آره همه جاش پلمپ داره!نقل قول:
مادر برد ها راه تشخیص خاصی ندارن فقط باید اعتماد کنیو و به چسبای جای سی پی یو و سوکتاش دقت کنی!
4770 رو هم میتونی از هر جایی کهک دیدی مناسب میده بخری !(مسئله ی عادی ایه!:n02:)
Printable View
آره همه جاش پلمپ داره!نقل قول:
مادر برد ها راه تشخیص خاصی ندارن فقط باید اعتماد کنیو و به چسبای جای سی پی یو و سوکتاش دقت کنی!
4770 رو هم میتونی از هر جایی کهک دیدی مناسب میده بخری !(مسئله ی عادی ایه!:n02:)
ممنون این 4770k رو خود cpu باید داخل یک قطعه پلاستیکی پلمپ باشه ? این شکل پلمپش که فرمودی کلا چجوریه ? یک توضیح برام میدی دوست عزیزم?نقل قول:
این باکس های بدون فن هم دقیقا باید همونجوری پلمپ باشه ?
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk 4 Beta
کل CPU های اینتل توی یه جعبه ی مکعبی هستن که از دو طرف باز شو پلمپ چسبی دارنو و همشون فن دارن بدون استثناء ! یه دفتر چه با 3 تا یا دوتا برچسب روش!نقل قول:
(خیلی نترس یا علی بگو و بخر اگه انتخابتو واقعا" کردی!):n02::n11::n12:(قیمتشم حدود 1115 تا 1125 تومنه)
(باکس بدون فن نداریم!البته یه دو ماه پیش برا هاسول ها و آی وی بریجا یه باکس زرد و نارنجی رنگ مکعب مستطیلی میومد که واتر کولر یا تجهیزات خنک کننده و خمیر سیلیکن داشتن توشون الان نمیدونم بازم میان یا نه!)
سلام دوستان تا 150 هزار تومن بهترین گزینه ها برای مادربورد چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنین
لطفا تاپیک جدا بزنین.نقل قول:
سلام قیمت نو ودسته دوم این سه تا سیپیو رومی خواستم ممنون میشم اگه بگید
phenom 11x4 850
athlon 11x4 650
athlon 11x4 645
وایاکارایی بالایی دارند یاقوی هستند
سی پی یو های قوی ای هستن اگه با مادربرد خوبی مچ بشن!(تو برند AMD یه مشکلی که وجود داره یه سی پی یوـــه خاص رو یه مدل از مادربرد بهترین کارکردو داره (من خودم تو چند مورد برا مشتری تجربه کردم!))نقل قول:
قیمتشون رو نمیشه گفت چون الان صفرشون پیدا نمیشه ولی در کل زیر 420 تومن هستن!(بیشتر از این صفرش ارزششو نداره چه برسه به کاکردش!)
سلام لطفا پاسخ دهید یک مادر برد GIGA GA-890FXA-UD5 الان اگر آکبند باشه حدودا چقد قیمت میخوره؟
نظر شما در مورد استفاده از این مادربرد اکنون چیه با توجه به اقلام موجود در بازار؟
سلام دوستان .من تازه عضو شدم.می خوام بهترین مادربرد سوکت 775 رو بهم معرفی کنید که قابلیت sli و از همه مهمتر رمهای ddr3 رو هم پشتیبانی بکنه.خیلی ممنون میشم
دوست من تبریک میگم ورودتو .... باید در بخش مربوطه از انجمن در بخش مشاوره یه تاپیک جدید ایجاد کنید!اینجا جاش نیست !نقل قول: