1.مطمئنی؟؟؟؟؟؟امکان نداره،بیشتر دقت کنید چنین فولدر حتما هست(امکان مارک کردن هم هست)نقل قول:
2.سفارشات برنامه رو در تاپیک های مربوطه باید بیان کنید تا به جواب مورد نیازتون برسید
3.این شماره در سایت ثبت نشده
موفق باشی:11:
Printable View
1.مطمئنی؟؟؟؟؟؟امکان نداره،بیشتر دقت کنید چنین فولدر حتما هست(امکان مارک کردن هم هست)نقل قول:
2.سفارشات برنامه رو در تاپیک های مربوطه باید بیان کنید تا به جواب مورد نیازتون برسید
3.این شماره در سایت ثبت نشده
موفق باشی:11:
سلام.
امروز يه ترفند جالب از دوستمون ياد گرفتم ميزارم اينجا ببينين:
با اين روش مي تونين اس ام اس هاتون به صورت خونده شده يا نخونده شده درست كنين
فقط كافيه روي مسيجي كه مي خواين رفته(بدون باز كردن آن) و بعد * (در فيليپ بسته) و ALT & x (در فيليپ باز) بزنين تا مسيجتون به صورت خونده شده يا نخونده شده در بياد
با عرض سلام خدمت همه دوستان
اول اينكه من سايت را جستجو كردم ولي چيزي كه به درد بخورد و كارم را زود راه بياندازد پيدا
نكردم و لطفا همه دوستان كمك كنند. ( من نياز فوري دارم )... .
چند تا سوال داشتم :
1. چگونه ( با چه نرم افزاري ) كليپ تصويري روي گوشي زير بريزم :
P990
2. چگونه ( با چه نرم افزاري ) فايل پي دي اف روي گوشي زير بريزم :
P990
3. چگونه ( با چه نرم افزاري ) بازي روي گوشي زير بريزم :
P990
4. چگونه گوشي زير را فارسي سازي کنم به چه نرم افزاري و فونتي؟
P990
لطفا ادرس دانلود نرم افزارها را کامل بدهيد. ( نسخه جديدشون )
لطفا نام نرم افزار و ورپن جند هست را هم بنويسيد
لطفا نرم افزارها را به همراه کرک و سريال بدهيد.
با تشکر.
كسي جواب سوال منو بلد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::13:نقل قول:
شما اول باتری رو بذار بعد c رو نگه دار و کابل رو وصل کننقل قول:
اگه بازم این مشکل رو داشت . firewall مال ویندوز رو خاموش کن .
شما اول باتری رو بذار بعد c رو نگه دار و کابل رو وصل کننقل قول:
اگه بازم این مشکل رو داشت . firewall مال ویندوز رو خاموش کن .
نقل قول:
3) آيا اگر شماره در سايت ثبت نشده ،دليل بر ريجستر نبودن گوشي هست ؟
با سلام به همه
ببینید چند تا مورد بود که دوستان مطرح کرده بودن
اول از همه بگم که کلیه گوشیهای سری جدید پی 990 در چین تولید میشن یعنی از زمانی که پی 1 وارد بازار شده این رو خوده سونی اریکسون تایید کرده ولی این رو هم بگم که هیچ چیزی از نظر تکنولوژی کم نذاشته .
مورد بعدی اینه که باید موقع آپدیت حتما" بک آپ بگیرید از گوشیتون و اینکه خوده برنامه این کار رو انجام میده اشتباهه .
مورد بعدی اینکه به هیچ عنوان با سرعت زیر 256 کیلو بیت اون هم بدون نویز دست به آپدیت گوشی نزنید یعنی آپدیت نکنید خیلی بهتره . چه برسه با اینترنت ایرانسل بخواهید این کار رو انجام بدید .
مورد بعدی برای تماشای فایلهای تصویری باید فرمت فایلها MPEG 4 , 3gp باشه . باید با برنامه تبدیل فایلهای تصویری در کامپیوتر این کار رو انجام بدید .
برای فایلهای پی دی اف هم خوده گوشی به صورت پیش فرض این برنامه رو داره . می تونید این فرمت رو بخونید.
در مورد خواندن فونتهای فارسی هم دوستان قبلا" زحمت این کار کشیدن و فقط کافی فونتها رو طبق دستور العمل وارد مموری کنید و گوشی رو رستارت کنید .
در مورد مشکل دوستمون هم بگم که موقعی که گوشی رو خاموش میکنی و باطری رو در میاری سیم کارتتو هم در بیار و دگمه c رو نگه دار و کابل رو به گوشی بزن . و بقیه مراحل رو ادامه . در حالت عادی نباید همچین مشکلی پیش بیاد . سعی کن در ساعات مختلف این کار رو انجام بدی و اینترنتی هم که استفاده میکنی شرایط مناسبی داشته باشه . همچنین باید کامپیوترتون کاملا" گوشی رو شناخته باشه یعنی درایور گوشی کاملا" نصب شده باشه و ضمنا" ویندوزتون هم سالم باشه .
:13:آقا اين گوشي من (پي 990) چند وقتي بود خود بخود restart ميشد و ميشه چه بلايي سرش بيارم ؟ آنتي ويروسن دارم هر چند وقت يه بارم scan مي كنه يه كمكي در راه خدا بكنيد
ایا میشود کاری کرد که وقتی فلیپ باز شود اتصال مکالمه شروع شود وبا بستنش مکالمه قطع شود