آقا کسی خبر نداره تو مرکز مخابرات کاشانی پروفایل 12مگ و 16مگ پارسآنلاین راه افتاده یا نه؟
Printable View
آقا کسی خبر نداره تو مرکز مخابرات کاشانی پروفایل 12مگ و 16مگ پارسآنلاین راه افتاده یا نه؟
1 ماه 2mb ثبت نام کردم ،هنوز وصل نکردند!
وصل کردند تستها را اینجا میزارم.:n09:
نقل قول:
زنگ بزن قسمت فروش پارس انلاین بهت میگه
من مرکز ملت تهران هستم سرعتم رو ۱۶ مگ هستشنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست گرامی بنده کاربر یک ماهه پارس نیستم که بگین تازه عضو شده ! من نوشته بودم اشتراک یک ماهه گرفتم نگفتم که یک ماهه عضو شدم که .نقل قول:
دقیقا یک برج دیگه دو سالم تموم میشه باور نداری اینم مدرکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
در صورتی که سرویس 2 مگ حجمی با ترافیک 4 گیگ داشته باشم.1 ماهه
1 هفته ای حجمم تمام بشه،
ترافیک شبانه رایگان سر جاش هست یا نه؟
آقا من زنگ زدم که خط رو روی 16 ببندن، اما گفت هنوز منطقه و جای شما نمیدیم !!
البته پشتیبانی تهران بود؛ اگه به پشتیبانی شهر خودم (مشهد) بگم امکان داره عمل کنه ؟
داداش گلم من که قصد بی احترامی نداشتم!ما کوچیکه همه بچه ها هم هستیم.(خصلت بچه های فلاح اینجوریه!):n12:نقل قول:
نقل قول:
من یک بار ازشون پرسیدم گفت فقط تهران اون هم بعضی مراکز رو میدن که به صورت آزمایشی هست و وقتی این طرح واسه همه جا اجرا بشه واسه همه اعمال میکنن
البته به نظر من هیچ تاثیری نداره وقتی همین الان نمیتونن 9 مگ رو پر کنن چه فرقی داره که 16 مگ بکنن خط رو
فرض کن یک لوله با قطر 1 اینچ داریم که نصف قطرش پر شده اگه لوله 2 اینچی هم بذاریم باز هم دبی آب ثابت میمونه
درست میگی، فقط گفتم شاید اینجوری یکم از وضعیت داغوونه نت حتی توی روزش خلاص شم !نقل قول:
الان چیزی از نتم نمونده و موندم چی کار کنم، فکر رفتن به شرکت دیگه ای رو داشتم که کلا حس و حوصله تخلیه و چن روز الافی رو ندارم !
واسه همین باید همین پارس رو شارژ کنم؛ اما موندم سرویس محدود بگیرم یا نامحدود؛ آخه شبانه که نمیشه چیزی دان کرد، حداقل آدم بره نامحدود بگیره که یه چیزی دانلود کنه