خوب طبیعتاً منظور من این بوده که در شرایط برابر مقایسه شه. چون اینجور بخوایم بگیم، عمر کرولا هم به صاحب ماشین بستگی داره!
اما دلایلی که من میگم 206 از 405 بهتره:
1- رنگ قویتری داره و بعد از چند سال (مخصوصاً اگه زیر آفتاب قرار بگیرن) میبینیم که 405 رنگ و رو رفته میشه (حتی از نوع پارس) اما 206 کمتر.
2- گیربکس خیلی قویتری داره و من هیچ وقت حاضر نیستم گیربکس MA5N رو با BE3 عوض کنم! SLX هم از BE3 استفاده میکنه.
3- ترمزهای 206 حتی تیپ 2 که کاسه ای هست از ترمزهای 405 خیلی خیلی بهترن. سیستم ABS EBD EBA قویتری هم داره.
4- از لحاظ امنیبی 206 بهتر از 405 هست و اگه ایربگ هم برای اون سفارش داده بشه هیچ حرفی برای گفتن نمیمونه!
5- 206 از هر مدلی مصرف سوخت کمتری از 405 از هر مدلی داره (حتی SLX)
6- تعجب میکنم که میگید کیفیت قطعات داخل اتاق SLX خوبه! اصلاً قابل مقایسه با 206 نیست، نمای SLX مثل سمند از افتضاح ترین چرم (یا بهتره بگم پلاستیک!) استفاده شده و بعد از مدتی که تو آفتاب قرار بگیره پوسیده میشه. صندلیهاش هم بعد از یه مدت نرم میشه و روکش خوبی هم ندارن. این مشکلات در 206 وجود نداره.
و هزار و یک دلیل دیگه ....
این فقط نظر من بود، دیدم شما به خیلیها SLX رو پیشنهاد دادیدن، من هم قبول دارم که موتور Tu5 خیلی عالیه، اما ایراداتی که هنوز بعنوان 405 داره رو هم نباید فراموش کرد. :46: