ایول بابا تاپیک داره رو میاد.:31:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 5 (5 کاربران و 0 مهمان)
Printable View
ایول بابا تاپیک داره رو میاد.:31:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 5 (5 کاربران و 0 مهمان)
نقل قول:
به هادی گفتم اینو صفحه اول بزاره، گفت امتحان کن اگه جواب داد اوکی! الآن دارم پچ ها رو دانلود میکنم؛ ولی به احتمال 99% میشه. حداقل وقتی من بازی میکردم که میشد!
نقل قول:
اینقدر تو سرورای فری wow بازی کردی میگی لول آپ این سخته.ولی به نظر ما زیاد سخت نیست.تقریبا تو مایه های بلیزارده.ولی لول 58-1 یه طرف از 58 تا 60 یه طرف.لامصب مگه پر میشه.مخصوصا که تو مپ pvp باید لول آپ کنی.نقل قول:
لول +58 برای گرفتن 1 درصد باید 1 ساعت مفید مون بکشی تو یک پارتی خوب ! حالا سختیش رو خودت درک کن .نقل قول:
تا لول 10 nm که solo حدود 1 ساعت برای من طول میکشه اگه یکی کمک کنه 5 دقیقه !
بعدش نه همون gaia باش . اکثرا تو gaia هستیم و اگه هم نباشیم بعدا میایم گایا . از سرور Etain اوضاش بهتره.
حالا شما هم هی حال ما رو بگیرید به جای روحیه دادن.من میخوام Etain بمونم.مهم اینه که با بازی حال کنی.نقل قول:
بعدش نه همون gaia باش . اکثرا تو gaia هستیم و اگه هم نباشیم بعدا میایم گایا . از سرور Etain اوضاش بهتره.
لول :دی
یه پارتی خفن پیدا کردم :دی دو لول گرفتم
اون روش alizshah کاملا اشتباه و غلطه و کار نمیکنه و فایلش پاک شده
من یه روش 100% عملی میدونم اما چند ساعت دیگه میگم
اون قسمت فایلش پاک شده یعنی چی؟
من نگرفتم!
همه منو توی gaia اد کنند و یه ویسپ بدن
Albis
نه هادی آخریا رفتم تریال بیلیزارد خیلی از این راحت تر بود راحت solo میشد این پارتی میخواد اما خوبه دیگه کار گروهی لول
fullpather پاک شده از سرور منظورم اینه .
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
راستی برای pvp چی وردارم برای pve که باید فول اینتلکت بود اما pvp جون هم میخواد همون استامینا
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
purchashing price چی هست ؟ من یه آیتم دارم 100 کی اینه اما میری بفروشی به وندور فقط 2کی میخره باید کجا بفروشم
خب این که مشکلی ندارهنقل قول:
ولی روشت رو بگو اگه راحتتر بود از روش تو برم:31::10:کد:http://foxman.persiangig.com/other/FullPatcher.exe
ترتیبشون این طوری هست.نقل قول:
اول باید نرمال مود NM رو لول 40 کنی.
بعد هارد مود HM رو می تونی Unlock کنی.
HM رو 40 کنی UM هم Unlock میشه.
EXP مورد نیاز واسه UM 2 برابر NM هست.ما ترکیدیم تا 60 شدیم.