پس با این حساب. چرا ما نریم بازی ارجینال بگیریم تا ban نشیم؟ تازه من یه بار قیمت کردم بازی اورجینال یارو گفت فرقی نمیکنه همون 5 تومن بت میدم.
پس با این حساب. چرا ما نریم بازی ارجینال بگیریم تا ban نشیم؟ تازه من یه بار قیمت کردم بازی اورجینال یارو گفت فرقی نمیکنه همون 5 تومن بت میدم.
نگاه کن شما مثل اینکه یکمی گمراه شدین البته گمراهتون کردن (تو مسائل کنسول میگم)نقل قول:
بازی های اورجینال که زیر نظر ماکروسافت عرضه میشن قیمتی معادل 49 دلار دارن که میشه حدود 50 تومن .. این دیسک ها از لحاظ کیفیت فوق العاده هستند و وقتی شما اونها رو بخرید احتمال بن شدن از طرف دیسک رو برطرف کردید..
الان بعضی از شرکتها مثل Play Box دیسک های زدن که شبیه اورجینال هست که کیفیت بسیار پایینی هم داره و فقط چون دیسکش نقراه ای و طلایی هست بعضی ها خیال میکنن این دیسک ها اورجینال هستند در صورتی که اگر کنسول کپی خور نشده باشه نمیتونه این دیسک ها رو بخونه..
البته شرکتهای دیگه ای هم هستند که مثل play box دیسک میزنند اما بخاطر کیفیت بسیار پایینی که داره اصلا توصیه نمیشه..
اون فروشنده هم یا با شما شوخی کرده یا زیاد متوجه نبوده..
منم فكر كنم طرف منظورش همين ديسك هاي playbox بوده عزيز دل برادر:31:شايدم اطلاعات كافي نداشتهنقل قول:
بچه ها من دیروز قیمت گرفتم از جمهوری گفت:
permium 550 با مادربورد کپی خور فالکون و پال!
elite 660 فالکون کپی خور و پال!
خوبه؟ یا زیاد میگه؟
نقل قول:
فكر كنم زياده چون من دوستم 1ماه پيش از توپ خونه permium 60GB region PAL خريد 500000!!!
از کجا که مطمئن باشه بخرم با قیمته واقعی؟؟
دقيقا منظورتو متوجه نشدم.يعني چون قيمتش پايين تره ممكن مشكل داشته باشه؟؟؟نقل قول:
نه.
یعنی شما کجا رو معرفی می کنید که مطمئن باشه واسه خرید xbox360 و قیمت مناسب داشته باشه؟!
والا من خودم 2باري كه خريدم از west خريدم و زياد با جاهاي ديگه اشنا نيستم ولي پايين ترين قيمتي كه ديدمنقل قول:
هميني بوده كه دوستم خريده از توپ خونه.راستش خودم زياد آشنايي ندارم كه كجا خوبه هم از نظر قيمت هم
كيفيت.البته از يه تاريخي به اين ور كه ديگه همه جا فقط falcon هستش.ولي از نظر قيمت ممكنه جايي كمتر از
500000 هم بدن
این قیمتهای که بهت داده از حد نجوم هم بالاتره..:18: من اوایل تابستان از وست گیم الیت خریدم 450 تومن مادربد فالکون و پال..نقل قول:
چه ها من دیروز قیمت گرفتم از جمهوری گفت:
Permium 550 با مادربورد کپی خور فالکون و پال!
Elite 660 فالکون کپی خور و پال!
خوبه؟ یا زیاد میگه؟
البته چون دیگه مثل قبل کنسول ها رو به راحتی کپی خور نمی کنند قیمتش رفته بالا ولی این قیمت دیگه آخر بی انصافیه..:41:
قیمتهای فروشگاه ها خیلی بالا هست . من کسی رو میشناسم که قیمتش خیلی پایین تر از این حرفاست..نقل قول:
آدرسشم به چندتا از همین بچه های سایت دادم .. خواستی pm بده تا به شما هم بگم..