نقل قول:
خوب شما احتمالا اسپلیتر نداری . یه اسپلیتر بخر یه طرفش رو وصل کن به خط تلقنت از اون طرفش 2 تا سیم یکیش رو به مودمت وصل کن یکی هم به گوشیت .
Printable View
نقل قول:
خوب شما احتمالا اسپلیتر نداری . یه اسپلیتر بخر یه طرفش رو وصل کن به خط تلقنت از اون طرفش 2 تا سیم یکیش رو به مودمت وصل کن یکی هم به گوشیت .
من از خرداد 86 آساتک دارم و اصلا بحث از " منطقه مخابراتی" و این حرف ها گذشته.
آساتک تو چند ماه اخیر مخصوصا این دو ماه آخر خیلی عجیب رفتار کرده در اولین فرصت اپراتورم رو تغییر میدم.
آساتک نمیخواد لطفی در حق کاربر هاش بکنه همین کلی تو این چند ساله که عضوم پیش اومده الکی حجم کم میکرده اصلا با شاتل که تولدت و سال نو حجم هدیه میده قابل مقایسه نیست.
من دیگه حتی پار آنلاینن رو هم به آساتک ترجیه میدم.
اصلا افزایش قیمت به کنار این شبانه نیم بها دیگه خیلی چیز احمقانه ایی هست نمیدونم این دیگه چطوری به ذهنشون خطور کرد.
هر گیگ 3 تومن هم که کردند 4/600 همه جوره گرون کردند یه موقعه ایی تو سه ماه 48 تومن خرج میکردم الان اصلا زیر 80 تومن با همون استفاده کمتر نمیشه.
سرعت دانلودم الان 2 روزه شده 40 .. 1 مگ دارم زنگ میزنم همیشه12 نفر در صف انتظار میباشند احتمالا گند حسابی بالا اومده.
سلامی دوباره خدمت دوست مننقل قول:
خوب حداقل ماله من که خوبه . شاید آسیاتک با مرکز مخابراتی شما مشکلی داره ؟ به عنوان مثال تفاوتی که از حدود 3 ماه پیش که از شاتل نقل مکان کردم به آسیاتک اینا بوده :
1 - پینگ با همین سرور پاریس حدود 400 بود . کلا تو SpeedTest سرور با پینگ کمتر از 300 ندیدم با شاتل
پینگ با Player های ایرانی در Garena به طور میانگین با شاتل : حدود 110 با آسیاتک : 70
2- سرعت دانلود سرویس 512 حدود 80 بود تو آسیاتک 110 بود ( برای این از 512 اومدم به 1mb که بتونم تو بازیهایی مثل Dota هاست بشم وگرنه برای دانلود کافی بود )
3- شبانه سرعت شاتل حدود 45 بود الان با آسیاتک 160 KB/S ( اگر خواستید امشب از IDM عکس میگیرم) با شاتل شبی 700-800 مگ دانلود داشتم با آسیاتک حدود 3 GB
4- نسبت سیگنال به نویز ( که یکی از عوامل اصلی Disconnect شدنه ) (هر چه بیشتر بهتره )
در شاتل :
SNR upstream : 14
SNR downstream : 20
در آسیاتک :
SNR upstream : 26
SNR downstream : 40
به طوری که تا الان حتی 1 بار هم Disconnect نشدم ولی در شاتل بارها وسط بازی Disconnect میشد.
هزینه ی ماهانه :
شاتل : 18900 آسیاتک : 25900 تفاوت : 7000 تومن . تفاوت سرعت 512 kb/s و 2 گیگابایت هم حجم بیشتر برای آسیاتک .
من نمیگم برای دانلود شرکت بهتری وجود نداره ( مثل مبین نت ) ولی همین مبین نت پینگش خوبه ؟ شما
چرا فقط سرعت و حجم و شبانه رو در نظر میگیرید ؟ کسایی هم هستند که از اینترنت برای کارای دیگه غیر
از دانلود هم استفاده میکنند.
در ضمن من تو قسمت بازیهای کامپیوتری و سخت افزار فعالیت میکنم . چون از سرویسم راضیم ( مثل خیلی ها ) نمیام تو این قسمت .
* اینم همون موقعی که سرعت شاتل رفته بود بالا ( از تعجب عکس گرفتم گشتم پیداش کردم )
شما باز هم دارید بحث منطقه مخابراتی رو مطرح میکنید که اصلا هیچ ربطی به استریم ها و جریانهای ورودی اطلاعت به کامپیوتر کاربران را نداره شما اگر در خلوت ترین منطقه کل ایران هم باشید بازهم اینترنت در حالت معمول بین 8 نفر در حال پخش هست حالا هر چقدر هم این مجموعه بخواد بزرگتر باشه تغییری تو صورت مساله ایجاد نمیکنه فقط شکافی در پخش استریمها بین کاربران ایجاد میشه همین.
