سلام بچه ها میشه لینک دانلود یادگار ماندگار سال 88 رو برام بزارین چون تو گوگل فقط 87 بود .
لطفا به صورت پیغام خصوصی بفرستین
ممنون
Printable View
سلام بچه ها میشه لینک دانلود یادگار ماندگار سال 88 رو برام بزارین چون تو گوگل فقط 87 بود .
لطفا به صورت پیغام خصوصی بفرستین
ممنون
ظاهرا فقط 87 ِش رو سایتها هست
ممنون میشم اگر کسی لینک 88 ِش رو داره لطف کنه
سالم بر کنکوری های عزیز منم پارسال حال و هوای شما رو داشتم:41:
مهندسی نرم افزار ملی نیم سال دوم قبولیدم الان هم دارم حال میکنم:8:
فقط یک نکته سال 87شیمی سخت بود
پارسال88 ریاضی
و امسل احتمالا فیزیک سخته:2:
پس بر پچ ریاضی بشینین فیزیکو خوب بخونیین به نظر من اصلا دور فیریک 1 همون آینه ها و.. خط بکشن چون تو کنکور گیج میشین خفن .....تازه سوال هم خیلی ازش نمیاد
ارزوی ما موفقیت شما:10:ست
کسی میتونه به ما کمک کنه؟نقل قول:
به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردین! خیلی از بچه ها همینطورن. مثلا امروز امتحان ادبیاتو قرار بود تستی بگیره. همه رو دیدم با یه کتاب کمکی! حالا منطقی هست که تست بزنن از توشون، اما جالب اینجا بود که دیدم فقط متنش رو میخوندن! البته منم فقط تست زدم.نقل قول:
مثل اینکه شما از اینکه معلم ندارید یه خورده ناراحتید ولی خبر ندارید اینجا همه(اکثریت بجز جاهای نایاب که معلمای خوبی دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از معلم متنفرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط میخوان یجوری معلم بپیچونن یا برن کلاس های بیرون یا از روی کتاب آموزشی بخونن خلاصه خوش به حالتون که مجبور نیستید مدرسه برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما حیف که آخرش تشریحی گرفت!!!!
من تا یه مدتی همینطور بودم. خودمو کاملا با خودم مقایسه میکردم. هر روز و شبم شده بود عذاب وجدان!نقل قول:
حالا فرق هدف با ارزو چیه؟
فرق خیال بافی و رویا پردازی با بلند همتی چیه؟
دوست داری شخصیتت چه جوری باشه وقتی به خودت نگاه میکنی به گذشتت نگاه میکنی
مهمتر از هر کسی نگاه خودمون به خودمون هست اینکه پیش خودمون سر بلند باشیم
این بخش معنوی و روحی روانی کار هست و اما گام مادیش چیزایی هیت که فکر کنم درموردتون صادق نباشه
اگر هست بگید در مورده اونا حرف میزنیم
مثل مشکلات جسمانی مشکلات مادی یا هر چیزه دیگه جواب سوال ها رو هم دوست داشتید فقط فکر کنید به من فضول نگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که چرا شب قبل 12 خوابم نمیره؟ چرا صبح با اولین زنگ پا نمیشم؟ چرا ظهر که از مدرسه میام، از یک ساعت بیشتر میخوابم؟ چرا وقت نمیکنم کاملا به برنامه م عمل کنم؟ چرا وقتی برای اینکه یه ذره عذاب وجدانم کم شه و بازی میکنم، زمانش زیاده؟
کلا خیلی بد بود تا اینکه یه کم مشورت کردم. تقریبا با خیلی ها هم تو خونواده هم تو دوستام. به این نتیجه رسیدم که بدک نیست یه ذره خودمو با دیگرون هم مقایسه کنم. نباید اینقدر به خودم سخت بگیرم و انتظار داشته باشم که Perfect بشم. هیچکی نمیتونه اینطور باشه، اما حداقل میتونه به این حالت نزدیک بشه. وقتی دارم واسه دوری از عذاب وجدان و یه ذره تفریح، بازی میکنم، دیگه قرار نیست واسه همینم عذاب وجدان بگیرم!
فکر میکنم از امسال تازه فهمیدم زندگی چطوریه!!!! انگار این کنکور واقعا آدم میسازه! نمیگم خوبه ها! خیلی فشار به آدم میاره اونم مخصوصا توی این سن، اما کاریش نمیشه کرد. نمیشه که از مشکل فرار کرد، باید شیرجه زد توش! یاد یه نکته افتادم! توجه کردین میگن وقتی تو دریا دارین شنا میکنین، اگه یه موج اومد، نباید ازش فرار کنین، چون آخرش میاد و نمیتونین تحمل کنین. اما باید به طرفش شنا کنین. اینو از خیلی ها شنیده بودم و به نظرم حرف جالبیه!
ببخشید سرتون رو درد اوردم، نمیخوام بگم نباید با خودمون رقابت کنیم، میگم در حینش باید به دیگرون هم نگاه کرد، اگه لقمه خیلی بزرگی برداریم و انتظار Perfect بودن داشته باشیم، به احتمال زیاد مثل من، عذاب وجدان میگیریم! فقط سعی کنیم مثل حد، فقط به طرفش میل کنیم و ببینیم تا چقدر میتونیم بهش نزدیک بشیم! اما آهسته و پیوسته!
به نکته ی ظریفی اشاره کردی. کاملا تایید میشه.نقل قول:
اما وقتی از سر درس بلند میشدم اصلا ناراحت نمیشدم و عذاب وجدان نمیگرفتم حتی اگه شب امتحان ترم بود چون واسم مهم
واسه همینم میگم امسال آدم میسازه! انگار یهو وارد یه دنیای دیگه شدی! خیلی عجیبه و ترسناک. اما باید تندی راهمونو پیدا کنیم.
فکر میکنم اول باید حتما خودمونو بسازیم و بعد با خیال راحت میتونیم درس بخونیم. باید تمام مشکلات رو جمع کنیم و واسه هرکدوم یه راهی پیدا کنیم. خیلی زمان میبره ها، فکر کنم واسه همینم اینقدر وقتمون کمه. خداییش خیلی کار شاقیه که هم خودتو بسازی و هم به درست برسی. اما اگه خودسازیه حل بشه، اونم خیلی راحت حله. این کاریه که قبلا باید انجام میدادیم، اما تو شرایطش نبودیم.
بازم ببخشید که سرتون رو درد اوردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا بگم حرفات واقعا منطقیه و به حقه.نقل قول:
یه خورده نه ، خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا دیگه دارم کلافه میشم مگه یکی دو تا درسه
در شرایطی ادم از معلم در میره که حداقل یه کلاس بیرون بره اصلا نه یه ازمون یه جا بده ببینه خودش داره خونه میخونه چطوره؟کجای راهه؟
هر چی جلو تر میره کارم بیشتر گره میخوره مگه یکی دوتا درسه؟اولین سالمه که پیش میخونم همه چی جدیده
سومم رو هم نه تنها 1- مدرسه نرفتم بلکه 2- یک کلاس با یه معلم هم نداشتم بلکه 3- کتاب کمک اموزشی هم فقط و فقط عربی
گاج سبز داشتم 4- امتحان ها رو هم همشون دقیقه نودی و ... یعنی الان سوم با پیش برای من هیچ فرقی نداره
این وسط یه فیزیک رو بلدم
نمیگم نمیشه چرا میشه ولی خیلی وقت میگیره با این وضع تعدد درسها و این زمان کم تقریبا هفته ی دوی مهر بود که شروع کردم
تا اواخرش کتاب کمکی که هیچی خیلی از کتابهای درسی رو هم نداشتم واقعا سخته جمع کردن این همه درس
در کنار اینکه حتی یک مرجع سنجش هم ندارم این خیلی مهمه یعنی نه یه امتحان کلاسی نه یه ازمون هیچی
همین بچه هایی که از منطقه 3 برق شریف یا تهران قبول شدن رو نگاه کن
خدا وکیلی چند نفر از این بچه هایی که تو منطقه به معنای واقعی (یعنی بدون هیچی هیچی حتی یک معلم بد) درس خوندن الان دارن تو اون رشته ها درس میخونن
هستن ولی خداوکیلی خودمونیم اگر هستن نابغن تو برق شریف و تهران که اصلا چنین موجودی نیست
در کنار این نبوغ هم شما ببین این کسایی که برق شریف رفتن از منطقه 3 کجا بودن
اینش رو که من نمیدونم ولی چیزی که هست اینه که 26 تا ازمون قلم چی داده و میانگین ، نه ماکسیمم ها
میانگین ترازش 8000 بوده!!!! شکی نیست که این اقا نابغس ولی حداقل از اول راه میدونسته کجای راهه
همین رستگار رحمانی هم لاقل لا اقل اینه که چنمدین سالش بوده که کنکور میداده سنش زیاد تر بوده
و این که خودش گفته تو شهرشون پیش دانشگاهی بوده
بچه ها چند تا سایت ازمون بهم معرفی کردن ولی وحشتناک سطحشون پایینه
من حتی یک همسن و همزبان هم ندارم یعنی من و کنکور با هم نشستیم اینجا
تو کتاب هام هم هر ضعفی احساس کنم هیچ راه جبرانی ندارم
الان واقعا کلافم
اخر همه ی اینها بازم تلاش میمونه و امید و پایبندی به هدف... و تشکر ویژه ار بچه های اینجا
یعنی تنها چیزی که من تو این 2 سال باهاش در روز برخورد دارم و یه رابطه با کنکور داره بجر کتابها ،پی سی ورلد هست
فکر کنم همه این مشکلاتو دارن و اون کسی موفقه که این مشکلاتو حل کنه. کنکور کسیو میخواد که این مشکلاتو حل کنه و به حدی برسه که آرامش داشته باشه. کنکور واقعا غول نیست، اما اینکه مرد میدان میخواد، غیر قابل انکاره! شاید بعضیه نابغه باشن، اما خب، همونا هم حتما مشکلاتی داشتن. شاید بعضیا سال اولشون نباشه، اما همینا هم بازم همین مشکلاتو داشتن. امیدوارم به کسی بر نخوره، اما به نظرم اونا نتونستن این مشکلات رو تا حدی که لازمه حل کنن. پس مجبورن سال بعد، یا سالهای بعد حلش کنن. کسی که یه سال میشینه و میخونه، زیادم احتمال قبولیش زیاد نمیشه، کم هم نمیشه. زیاد نمیشه چون درسها شاید تو ذهنش اونقدر تازه نباشه که تو ذهن ماهاست.
مثلا همین رستگار، به نظرم این مشکلات ذهنی و اخلاقی (به نظرم اصل مشکلات همینه، عادتها و تلقینها و تو این مایه) رو حل کرده. مجبورم بوده بیشتر تلاش کنه و بیشتر به perfect بودن برسه، چون خودش گفته رتبه 1 میخواسته!
در مورد اینم که گفتم بعد از چندسال احتمالش ممکنه کم یا زیاد بشه، مثال بارز دارم. قبلا هم گفتم یکی از فامیلامون سال اول هیچی در نیومد، اما سال دوم شریف در اومد. یکی دیگه هم سال اول هیچی در نیومد، سالهای بعدی هم همچین فرقی نکرد!
در مورد اینکه میگی سالهای قبل هم مثل الانن کاملا تایید میشه!!
فکر کردی چند نفر اینطور نبودن؟ فکر میکنم تعدادشون زیاد باشه! آخه خداییش توی شرایط کنکور قرار نگرفته بودن که بدونن مشکل کجاس. به نظرم اگه میتونستیم خودمونو زودتر توی حال و هوای کنکور بندازیم خیلی بهتر بود، اما خیلی کار سختیه و الانم کاری نمیشه کرد. من یکی حداکثر تونستم به تابستون همین امسال بکشونمش!
بعدشم بگم، میدونین که کنکور فقط از کتاباس. اگه میخوای با مشکل مواجه بشی، به نظرم تست سراسری و اگه خواستی آزادو بزن، خیلی کمک میکنه که بفهمی کنکور غول نیست! فکر کنم همه ی جوابهاش رو هم بشه از تو کتاب یافت. حالا بعضی جاها یه ذره درک مطلب و فکر کردن میخواد، اما وقتی مشکل توی یه تست حل بشه، دیگه هوش فوران میکنه! اونوقت میبینی که همچینم با انیشتین فرق نداری! فقط اراده میخواد! شما هم که از معلومه درکی میخونی، پس کارت حله.
در مورد P30 هم بگم که کاملا تایید میشه. خیلی به منم کمک کرد. توی مدرسه اینقدر جو کنکوری نیس که اینجا هست!
اما من فکر میکنم شرایط ما و سال بعدی ها همچینم فرق نمیکنه. چند دقیقه پیش هم گفتم،خیلی مورد عینی بوده که اینو میگم.نقل قول:
ولی بدونین که ما یه برگ برنده داریم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما ها که سال دوم امتحان میدیم دیگه مدرسه نداریم که نگران امتحان و ... باشیم...
جزوه و دفترای کامل داریم...
صبحامون مال خودمونه...
و کلی امتیازای دیگه که بچه های دیگه ندارن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[البته به بقیه بکس بی احترامی نشه ها]
فقط کافیه که بخواهیم که بخونیم !!
می شود و می توانیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مگه شما کتابهای جدیدو نگرفتین؟ در مورد جزوه های کلاس چطور؟ یا کتابهایی که مال کلاسن، مثل رمزینه.نقل قول:
من اگه الان میرفتم مدرسه برام بهتر بود و اینکه شما جزوه ی کامل داری من چی الان بیشتر این کتابها عوض شده و برای من جدیده و تازه به علت دور بودن از درس و این جور چیزا نمیتونم راحت درس بخونم
و حادترین مشکل من اینه که چون شناسایی کافی از این کتابها ندارم توی فاصله ی دو هفته نمیتونم برنامه بریزم و اگه هم برنامه نریزم فکر اینکه نتونم تمام کنم باعث میشه نتونم تمرکز بگیرم
ایا واقعا کسی هست یک پیشنهاد بده من از گرفتاری خلاص بشم؟
پیشاپیش ممنون
به نکته ی ظریفی اشاره کردین!نقل قول:
شما خوب بخونین مثه من نشین یادتون بره چی خوندین ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاد دبیر دیفرانسیلمون افتادم! امروز میگفت رشته ریاضیشو توی دانشگاه اصفهان خونده. اما گفت خیلی پشیمونه که اولا نرفته مهندسی و دوما ادامه نداده. نمیدونم چرا هرکی میره دانشگاه، میگه خیلی پشیمونم که بیشتر خوندم. خداییش از خیلیا اینو شنیدم و خواستم بعدا پشیمون نشم. اما واقعا انگار نمیشه!!!! فکر نمیکنم اگه اونا به گذشته برمیگشتن و تو همین شرایط بودن، بیشتر میخوندن!!!! به نظرتون درست فکر میکنم؟
میشه آدرسش رو بدین. ببخشیدا، آخه من توی تو انجمن گشتن اصلا مهارت ندارم. هر تاپیکی هم که میرم، توی Favovite سیو کردم!نقل قول:
بچه ها نمیخواین تو تاپیک رفع اشکال همراهی کنید؟
وقتی فقط یکی دونفر جواب سوالای دوستامون رو بدن احتمالش هست که نواقص پاسخشون بدون تصحیح باقی بمونه ....
ممنون از نظرتون و قابل احترامه.نقل قول:
پس بر پچ ریاضی بشینین فیزیکو خوب بخونیین به نظر من اصلا دور فیریک 1 همون آینه ها و.. خط بکشن چون تو کنکور گیج میشین خفن .....تازه سوال هم خیلی ازش نمیاد
اما من خیلی شنیدم که درسی رو کنار نذارید. ممکنه از همون تستی خیلی آسون بدن که بعدن دلتون بسوزه که چرا حتی یه نگاه گذرا هم نکردین! و اینکه از این مبحث آینه ها و نور فکر کنم 4 تا تست میاد.
فرنوش جان بینهایت ممنون از راهنمایی هات:11:ممنون از اینکه وقت میذارینقل قول:
رفیق تو امضام ادرسش هست دیگه
اینجا هم میذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موافقم.نقل قول:
ممنون از نظرتون و قابل احترامه.
اما من خیلی شنیدم که درسی رو کنار نذارید. ممکنه از همون تستی خیلی آسون بدن که بعدن دلتون بسوزه که چرا حتی یه نگاه گذرا هم نکردین! و اینکه از این مبحث آینه ها و نور فکر کنم 4 تا تست میاد
مبحث اعلال در عربی هم همینطوره خیلی ها میذارن کنار ولی نمیگم تسلط ولی بهتره تا حدودی بخونینش
خواهش میکنم دوست من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وظیفه س.نقل قول:
فرنوش جان بینهایت ممنون از راهنمایی هات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از اینکه وقت میذاری
آخه اینا خیلی وقت بود که مشکلام بود و نهفته بود! یعنی واقعا میدونستم مشکل دارم اما نمیدونستم دقیقا از کجاس! هنوزم خیلی هاشو نمیدونم و اگه فهمیدم حتما میگم.
از دوستان هم خواهش دارم اگه مشکلات اینطوری رو تونستن حل کنن، حتما به ما هم بگن که چی بوده و چطور حل شده. چون واقعا اکثرش نهفته س و با یه اشاره کوچیکم بهش، کلی آدم جلو میفته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادگار ماندگار برای سال 87 هستش. من 88 رو میخوام. در ضمن یادگار ماندگار 87 هم قبولی IT دانشگاه تهران رو نزدهنقل قول:
کتاب زبان فارسی 3 من مال سال 86....
کتاب سال 87 تغییر کرده؟
آخه تو برنامه ی کانون که نگا میکنم صفحه هایی که نوشته با کتاب من جور در نمیاد...
پ.ن:فرنوش خانوم ممنون از پستتون بهم کمک کرد...