافیک مشکل داره N61JV هستش،که چیپ انویدیا داره و تکنولوژی oPTIMUSنقل قول:
n61jQ هیچ مشکلی در خصوص گرافیک نداره
شما اگه N61JQ گیرت نیومد میتونی pRO 64JQ یا ASUS X64 بگیری که از لحاظ قطعات خیلی شبیه N61jq هستش
سلامنقل قول:
من مدل N61JV دارم و اواخر دی ماه خردیمش و باید بگم که مشکلی توی سوییچ کردن نداره ، اگر احیانا به صورت اتوماتیک وار سوییچ نکرد خیلی راحت میتونین از طریق manage 3D setting تنظیم کنین که با اجرای برنامه مورد نظر به گرافیک دوم سوییچ کنه.
موبارکه,درسته به صورت دستی هم میشه,فقط مال شما هم سفیده؟بعد سرعت درایوتون چطوره؟نقل قول: