والا من از اینکه یه میلیون بابت کارت طلایی پرداخت کنم اصلا ناراحت نمیشم
چون کارت طلایی خدماتی جدا از تعهدات گارانتی رومیده
ضمنا اگه مشکلی بابت خدمات و هزینهها پیش اومده بجای شکایت از شرکت، توصیه میکنم از طریق خود شرکت اقدام کنید.
من تابحال همیشه از این روش پیش رفتم و بجز یه مورد که خودم هم حوصله پیگیری نداشتم، همیشه به نتیجه رسیدم
یکی از دوستان چند سال پیش سورن صفر تحویل گرفت و توی جاده با سرعت بالای ۱۸۰ سر پیچ تند کنترل ماشین از دستش خارج شد و چپ کرد و خدارو شکر کسی چیزیش نشد
ماشینو برد ایران خودرو تحویل داد و با پرداخت فرانشیز ۲ میلیون و خوردهای، یه سورن صفر کیلومتر بهش دادن
علاوه بر اون، تعویض روغن، فیلتر، لنت، شمع، تسمه تایم و مواردی از این دست که هیچکدوم شامل گارانتی نمیشن اما انجامشون ضروریه، با کارت طلایی براتون بصورت رایگان انجام میشن
کارت طلایی مقولهای جدا از گارانتیه و بعنوان یک بیمه حساب میشه که مزایی مازاد بر بیمه بهتون میده
متأسفانه چون کارت طلایی رو ایران خودرو بصورت اجباری روی ماشین گذاشته، نیازی نمیبینه که در مورد مزایاش اطلاعرسانی درستی هم بکنه و کاربر رو به اشتباه میندازه
من توی کیفیت پایین خدمات و محصولات شرکت هیچ بححثی ندارم چون همهمون بهش واقفیم و همیشه به چشم میبینیم اما کارت طلایی جزو معدود مواردیه که بنظر من خیلی خوبه و هرکسی باید تهیهش کنه
هرچند معقولش این بود که اختیاری باشه تا مشتری خودش به خرید این سرویس راغب بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk