به نظرم اعتبار آقای مدیری بیشتر از این چند ملیاردی که بدست آورد می ارزید.از اعتبارش درست استفاده نکرد.
البته هنوز هم هستند کسانی که قبولش داشته باشند!
Printable View
به نظرم اعتبار آقای مدیری بیشتر از این چند ملیاردی که بدست آورد می ارزید.از اعتبارش درست استفاده نکرد.
البته هنوز هم هستند کسانی که قبولش داشته باشند!
دوست عزيز اين نهايت بي انصافيه كه سازندگان مجموعه رو مقصر بدونيد.نقل قول:
دخالت ها،اعمال نظرها و فشارهاي زيادي روي كار سازندگاني است كه نه ديگر مي توانند و نه مي خواهند تحت اين شرايط تحت لواي آنها باقي بمانند و مي خواهند كمي مستقل تر باشند. اين اولين باري نيست كه اين اتفاق مي افتد كه اجازه تمام شدن مجموعه اي را نمي دهند.بعضي از مجموعه ها رو با فشار خيلي زياد تمومش كردند مثل كاكتوس اگر اشتباه نكنم.خيلي از فيلم ها با برچسب هايي مانند سياه نمايي،تبليغ فرهنگ هاي غربي و ... هيچ گاه پا به عرصه ظهور نگذاشته اند.
مهران مديري هم باهزار ترفند و فرافكني و كلي ماجرا و شايد مسخره بازي ها براي كم كردن تلخي اثرش است كه تا الان دوام آورده.
به كداميك از فيلمسازهاي برجسته اجازه بروز اثر هنري واقعي كه در ذهنشان هست را داده ند. دخالت ها و خرده فرمايش ها و سانسورها...آن هم توسط چه كساني؟!
ديديد كه با فيلم اصغر فرهادي چه برخوردي داشتند.من فكر ميكنم كه اين برخوردشان با فيلم فرهادي براي مشكل داشتن اين فيلم نيست،اصلا فيلم را نفهميده اند و درك نكرده اند.يعني توانايي فهم اثر هنري را ندارند و فقط ظاهر ماجرا را ميبينند كه بله اين فيلم درباره جدايي و طلاق زوج ايراني هست و كلي بگو مگو و مرافهه و اگر اين فيلم در عرصه بين المللي مطرح شود،چهره فرهنگي ايران مخدوش مي شود.
بنظر كارگرداناني مانند حاتمي كيا هم مقابلشان كم آورده و كوتاه آمده است.
اينجا محل مناسبي براي كساني از قبيل فرج... سلحشور ،حامد كلاهداري، ابوالقاسم طالبي و ... و يا براي سازندگان بيخيال و بي عار! فيلم هايي مانند تاكسي نارنجي و كنسرت روي آب (و ده ها فيلم از اين دست) است تا كارشان را تمام و كمال انجام دهند و كلي هم حمايت شوند و با كلي به به و چه چه همه چيز را مرتب نشان دهند و بعد شروع به پاچه گيري از كساني كنند كه درد جامعه،واقعيت هاي موجود و انكار نا شدني جامعه را انعكاس ميدهند.
حرفتو قبول دارم ولی علی عطشانی رو یادت رفت بگی آدمی که وقتی تو کوچیکترین تنگنا باشه دست به هر چی میزنه تا کسی ضد فیلماش حرف نزنه و با این حرفه هایی که زدی جا برای ایشون هم خیلی بازه که همون طور هم که میبینید داره برا خودش یکه تازی می کنه به نظرم مهران مدیری تقصیری نداره فردی که بهمون شب های برره نقطه چین پاورچین رو داد این ادم کسیه که برای خودش تو این دنیا یه سرزمین به نام برره درست کرد نمی خوام با جورج لوکاس مقایسش کنم ولی یه حرفی از جورج لوکاس میذارم که گفت:(( تعدا کمی هستن که دنیای خودشونو درست میکنه و کاملش میکنن باید خیلی باهوش باشی که این کارو بکنی مثل خود(جورج لوکاس به خودش می گه ) حالا همین کارو داره جیمز کامرون انجام میده امیدوارم موفق باشه)) مهران مدیری شاید تنها یک هزاروم درصد از چیزایی که کاگردان هایی مثل جورج لوکاس و جیمز کامرون می سازن باشه ولی واسه ما که تو ایران برای اولین بارمون بود خیلی عالی بود شاید اگه امکانات داشت و ازاد بود می تونست برره رو حتی بهتر هم بکنه.نقل قول:
قهوه تلخ نیومد؟!
تموم شد دیگه نمیادنقل قول:
e چرا؟!!نقل قول:
!
اين مجموعهای كه ميسازيد براي شبكه نمايش خانگي تا كي ادامه دارد؟نقل قول:
قهوه تلخ معلوم نيست اصلا. تا مجموعه 34 بيرون آمده وبقيهاش را اصلا خبر ندارم كه چه اتفاقي ميافتد.
قصد خودتان چيست؟ يعني قراره ادامهاش بدهيد؟
نه ادامه پيدا نميكند.
نقل قول:
این که خیلی بد شد
خاطره بدی از این سریال به جا موند
حد اقل یه جور سر و تهشو هم میاوردند تموم بشه. اخه داستان نیمه کارست هنوز.
حیف شد این سریال
مهمترین دستاوردی که داشت این بود که مردم به جای کپی کردن نسخه اصل رو میخریدن من حتی یادمه داداشم نسخه ای که خریده بود نمیداد من ببینم میگفت برو پول بده بخر
اما دقیقا از زمانی که دیدن تبلیغات ابتدای هر سی دی رو اجباری کردن و نمیشد جلو زد مقدار زیادی از احترام و ارزشی که مردم برای کارشون قائل میشدن از دست دادن
حتی اگه این سریال اجازه پخش بهش داده نشه باید تا انتها ساخته بشه این حق مخاطبی هست که پای این سریال نشسته و به جای کپی کردنش پول نسخه اصل رو داده
اینجوری اگه امروزم نشه این سریال رو کامل پخش کرد یه روز این اتفاق میفته و این حساسیت ها از بین میره و اون روز خیلی حیفه که این سریال ناقص به دسته مخاطبش برسه