نقل قول:
IP رو روي TCP/IP شبكه تنظيم كنيد
Printable View
نقل قول:
IP رو روي TCP/IP شبكه تنظيم كنيد
چجوری؟ میشه توضیح بدین؟نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=338825
ممنون دوست عزیز.
مشکل اون پیغام رفع شد.
فقط یه موردی پیش اومد؛ قبلا موقع اتصال، اون پایین دوتا آیکن کامپیوتر نشون میداد، مثل همون عکس اولی که گذاشتم. ولی حالا آیکن LAN نشون داده نمیشه.
طبیعیه. برای من هم وقتی کانکت می شم نمایه لن می ره :46:نقل قول:
نقل قول:Start>Control Panel>Network Connections بعدش روی اتصال شبکه LAN تون (مثلا Local Area Connection که ممکنه ته اسمش عددم باشه) راست کلیک کرده و Properties رو بزنید و در پنجره جدیدی که باز میشه تیک کنار عبارت Show icon in notification area when connected رو بزنید و بعدشم OK....... این مطلب در مورد همه کانکشنایی که دارید صادقه و هر کانکشنی که بخواید نشون بده یا نده رو کافیه از این طریق این تیک رو بزنید یا بردارید...!نقل قول:
همچنین برای اینکه هیچ وقت از توی systray مخفی نشه و نره زیر اون فلش کنار ساعت و همیشه جلوی چشمتون باشه، روی Task Bar (نوار پایین صفحه) راست کلیک کرده و Properties رو بزنید و جلوی عبارت Hide inactive icons روی Customize کلیک کنید... دنبال Local area connection یا هر اسم دیگه که داره بگردید و از منوی جلوش Always show رو انتخاب کرده و بعدشم OK......!
:20:
سلام
یکی مودمم رو رو bridge تنظیم کنه، نتونستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ها به ترتیب قرار گرفته.
گیج شدم از بس روش کار کردم . . .:9:
این جا این مشخصات رو دادی بعضیا می تونن سوئ استفاده کنن ها !
از من گفتن ! :دی
من امروز با مخابرات تماس گرفتم واسه گرفتن یه خط جدید که وایرلس یا ADSL تو اینده بهش بخوره چون در حال حاظر خطوط ما فیبر نوری من نمی دونم چه خطی می خواد
در جوابم منشی مخابرات گفت ما یک نوع خط بیشتر نداریم
حالا من می خوام یه راهنمایی کنید ببینم چه خطی بگیرم لطفا مثل پستهای قبلی تیکه پاره نکنید اگه امکانش هست واضح
من عکسی نمی بینم!!! :14:نقل قول:
اما چون امروز گذرم افتاده بود به مودم روتر بهت می گم :31:
برای Asus AM 602:
پس از ریست برو به نشونی 192.168.1.1 و بگم که اگه ریست نکرده باشی، مثل الان من نمی تونی بری توی مودم. این نشونی رو توی نوار نشانی اینترنت اکسپلورر بنویس و اینتر رو بزن!!!
به بخش Advanced Setup برو
سپس روی WAN کلیک کن
حالا اینجا می باس تنظیمات شرکت رو انجام بدی... یا اگر تنظیمات شرکت از پیش هست تغییرش بدی
روی Add کلیک کن ( یا روی تنظیمات پیشتر کلیک کن تا بره توی ویرایش )
صفحه اول که می باس طبق روال خود شرکت تنظیم بشه
صفحه دوم مهمه، اونجا می باس رادیو باکس (همون انتخاب های دایره ای) ویژه Bridge رو گزینش کنی و از زیر مجموعه فهرست پایین افتادنی، عبارتی که توش Bridge داره رو گزینش کنی...
دست آخر هم می باس تا آخر Next رو بزنی و Save کنی ( برای شرکت من اینجوریه. شاید برای شرکت شما فرق بکنه و اواسط کار تنظیمات اضافه بخواد )
دست آخر هم Finish کن تا مودم تنظیمات رو اعمال کنه.
پایان
امیدوارم حافظه ام خوب باشه :27:
( اگر خیلی به جزییات اشاره کردم به این خاطر هست که همه مثل ما ها حرفه ای نیستن... شاید یکی که اصلا سر در نمیاره مشکل شما رو داشته باشه و بخواد حل بکنه :46:)