اون در حالت معمولی و بدون در نظر گرفتن حالت محدود به نظرم معقوله ولی در حالت محدود به حجم خاصی باید بین کاربران خدمات برست رو ایجاد کرد که مثلا میبینید 128 پارس آنلاین 7 برابر سرعت سرویس بنده سرعت داره.
در بحث پینگ و قطعی با شما به طور نسبی موافقم که آسیاتک تو این مواردی یه درصد خیلی کمی تونسته رضایت رو جلب کنه ولی جالبه میگید که چرا نرخ شبانه رو محاسبه میکنم ببینم دوست من من وقتی پول سرویس اینترنت میدم دوست دارم در هر ساعت از شبانه روز سرعت و کیفیت سرویسم باهم برابر باشه کسی منو مجاب نکنه و به من استرس نده که کی از اینترنت امن استفاده کنم در حقیقت این یه نوع دیکتاتوری خودش که میگه شما از ساعت یک ب بعد بشین دانلود کن فقط اگر من کاربری باشم که نخوام دانلود کنم چه کسی رو باید ببینم؟در ضمن زیاد به امار و ارقام اکتفا کردن یه نوع فرار از مساله است مثلا من برم الان تو کانفیگ مودمم نوشته دان استریم 2046 و اپم 500 بعد بگم به به اسیاتک استریم رو برده بالا.
مهم اون چیزیه که کاربران حس میکنند و دارند ازش استفاده میکنند باقی مسایل آماری تو حاشیه است الان چیزی که کاربر میبینه اینه که مثلا خوده بنده چرا باید 28 هزار تومن اضافه بدم برای اینترنت محدود 20 گیگی آسیاتک در صورتی که همونو تو مخابرات با همین سرعت بصورت نامحدود میتونم داشته باشم چرا قیمتها ی حجم اضافه آسیاتک انقدر بالاست چرا شبانه باید دنبال یه لینک مستقیم گشت چرا هیچگونه عیدی به کاربران ندادند چرا آسیاتک از 5 سال پیش تا حالا اندازه سر سوزن تو پلنهاش تغییر ایجاد و نکرده و فقط قیمتها رو بالا پایین میکنه چرا نیم بها مگه اونایی که سه گیگ حجم میگیرن نباید از خدمات شرکت بصورت مساوی استفاده کنند و ... خلاصه اینا چیزاییی که کاربر حس میکنه.
در هر حال من شمارو مخاطب و یا مقابل خودم نمیبینم که بخوام ازتون بازجوییی و یا خدایی نکرده قصد دیگه ای داشته باشم من فقط دارم چیزی که خودم و باقی کاربران درش مشتریکم رو باهاتون مطرح میکنم
موفق و موید باشید
خب جالب بود کسی در صف انتظار نبود فرمودند که مشکل از مخابراته اعلام کرده مخابرات 7 روز طول میکشه تا درست بشه. با توجه به سوابق 17 روز حساب کنید
:31: کی این آسایتک عین آدم کار کرده حالا عیبی ندراه 12 نفر تو صف باشه منتظر میمونه آدم من یه بار زنگ زدم 20 دقیقه پشت خط بودم وقتی نوبتم شد که مشکلمو بگم گویا گفت با تشکر از تماس شما بعد قطع شد:31:نقل قول:
سرعت دانلودم الان 2 روزه شده 40 .. 1 مگ دارم زنگ میزنم همیشه12 نفر در صف انتظار میباشند احتمالا گند حسابی بالا اومده.
بله سرعت دانلود منم به کمتر از نصف کاهش پیدا کرده
این مشکل مثل این که تو اکثر شرکت ها به وجود اومده
حالا دلیل اصلیشو نمی دونم ولی فعلا میگن کابلها قطع شده :دی
موفق باشید
:31: سرعت دانلود من که هیچ تغییری نکرده با همون 17 دانلود میکنم:46:نقل قول:
بله سرعت دانلود منم به کمتر از نصف کاهش پیدا کرده
من که آرزو به دل موندم یه بار زنگ بزنم پشت خط نمونم همیشه هم بعد مدت زیادی همون چیزی که گفتی اتفاق می افتهنقل قول:
خدا رو شکر من که از شر این شرکت در پیتی راحت شدم و جم کردم رفتم پارس