اگر اعداد رو وارد می کنید باید نمودار رو رسم کنهنقل قول:
اول محدوده رو انتخاب کنید بعد رسم نمودار رو بزنید
اگه نشد یه فایل بذار تا برات چک کنم
Printable View
اگر اعداد رو وارد می کنید باید نمودار رو رسم کنهنقل قول:
اول محدوده رو انتخاب کنید بعد رسم نمودار رو بزنید
اگه نشد یه فایل بذار تا برات چک کنم
سلام
میخواستم بدونم با کدوم ترکیب از کلید های کیبورد میشه کار گزینه Sheet Right to Left رو انجام داد؟
با سلام لطفاً کمک کنید که کچل شدم
فرض کنید یه فایلی در اکسل درست کردید و اونو مثلاً برای صفحه A4 تنظیم کردید تا در یک صفحه چاپ بشه. مشکل من اینه که وقتی این فایل رو می برم روی یه کامپیوتر دیگه تنظیمش بهم می خوره. چرا؟
درضمن متوجه شدم اگه هردو کامپیوتر با یک SETUP از آفیس نصب شده باشند این اتفاق نمی افته اما اگر از دو سی دی مختلف نصب شده باشند و اگر هردو مثلاً 2007 هم باشند صفحه طراحی شده توسط شما در کامپیوتر دیگران تبدیل به دوصفحه می شه و شما مجبورید دوباره اونو تنظیم کنید.راه حل لطفاً. از پاسخگویی دوستان پیشاپیش متشکرم
نه فکر نکنم مربوط به آفیس باشه بیشتر به احتمال تفاوت بین نوع چاپگر میتونه باشهنقل قول:
از جواب دوستان متشکرم
فرض کنیم که اینطور باشه نمیشه که یه فایل رو بازحمت صفحه بندی کنی بعد هم ببری بیرون برای پیرینت و دست آخر هم ناجور پرینت یشه .میشه؟حتماً بایستی یه راه حل داشته باشه
کسی چیزی به بفکرش نمیرسه؟
سلام ؛
مشکل مربوط به تنظیمات هر ویندوز هست مخصوصا نوع فونت و اندازه اون ، اندازه سلولها ، مارجین صفحه ، Regional and Language Options و ...
اگر زیاد با کامپیوتر دوم کار داری بهتره اونرو هم مثه کامپیوتر اول تنظیم کنی ولی اگر برای پرینت می بری مثلا به یک مغازه بهتره اونو تبدیل به pdf کنی.
تو 2007 خودش save as داره و تو آفیسهای قبل هم میتونی از کانورتور استفاده کنی ...
Alt => P => S => Lنقل قول:
با سلام
یه فایل اکسل ساختم که یکسری عدد را از سایت دریافت میکنه هر بار که باز میکنم
چجوری میتونم مجبورش کنم هر روز که باز میشه فایل اکسل و دیتا روز را از سایت دریافت میکند در جایی نگهداری کند ( سیو کند)و روز بعد دیتا روز بعد را منار دیتا روز قبل قرار بدهد. که مثلا بعد از یک ماه بتونم با دیتاهای هر روز یک نمودار و گزارش گرفته باشم
با تشکر
با سپاس فراوان از شما.بهرحال بنظر میرسه که مشکلاتش زیاد باشد.مخصوصاً اگر فایلی داشته باشی که مرتب با حساب و کتاب یا محاسبات فنی سروکار دارهنقل قول:
سلام دوستان
می میخوام تو اکسل این کار رو انجام بدم چجوری میشه ؟
مثلا اگه عدد 11.65 هستش گرد کنه به سمت بالا مثلا 12 بکنه
و اگه :
4.25 هستش بکنه 4.50 - گرد کنه به 0.5 یا عدد ثابت مثل 1 2 3 4 اینا...
چجوری باید کدش رو بنویسم ؟