خیلی ممنون یه سوال دیگه اگه بهمن ثبت نام کنم میتونم تا برج 4 سال ایندش مرخصی بگیرم ؟
من بیشتر منظورم از اینکار اینه که دیگه بعد خدمت منتظر نمونم برای ثبت نام و ....
Printable View
خیلی ممنون یه سوال دیگه اگه بهمن ثبت نام کنم میتونم تا برج 4 سال ایندش مرخصی بگیرم ؟
من بیشتر منظورم از اینکار اینه که دیگه بعد خدمت منتظر نمونم برای ثبت نام و ....
خوب ثبتنام هم کنی و مرخصی بگیری باز باید مهر بری سر کلاس خوب همون برج 4 ثبتنام کنی بهتره به نظر مننقل قول:
اره یه ترم میشه همون 4
سلام
من مدرک موقت کاردانیم رو اوردم دادم به آموزش برای تکمیل پرونده لیسانسم که دارم میخونم بعد 2 ماه رفتم ببینم کم و کسری نداره پرونده دیدم مدرک نیست توی پرونده پرس و جو کردم دیدم مثل اینکه گمش کردن بهشون میگم چی کار کنم میگن نگران نباش مشکلی پیش نمیاد اخه اصلشو بخام بگیرم باید موقت رو ببرم تحویل بدم حالا اینا میگن نگران نباش
به نظرتون مشکلی پیش نمیاد بعدن میخوام مدرک لیسانس رو بگیرم الانم ترم آخر هستم
سلام . می خواستم بدونم کلاس های این ترم تا کی برگزار می شه . ممنون
تا اخر اذرنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من از یه سری دوستان سوال کردم میگن استادهایی که تو علمی کاربردی تدریس میکنن اصلا خوب نیستن و خیلی هر کی هر کیه ... واقعا اینجوریه ؟؟
تو واحدی که ما هستیم کمتر از ارشد نیستننقل قول:
یعنی کم کمش ارشد و دکترا گفتن که بخشنامه اومده که دیگه کارشناسی ها رو نمیگیرن برای استاد شدن
هر کی به هر کی اره درسته تو نمره دادن:D
آقا کسی اینجا درس کارورزی نداشته؟
حتما باید رفت 120 ساعت رو؟ فرمالیته است یا واقعایه؟؟
سلامنقل قول:
واحد علمی کاربردی که من کاردانی خوندم توی تهران اساتید همه دکتری و بعضا از اساتید دانشگاه امیر کبیر و علم وصنعت بودن و تکو توک مدرس داشتیم.
نمره ام والا کسی به من هرکی هرکی نداد! مخصوصا سر درس تخصصی :(
شما اول یه جایی رو پیدا کن که فرم رو براتون مهر بزنن و امضا کنندنقل قول:
نیازی نیست بری کارکنی حتما اونجا چون از جایی نمیان ببین که رفتی کار ورزی یا نه
گزارش های کامل هم توی نت هست میتونی از اونا استفاده کنی
من نه برای کاردانی رفتم کارآموزی نه برای کارشناسی دارم میرم! فرمو دادم مهر و امضا کردن و خودم گذارششو پر میکنم
سلام بچه ها من یه کمک می خوام ازتون من الان دانشجوی ترم 2 مدیریت بیمه هستم تو علمی کاربردی من ورودی بهمن ماه سال پیشم برای کارشناسی ناپیوستش یه سوالی دارم می خوام ببینم که من می تونم برای دوره بهمن ماه امسال دوباره تو همین رشته پذیرش بدم برای تهران چون برام مهمه که تهران قبول بشم به خاطره شرایطه خانوادگی ولی الان متاسفانه فعلا تهران نیستم البته جامم زیاد بد نیست ولی بدبختی اینه که کلاسامون همش بعد ازظهر برگزار میشه منی که کارمند نیستم باید مثلا اون موقع برم سره کلاس....وضعه نمراتمم بد نیست تا الان..البته اینم بگم معدله کاردانیم 13/17 بوده رشتمم کامپیوتر-نرم افزار می خوام که همین مدیریت بیمه رو بخونم چون هم مرتبط با کارمه هم اینکه برام راحته خوندنش و هم به رشته مدیریت علاقه دارم چون فوق لیسانس رو هم می خوام مدیریت بخونم..البته یه چیزه دیگه می خوام بدونم اگر شاغل بزنم شانسی دارم که زودتر قبول بشم؟؟؟از نظره امکاناتم که چی بگم این مرکزه ما شورشو در اوره باز صد رحمت به تهران...سواله آخر می تونم برای 2 ترم آخرم مهمانی بگیرم بعدشم مهمانی دائم؟؟؟الانم که این دفترچه آزمون کاردانی به کارشناسی رو نگاه می کنم اصلا یه موسسه هم برای رشته من نداره تو تهران...نمی دونم این چه وضعه تقسیم کردنه رشته هاست..