این رو King Mehradad داد گفت بذارم اینجا (نتونست با یوزر خودش بفرستتش) :
سلام به همه بچه هاي گل پيسي ورلد
پيسي ورلدي كه خودم جزو كساني بودم كه با خون و دل براي كار كردم
شايد بگيد داره از خودش تعريف مي كنه اما در مورد پيسي ورلد لجباز هم هستم من جزو دوستان پيسي بودم
كساني كه صادقانه براش زحمت كشيدن
اومدم سوتفاهم هارو برطرف كنم
من مهرداد هستم همون نامرده lol
دوستان من ميخواستم يك ترايب عالي در ورلد 26 كه مال ايراني ها باشه باز كنم تا همگي بتونيم داخلش بازي بكنيم
دوستان از صميم قلبم متاسفم
به خدا چقدر اين سرنوشت بد و تلخه
بد بود بدتر شد
دوستان من جدي بودنم بخاطر اين بود كه نميخواستم شما الكي بازي بكنيد ميخواستم جدي باشيد واسه همين خودم جدي بودم
دوستان عزيزم همه تون برام عزيز هستيد همه تون من رفتم 6 ميليون تومان پرميوم اكانت خريدم براي شما چون دوست داشتم ورلد 26 رو بدون هيچ گونه كمي از خارجيها شروع كنيد
احساس نياز نكنيد ميخواستم مغرور باشيد و به غرور ايرانيتون بنازيد
من آدم بدي نيستم بلكه چند نفر از كساني كه مطمئنا دارن اين پست رو ميخونن از حال من خبر دارن و ميدونن مهرداد نامرد نيست
امروز هم اتفاق بدي افتاد
جناب جنرال كه حتي نمي شناسمشون من از شما خيلي معذرت ميخوام
اون برادرم بود كه از روي بچگي اونطوري جواب شما رو داد اما بازم من گناهكارم ميدونم اينو نميگم كه خودمو تبرئه بكنم
اميدوارم از گناه من ببخشيد من واقعا متاسفم لطفا به بزرگي خودتون ببخشيد
دوستان عزيزم پيسي ورلد جايي بود كه رشد كردم نمي تونم هويتم رو فاش بكنم چون ممكنه يه آدم كشي بنام سينا يقه مو بگيره lol
دوستان كلي ميخواستم پست بدم اما هي خطا ميداد يا پست داده نميشد فكر كنم بخاطر سيستم جديد پيسي ورلد بود اما اين رو دوست خوبم بجاي من ميذاره
از تمام اتفاقاتي كه افتاده متاسفم و خودم گناهكار ميدونم چون حداقلش شما از خودم بوديد چرا با شما چنين رفتاري كردم اما لطفا اينو بدونيد و درك كنيد اگه يه روزي به روستاي من احتياج داشتيد من روستامو بهتون ميدم چون شما برام عزيزتر هستيد
اينو كساني كه منو مي شناسن و يه دوره با من بودن خوب ميدونن
خدانگهدار همگي تون و براتون از صميم قلب آرزوي سلامتي و تندرستي دارم - مهرداد