اگر داور بفهمه که از قصد خودت رو زمین انداختی که حتما میفهمه... بهت کارت زرد میده.نقل قول:
یکی از بازیکنان حریف سر همین قضیه که تو محوطه جریمه انجام داده بود کارت زرد گرفت :21:
Printable View
اگر داور بفهمه که از قصد خودت رو زمین انداختی که حتما میفهمه... بهت کارت زرد میده.نقل قول:
یکی از بازیکنان حریف سر همین قضیه که تو محوطه جریمه انجام داده بود کارت زرد گرفت :21:
چگونه يك پچ را دانلود كرديم وارد بازي بكنيم با تشكر فراوان
اگه فایل setup داشت که فقط setup رو نصب می کنی
یک سری هستن که باید فایل ها رو جایگزین کنی که این کار با afs explorer و یا game graphic studio انجام میشه
دوستان چطوری میشه توپ رو از روی سر دروازهبان انداخت؟
تو ورزن های قبلی که قسما اموزشی داشت دو تا راه داشت یکی همون کلید l1 و مربع(فکر کنم دقیق یادم نیست)بود یه راه دیگه هم بود که هر چی فکر میکنم یادم نیست اون راه رو کسی بلد هست؟بدیاین روش اینه که توپ رو کم بلند میکنهیعنی بیشتر به صورت کشید هست وباید از دروازبان فاصله داشته باشی اما یادمه اون روش اگه خیلی نزدیک هم بود میشد زد
کلا فرقشون این ود اون اولی به صورت سرعتی و کشیده میزنه دومی که یادم نیست اهسته تر و بلند میزنه
حالا اگه وش خاصی هست راهنمایی کنید چون من زیاد تک یه تک میشم ولی این روش جواب نمیده
با تشکر
اگه خودت و دروازه بان بودی و کسی از بازیکنان خودی نزدیکت نبود میتونی با دکمه سانتر یا همون دایره توپ رو از روی سر دروازه بان بندازی توی گل....گل های قشنگی هم میشه اینطوری زد
نه بابا گاهی اوقات زدم احمق بر میداره توپ رو طرف چپ و راستش میندازه حداقل با دایره من که نتونستم تا حالا شاید یه قلق خاصی داره ولی اون روش دومی که گفتم رو کسی بلد نیست؟
گفتم که برای چیپ زدن به این صورتی که من گفتم یاران تیمتون نباید نزدیکتون باشن
باید خودتون تک به تک با دروازه بان باشین
ببخشيد مي شود استاديوم هاي ايران را بگذاريد
استادیوم های ایران که ساخته میشه کیفیت مناسبی ندارن
واقعا ارزش وارد کردن رو نداره
اگه مي شود شماره كيت تمام تيم ها را در اين تاپيك قرار بده براي پيس 2008
و اگه مي شود چند صدا گزارش فارسي هم قرار بده
و اگه مي شود شماره تمام استاديوم ها را هم قرار بده
حثس 2008