آره فقط بدیش اینه که سرویس دو مگ با حجم کم که شبانه داشته باشه نداره که مثلا اگه سرعت بیشتر میخواستی بری دو مگنقل قول:
ولی میگن سرعت رو روی 6 مگ میبنده
Printable View
آره فقط بدیش اینه که سرویس دو مگ با حجم کم که شبانه داشته باشه نداره که مثلا اگه سرعت بیشتر میخواستی بری دو مگنقل قول:
ولی میگن سرعت رو روی 6 مگ میبنده
نقل قول:
من همین الان زنگ زدم پشتیبانیش
میگه اگه 1 مگ بگیری خط میره روی 8 مگ بسته میشه؛ اگه 512 بگیری میره روی 6
پس احتمالا 2 مگ رو میزاره روی 9 یا 10 که بعید میدونم !
ولی سرویس هاشم از پارس یکم گرونتره ها!
به نظرت همین اوکی هست؟ برم واسه تخلیه پارس؟
برو توی تایپیک فن آوا هم سوال کن ببین شبانشون اوکیه یا نه ولی اگه خوب باشه که از دست این پارس نجات پیدا میکنیم البته واسه من نمایندگیش یه شرکت مسخرس که تعرفه هاش گرونترن ولی قرار بوده ارزون بشننقل قول:
من دو ماه اومدم پارس پوستم کنده شد نارنجی هم نیستم قبلش مخابرات بودم حسابی پوستم کلفت شده بود ولی دیگه پارس خیلی مسخره شده :n21:
به نظر من هرجایی بهتر از پارس آنلاین و آسیاتک هست قبلا میگفتیم آسیاتک بده ولی الان پارس زده روی دست اونا :n27:
جدیدا همه شرکتها همین کارو میکنن. دو سه روز بعد از درخواست زنگ میزنن ببینن هنوز سر حرفت هستی یا نه. بعد اگه یه کم شل شدی، دوباره همین روند ادامه داره ولی اگه اصرار کنی که میخوای تخلیه کنی تازه نامه درخواست رو میفرستن مخابرات. اگرم دیدی لفتش دادن، برو 195.نقل قول:
اینترنت کلا قطع میشه یا اینکهنقل قول:
میشه اینترنت وصل است فقط سایت پارس آنلاین بالا میاد؟
نه اینترنت قطع میشه و هر سایتی باز کنی redirect میشی رو صفحه تمدید قرارداد.نقل قول:
گفت برای تخلیه پورت باید حضوری بیای :|
مدارک چی میخواد که ببرم؟ یادم رفت چی گفت :دی
من شنبه هفته پیش درخواست جمع آوری دادمنقل قول:
چهارشنبش تخلیه کردند
حتما حضوری باید بری فرم جمع آوری رو پر کنی
وگرنه بهانه میارن لفتش میدن
کارت شناسایی فقط میخواد
سرویس 512
ماهیانه 5 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون خوبه؟
از شاتل که یکم سرعتش پایین تره
پارس آنلاين تهران امروز يه ساعت قطعى داشت بعد كه وصل شد پينگ 4.2.2.4 من كه حدود ٢٥٠ بود الان شده ١٣٠-١٤٠
ما دوستت داريم پارس آنلاين